افزونه وردپرس چیست؟

افزونه وردپرس چیست؟ اگر به‌تازگی با وردپرس آشنا شده‌اید، به‌احتمال فراوان این سؤال برایتان پیش آمده است. طبق آمار Hostinger، وردپرس با بیش از  ۵۸هزار افزونه رایگان جزو سیستم‌های مدیریت محتوای محبوب‌ به‌شمار می‌رود. در این مطلب از بلاگ پارس پک، درباره افزونه یا پلاگین وردپرس به‌طورمفصل صحبت خواهیم کرد. پس از خواندن این مقاله، می‌توانید خودتان دست به کار شوید و وب‌سایتتان را با افزونه های وردپرس سروسامان دهید. جهت آگاهی از طراحی سایت در اهواز کلیک کنید.

در پاسخ به اینکه افزونه یا پلاگین چیست، می‌توان گفت افزونه (plugin) وردپرس نوعی نرم‌افزار است که به وب‌سایت وردپرس شما وصل می‌شود و عملکرد یا قابلیت جدیدی به وب‌سایت اضافه می‌کند. پلاگین مانند اپلیکیشن‌های روی گوشی‌های تلفن‌همراه هوشمند است. همان‌طور‌که برای انجام هر کاری روی گوشی‌تان اپلیکیشنی نصب می‌کنید، افزونه‌ها نیز در وب‌سایت وردپرسی این امکان را برای کاربر فراهم می‌کنند. برای اطلاعات بیشتر از طراحی سایت در تهران همراه ما باشید.

فرض کنید قصد دارید قابلیتی روی وب‌سایت وردپرسی‌تان اضافه کنید؛ مثلاً اضافه‌کردن دکمه اشتراک‌گذاری در واتس‌اپ یا ایجاد وب‌سایت چند‌زبانه. افزونه یا پلاگین به شما امکان می‌دهد تا بدون نیاز به حتی یک خط کدنویسی، وب‌سایت قدرتمندی با قابلیت مدنظرتان راه‌اندازی کنید. جهت اطلاعات بیشتر از منبع این مطلب روی لینک ضربه بزنید.

در پاسخ به اینکه مزیت استفاده از افزونه وردپرس چیست، می‌توان گفت افزونه‌ها نه‌تنها در بهینه‌کردن ظاهر وب‌سایت کاربرد دارند؛ بلکه برخی از آن‌ها نیز در قسمت بک‌اند به بهبود سرعت و امنیت وب‌سایت کمک می‌کنند. حالا که با مفهوم افزونه یا پلاگین وردپرس آشنا شدید، همراه ما باشید تا نگاه دقیق‌تری به نحوه عملکرد آن‌ها بیندازیم.

پلاگین‌ های وردپرس چگونه عمل می‌کنند؟

نگران نباشید! از کدنویسی و مسائل همراه آن خبری نیست. توسعه‌دهنده وردپرس این کدنویسی را انجام می‌دهد و شما فقط با یک کلیک افزونه طراحی‌شده را به وب‌سایتتان اضافه می‌کنید.

فرق قالب و افزونه وردپرس چیست؟

فرض کنید قصد دارید مویتان را با مدلی جدید کوتاه کنید. به آرایشگاه می‌روید و آرایشگر با قیچی، شانه، تیغ و سایر وسایل، مدل موی‌ دلخواهتان را درمی‌آورد. مدل موی جدید شما همان قالب کلی وب‌سایت است و قیچی و شانه هم به‌عنوان ابزار کار آرایشگر، مانند افزونه‌های وردپرس عمل می‌کند.

قالب وردپرس امکان مدیریت و نمایش محتواها را در وردپرس، اما افزونه وردپرس امکان مدیریت امکانات و قابلیت‌های مختلف وب‌سایت را فراهم می‌کند. نکته دیگر اینکه قالب وردپرس ظاهر وب‌سایت شما را تشکیل می‌دهد؛ درحالی‌که افزونه عملکرد وب‌سایت را بهبود می‌دهد.

plugin وردپرس چیست؟

مزایای استفاده از افزونه در وردپرس چیست؟

افزونه‌های وردپرس عملکرد و ویژگی‌های وب‌سایت را بدون نیاز به کدنویسی ارتقا می‌دهند. مزایای زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد چرا وب‌سایت‌های وردپرس به پلاگین نیاز دارند. در ادامه مطلب خواهیم گفت که مزایای plugin وردپرس چیست.

۱. افزونه‌ها امنیت وب‌سایت وردپرسی را افزایش می‌دهند

همان‌طور‌که کامپیوتر برای محافظت در‌برابر حمله‌های ویروس به آنتی‌ویروس نیاز دارد، وب‌سایت نیز برای محافظت دربرابر بدافزارها به پلاگین‌های امنیتی نیاز دارد.

۲. افزونه‌ها عملکرد وب‌سایت را بهبود می‌بخشند

۳. افزونه‌های وردپرس موجب بهبود تجربه کاربری می‌شوند

از وبلاگ‌ تا فروشگاه اینترنتی افزونه‌ها باعث بهبود تجربه کاربری می‌شوند. برای مثال، افزونه فرم تماس ارتباط شما را با کاربران راحت‌تر می‌کند.

پلاگین وردپرس چیست؟

افزونه‌ها (پلاگین‌ها) در وردپرس نرم افزارهایی هستند که به شما امکان می‌دهند ویژگی‌های جدیدی را به سیستم مدیریت محتوای وردپرس اضافه کنید.

افزونه وردپرس نوعی افزونه است که برای گسترش عملکرد و ویژگی‌های وردپرس استفاده می‌شود. به عبارت ساده، افزونه‌ها به شما کمک می‌کنند ویژگی‌های جدیدی را به وب سایت خود اضافه کنید یا کارهای خاصی را انجام دهید.

؟ افزونه WooCommerce یک افزونه برای وردپرس است که به شما امکان می‌دهد فروشگاه آنلاین خود را ایجاد و مدیریت کنید. این افزونه رایگان است و می‌توانید آن را از مخازن رسمی وردپرس دانلود کنید.

علاوه بر این، افزونه‌های وردپرس به شما کمک می‌کند تا به سرعت و به راحتی از امکاناتی مانند بهینه سازی موتور جستجو، افزودن فرم‌های تماس، اتصال به شبکه‌های اجتماعی، جلوگیری از هک شدن وب سایت و غیره استفاده کنید. به طور کلی استفاده از افزونه و پلاگین درست می‌تواند در به شما کمک کند.

افزونه‌ها معمولاً به صورت رایگان یا با هزینه ارائه می‌شوند و می‌توانید آنها را از مخازن افزونه‌های وردپرس یا از سایت‌های خود توسعه دهندگان دریافت کنید. با انتخاب افزونه وردپرس مناسب می‌توانید وب سایت خود را بهینه کنید و تجربه کاربری را بهبود ببخشید.

؟ شما میتوانید با مشاوره گرفتن از تیم طراحی سایت وب رمز بهترین آنلاین شاپ را برای خود داشته باشید. اگر دانشی در زمینه طراحی سایت و آنلاین شاپ ندارید توصیه میکنم تا از یک متخصص کمک بگیرید.

چرا باید از افزونه های وردپرس استفاده کنیم؟ (دوباره چرخ را اختراع نکنید.)

حالا که با چیستی افزونه‌های وردپرسی آشنا شدیم شاید این سؤال برایمان پیش بیاید که چرا باید از افزونه یا همان پلاگین‌های وردپرس استفاده کنیم؟

آیا استفاده از افزونه‌ها در اختصاصی شدن تأثیر دارد؟ دلایل بسیاری وجود دارد که باعث می‌شود تا شما از پلاگین‌ها استفاده کنید. در واقع استفاده از افزونه‌های وردپرس برای بهبود وب سایت شما مزایای زیادی دارد. در زیر به برخی از این مزایا اشاره شده است:

  1. افزایش عملکرد وب سایت: با نصب افزونه‌های وردپرس می‌توانید قابلیت‌های جدیدی را به وب سایت خود اضافه کنید و تجربه کاربری را بهبود بخشید.
  2. صرفه جویی در زمان و هزینه: با افزونه های وردپرس، نیازی به نوشتن کد برای افزودن ویژگی های جدید نیست، بنابراین می تواند به صرفه جویی در زمان و هزینه کمک کند.
  3. امنیت: برخی از افزونه‌های وردپرس ویژگی‌های امنیتی را در اختیار شما قرار می‌دهند که مستقیماً به امنیت وب سایت شما کمک می‌کند.
  4. بهینه سازی یا سئو: برخی از افزونه‌های وردپرس بهینه سازی سئو را در اختیار شما قرار می‌دهند و به بهبود رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجو کمک می‌کنند.
  5. ارتباط با کاربران: با نصب افزونه‌های وردپرس مانند فرم تماس می‌توانید به راحتی با کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت خود ارتباط برقرار کنید.
  6. سهولت استفاده: افزونه‌های وردپرس به راحتی قابل درک و استفاده هستند و اغلب نیازی به دانش فنی عمیق ندارند.

در از بهترین و معتبرترین افزونه‌ها برای اختصاصی سازی سایت و توسعه سایت‌ها استفاده می‌شود.

پلاگین های وردپرسی چگونه کار می کنند؟

افزونه و پلاگین‌های وردپرس برای افزودن قابلیت‌های جدید به وب سایت وردپرس شما طراحی شده اند. این افزونه‌ها به صورت فایل‌های PHP طراحی شده اند که به وردپرس اضافه می‌شوند و از هسته وردپرس برای اجرای کدها استفاده می‌کنند.

هنگامی که افزونه‌های وردپرس نصب می‌شوند، فایل های PHP آنها به پوشه wp-content/plugins در وب سایت شما اضافه می‌شود. هنگامی که وب سایت شما بارگذاری می‌شود، وردپرس بررسی می کند که کد هر افزونه باید در کجای وب سایت پیاده سازی شود و افزونه مناسب را اجرا می‌کند.

هر پلاگین می‌تواند مستقل از سایر پلاگین‌ها کار کند، اما برخی از افزونه‌ها به پلاگین‌های دیگر نیاز دارند تا کاملاً کاربردی باشند. به عنوان مثال، یک افزونه فروشگاه آنلاین ممکن است به یک افزونه درگاه پرداخت برای پردازش پرداخت‌های آنلاین نیاز داشته باشد.

افزونه‌های وردپرس به شما این امکان را می‌دهند که ویژگی‌های جدیدی را به وب سایت خود اضافه کنید و عملکرد وب سایت خود را بهبود بخشید. با انتخاب افزونه‌های مناسب می‌توانید وب سایت خود را بهینه کنید و تجربه کاربری را بهبود ببخشید.

لزوم نصب پلاگین وردپرس

اگر متوجه شدید افزونه وردپرس چیست حالا باید بدانید که داشتن برخی از افزونه‌ها برای هر سایت وردپرسی که قصد دارد موفقیت زیادی در این عرصه کسب کند ضروری است و شما به‌صورت حتم برای داشتن یک سایت با بازدید بالا نیاز به یک سری امکانات خاص دارید که از طریق افزونه‌های متنوع می‌توانید به آن‌ها دست پیدا کنید.

درست است که افزونه‌ها امکانات جدید و متنوعی را به سایت شما اضافه می‌کنند اما به این نکته توجه داشته باشید که در برخی مواقع ممکن است یک پلاگین با قالبی که در سایت خود استفاده می‌کنید سازگاری نداشته باشید و یا اینکه کارکرد آن برای سایت شما مفید نباشد. به همین دلیل شما باید نسبت به کاربرد هر یک از افزونه‌ها شناخت کافی داشته باشید و بااطلاع کامل برای سایت خود افزونه انتخاب کنید.

ساختار افزونه‌های وردپرس

درنتیجه اینکه افزونه وردپرس چیست باید بدانید افزونه‌های وردپرس فایل‌هایی هستند که به‌صورت زیپ (که داخل این فایل زیپ یک یا چند پوشه و فایل PHP وجود دارد) به شما تحویل داده می‌شوند؛ و با نصب آنها روی سایتتان، می‌توانید امکانات بسیار زیادی را در عرض چند ثانیه به سایت خود اضافه کنید.

حالا چند تا از این افزونه‌ها داریم؟

حدوداً بیش از ۶۰ هزار افزونه رایگان ثبت شده در مخزن اصلی برای وردپرس وجود دارد. یعنی شما می‌توانید بیش از ۶۰ هزار کاربرد جدید به سایتتان اضافه کنید، که این موضوع می‌تواند برای شما یک فرصت عالی محسوب شود.

برخی از این افزونه‌ها رایگان و برخی پولی می‌باشند. از افزونه‌های پولی به‌عنوان پلاگین حرفه‌ای یاد می‌شود.