معجون کره بادام زمینی چیست؟

معجون ها ارزش غذایی بالایی دارند. اغلب سعی می کنند هنگام تهیه آنها از مغز و لبنیات استفاده کنند، بنابراین فاقد کلسیم و ویتامین های لازم برای بدن هستند. در میان آجیل ها، بادام زمینی یکی از خوشمزه ترین طعم ها برای تهیه انواع معجون ها خواهد بود. در این مقاله طرز تهیه مخلوط و معجون کره بادام زمینی را به شما آموزش می دهیم.

کافیه برای خرید کره معجون به سایت سالماطور مراجعه کنید.

خواص بادام زمینی:

در ادامه با خواص درمانی بادام زمینی آشنا می شوید:

  • کلسترول را کاهش می دهد
  • از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند
  • جلوگیری از کم خونی
  • انرژی زیادی وجود دارد
  • کنترل قند خون (مفید در دیابت)
  • دارای خواص مفید برای بارداری
  • خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد
  • مفید برای رشد مو
  • محافظت از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد
  • تغذیه سالم برای کودکان
  • از آلزایمر جلوگیری می کند

طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه

برای تهیه کره بادام زمینی، ابتدا باید پوست بادام زمینی را بگیرید. این کار پوست قهوه ای و نازک بادام زمینی را کاملا از بین می برد.

بادام زمینی ها را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه داغ کنید. به این ترتیب بادام زمینی ها قهوه ای می شوند و طعم خام خود را از دست می دهند.

مغز بادام زمینی را درغذاساز یا مخلوط کن بریزید و چند بار هم بزنید. از آنجایی که بادام ها درغذاساز یا مخلوط کن به سرعت گرم می شوند، بین هر بار مخلوط کردن، کمی استراحت کنید.

اگر می خواهید کره بادام زمینی شما حاوی بادام زمینی باشد، نصف فنجان بادام زمینی خرد شده به آن اضافه کنید.

مغزها را ۱ دقیقه دیگر در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس غذاساز را خاموش کنید و تکه های بادام زمینی آسیاب شده را با استفاده از جاروبرقی به ته ظرف منتقل کنید.

درصورت تمایل، وسط هم زدن پودر قند و نمک را اضافه کنید. برای درست کردن کره بادام زمینی نیازی به روغن ندارید چون خود به خود روغن اضافه می کند، اما می توانید برای رقیق شدن آن یک قاشق غذاخوری روغن کنجد هم اضافه کنید. سپس آن را با هم مخلوط کنید تا کاملا خمیر شود و کره بپزد. بنابراین وقتی آن را با قاشق می گیرید صاف می شود.

سپس تکه های بادام زمینی را که جدا کرده اید اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. کره بادام زمینی آماده است. در ظرف درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

انواع معجون کره بادام زمینی:

1- مخلوط موز و کره بادام زمینی:

مخلوط موز و کره بادام زمینی، معجون خوبی برای افرادی است که می خواهند چاق شوند. ترکیب موز، بادام زمینی و شیر اثر چاق کنندگی بی نظیری دارد. اگر دوست دارید این اسموتی خوشمزه را با دو قاشق غذاخوری عسل شیرین کنید.

طرز تهیه این مخلوط خوشمزه بسیار ساده است، ابتدا باید موز را برش دهید و حداقل 2 ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بگذارید. سپس موز یخ زده را به همراه عسل، شیر و کره بادام زمینی در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط غلیظ، یکدست و یکدستی به دست آید. دو لیوان پر از تکه های یخ را داخل مواد در مخلوط کن بریزید و دوباره مخلوط کنید.

مخلوط را در لیوان مناسبی بریزید و با یک عدد موز درشت خلال شده تزیین کنید و نوش جان کنید.

2- مخلوط کره بادام زمینی و بلغور جو دوسر

جو دوسر، شکلات، سیب، پنیر و کره بادام زمینی یک معجون بادام زمینی برای افزایش وزن عالی هستند.

عنصر:

پودر پروتئین: 2 فنجان

پنیر محلی: نصف فنجان

غلات پخته شده: نصف فنجان

روغن بادام: دو قاشق چایخوری

سیب های بزرگ ورقه شده

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

دو قاشق غذاخوری عسل

تمام مواد بالا را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

مواد را به لیوان مورد نظر منتقل کرده و با پودر کاکائو سرو کنید.

3-آب گریپ فروت با مخلوط کره بادام زمینی

معجون کره بادام زمینی و گریپ فروت یک غذای سالم و مغذی است که از ترکیب کره بادام زمینی با آب انگور تهیه می شود. در این محصول کره بادام زمینی به طور طبیعی با آب انگور شیرین می شود و هیچ شیرین کننده دیگری به آن اضافه نمی شود. می توان فواید ویژه و مواد مغذی ارزشمند دو ماده غذایی مفید مانند آجیل و آب انگور را تصور کرد.

مواد لازم: کره بادام زمینی، آب انگور

طرز تهیه: کره بادام زمینی با آب انگور از ترکیب بادام زمینی بدون پوست با آب انگور درست می شود. مواد در دستگاه مخصوص مخلوط می شوند تا بافت نرم و یکدستی به دست آید. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که بادام زمینی استفاده شده در این کره بادام بو داده است.

4- کره بادام زمینی و توت

معجون کره بادام زمینی و مارمالاد زغال اخته یک میان وعده بسیار مغذی است که می توانید از ماست و بادام برای افزایش انرژی استفاده کنید.

مواد:

یک فنجان ماست پرچرب

یک فنجان کره بادام

یک قاشق عسل

یک فنجان پودر پروتئین شکلات

یک فنجان بیشتر جو دوسر گرد شده

یک چهارم فنجان زغال اخته

دو قاشق غذاخوری خرمای خرد شده

پودر دارچین نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زغال اخته و خرما را به همراه پودر پروتئین و کره بادام در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

جو دوسر، ماست و عسل را برای سایر مواد اضافه کنید.

مواد مخلوط شده را به همراه پودر دارچین بخورید.

مضرات و عوارض جانبی کره بادام زمینی

واکنش های آلرژیک شایع ترین عارضه جانبی کره بادام زمینی است. همچنین، کره بادام زمینی فرآوری شده می تواند حاوی اسیدهای چرب ترانس بیشتری باشد (که نشان داده شده است خطر ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش می دهد، اما در حد اعتدال، لازم نیست نگران باشید).

بادام زمینی بیشتر مستعد ابتلا به آسپرژیلوس فلاووس است که می تواند باعث سرطان شود. محتوای اسید چرب بالای کره بادام زمینی می تواند باعث مشکلات سلامتی مانند سکته مغزی، بیماری عروق کرونر و انسداد عروق شود.

خوردن بیش از حد کره بادام زمینی می تواند منجر به سالمونلوز شود که می تواند علائمی مانند گرفتگی شکم، اسهال، استفراغ، حالت تهوع، خستگی و سردرد داشته باشد. همچنین کره بادام زمینی می تواند باعث بیماری مزمنی به نام “آرتریت واکنشی” شود که علائم آن شامل درد مفاصل، سوزش چشم ها و ادرار دردناک است.

محتوای کالری بالای کره بادام زمینی می تواند منجر به افزایش وزن و چاقی شود. محققان ثابت کرده اند که کره بادام زمینی باعث پوسیدگی دندان در برخی افراد می شود. آلرژی به کره بادام زمینی یک واکنش حساسیت مفرط است که می تواند علائمی مانند استفراغ، کهیر، درد شکم، اسهال و مشکلات تنفسی ایجاد کند. در موارد بدتر، می تواند باعث واکنش هایی مانند شوک آنافیلاکتیک شود که در برخی موارد می تواند کشنده باشد.

کودکان بیشتر مستعد آلرژی به کره بادام زمینی هستند و می توانند باعث واکنش های اولیه مانند خشکی و خارش گلو شوند.