در گفتوگو با آنا مطرح شد؛
تهیهکننده مستند «ناامیدی سم است» با نام قبلی «روبورس» از دلیل تغییر نام این اثر گفت.
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مستند «ناامیدی سم است» به کارگردانی رضا پردل و محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی که تا چندی پیش با نام «روبورس» شناخته میشد و داستان بحران سازمان بورس در سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ را روایت میکند. آریان عطارپور تهیهکننده این اثر در گفتوگو با خبرنگار آنا درباره این تغییر نام گفت: زمان که اسم فیلم را انتخاب میکردیم «ناامیدی سم است» را مدنظر داشتیم اما «روبورس» را، بهصورت موقت، در زمان عقد قرارداد روی آن نهادیم.
او ادامه داد: «روبورس» اسم دم دستی که در لحظه انتخاب شده بود تا پروژه فقط یک نام داشته باشد اما «ناامیدی سم است» نماینده فضاییست که فیلم میخواهد به مخاطب عرضه کند و ارتباط تماتیک با مستند دارد.
برنامهریزی برای «ناامیدی سم است»
این تهیهکننده درباره برنامه خود برای نمایش این مستند بیان کرد: احتمالا با هماهنگی بخش بازرگانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، افتتاحیهای برای فیلم برگزار شود و سپس در جشنوارههای پیش رو مثل فیلم کوتاه تهران و هر جای دیگری که دوستان مرکز پیشنهاد کنند، شرکت خواهیم کرد. همچنین درنظر داریم تعدادی اکران خصوصی در جمعهایی که به مبلحث اقتصادی مثل بحران بورس علاقهمند هستند، برگزار کنیم.
کارگردان «مرجان» در بخش دیگری از صحبتهایش درباره فعالیتهای مستندسازی آینده خود مطرح کرد: مشغول فیلمبرداری مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو برای شبکه مستند هستیم که تا ۲ یا سه ماه آینده چند قسمت آن برای پخش آماده میشود. تهیهکنندگی و کارگردانی این اثر برعهده خودم است.
عطارپور در پایان خاطرنشان کرد: این مجموعه مستند، روایتی چند لایه از تاریخ شکلگیری صنعت خودرو در ایران، آسیبشناسی وضعیت فعلی و مطالعه تطبیقی درباره صنعت خودرو در ایران و کشورهای صاحب صنعت دیگر مثل کره جنوبی، هند، برزیل و… است.
«ناامید سم است» با نام قبلی «روبورس»، به بحرانهای سازمان بورس در سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ میپردازد که این بحرانها در بازار سرمایه باعث از دست رفتن بخش زیادی از سرمایه مردم سهامدار شد. این مستند ۲۳ دقیقهای پیامدهای این اتفاق و درگیری مردم با این موضوع را تا امروز بررسی میکند.
عوامل این مستند عبارتند از نویسنده و کارگردان: رضا پُردل، تهیهکننده: آریان عطارپور، تدوین: آریان عطارپور، فیلمبردار: رضا تیموری، راوی: شهرام درخشان، آهنگساز: نیما پورکریمی، صداگذار: هیراد علویفرد، مشاور علمی: علی شهبازی، تصویرساز پوستر: شادی یوسفی، طراح پوستر: هانا بیات، تولید شده در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی.