کیک یخچالی ساقه طلایی فوق العاده خوشمزه
شما میتونید کیک هایی بدون نیاز به فر و پختن درست کنیم که نمونه های اون میشه به رول لیدی فینگر و کیک های خوشمزه دیگه اشاره کرد. ولی ما در این آموزش بهش ما کیکی رو آموزش میدیم که با بیسکویت ساقه طلایی بدون نیاز به پختن درست کنید. این کیک فوق العاده خوشمزه هست و پیشنهاد میکنم که حتما قبل از خرید بیسکویت پذیرایی امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
۴۰۰گرم بیسکوییت ساقه طلایی
۷۵گرم کره
۳۰گرم پودر کاکائو
۱۰۰گرم شکر
۱۲۰میلی لیتر آب جوش
۱قاشق چای خوری وانیل
۵۰گرم گردو خرد شده
طرز تهیه کیک یخچالی با بسکویت ساقه طلایی
بیسکوییتها رو طبق تصویر خرد کنید وداخل کاسه بریزید وگردوی خرد شده رو داخل تابه کمی تفت بدید (مغز بوداده داخل دسر خوشمزه تر میشه)و به بیسکوییتها اضافه کنید .داخل قابلمه ای شکر و پودر کاکائو رو مخلوط وآب جوش بریزید و کره رو هم اضافه و روی حرارت ملایم بزارید مدام هم بزنید تا ته نگیره بمدت ۷الی ۸دقیقه اجازه بدید بجوشه .درآخر وانیل رو اضافه از روی حرارت برداشته و بزارید ۱۰الی ۱۵دقیقه خنک شه.
بعد روی بیسکوییتها ریخته و خوب با قاشق زیر و رو کنید .قالب کمربندی با قطر ۱۸سانت رو کفش نایلون فریزر بزارید و مواد رو توش بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا منسجم شه.سطحش رو صاف کنید و بزارید تویخچال بمدت ۳۰دقیقه. در این فاصله گاناش رو آماده میکنیم.۲۰۰گرم خامه صبحانه رو داخل قابلمه کوچکی ریخته وروی حرارت ملایم بزارید از کناره ها شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید و۱۶۰گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات داخل خامه حل شه و مایه یکنواخت شه وروی دسر بیسکوییتی بریزید و بزارید یخچال تا ۴ساعتی بمونه بعد با گردو خرد شده تزیین و سرو کنید.
نکته مهم:
- میتونید داخل دسر هم مغزگردو بریزید هم پسته.
- بجای آب جوش هم میتونید شیر استفاده کنید.
- بجای بیسکوییت ساقه طلایی هم میتونید پتی پور استفاده کنید.
- ۱۲۰ میلی لیتر آب جوش با پیمانه اندازه گرفتم یک پیمانه پر نشد تقریبا اندازه نصف بند انگشت خالی بمونه.
طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی
بیسکویت کرمدار ساقه طلائی یکی از انواع مختلف بیسکویت های نرم محسوب می گردد که به دلیل مرغوبیت و ارزش تغذیه ای آن از طرفداران زیادی برخوردار بوده است. این محصول در کشورهای اروپائی دایجستیو نیز خوانده می شود به دلیل دارا بودن سبوس و عصاره مالت همواره مورد استقبال مصرف کنندگان زیادی بوده است. تولید ساقه طلائی یکی از افتخارات شرکت مینو بوده و می باشد این شرکت همواره سعی نموده است با حفظ و بهبود کیفی این محصول بتواند پاسخگوی خیل وسیع مصرف کنندگان آن گردد.
مواد لازم جهت تهیه بیسکویت ساقه طلایی:
کره: 130 گرم
تخم مرغ: 1عدد
شکر: 2/3 پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
آرد: 1/2 پیمانه + به مقدار لازم
آرد ذرت: 2 قاشق غذا خوری
سبوس گندم: 2 پیمانه ” ریز”
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه خوشمزه ترین دسرها با بیسکویت ساقه طلایی
میتونید از 2 و 1/2 پیمانه سبوس استفاده کنید و آرد 2 قاشق + به مقدار لازم استفاده کنید اما باید سبوس هاتون درشت نباشن چون باعث میشه بیسکویت خوب به هم نچسبه و تیره بشه رنگش.
کره و شکر و تخم مرغ را خوب بزنید تا رنگش سفید شود.
سبوس گندم و آرد و آرد ذرت را اضافه کنید اگر بعد از اضافه کردن سبوس خمیر بدست چسبید آرد اضافه کنید، بعد آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید زیاد آرد نریزید که سفت بشه.
اگر سبوس هاتون درشت بودن میتونید کمی با دستگاه ریزشون بکنید.
تا خمیری که به دست نمی چسبه به دست بیاد. بعد یک رب استراحت بدید به خمیر و بعد با وردنه روی میز کار خمیر را باز کنید و قالب بزنید. خمیر را کلفت قالب نزنید چون موقع پخت کمی پف می کند .
بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید و بیسکویت ها را در آن بچینید. بعد روی آن ها را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و داخل فر برای 30 دقیقه روی 350 درجه فارنهایت بزارید تا بیسکویت ها طلایی بشن، خودتون چک کنید اگر زودتر از 30 دقیقه طلایی شدن برشون دارید.
طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
مواد لازم جهت تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی:
بیسکویت ساقه طلایی: 200 گرم
پنیر خامه ای: 200 گرم
خامه: 200 گرم
کره: 100 گرم
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
شکر: نصف لیوان (ترجیح می دادم کمی شیرین تر باشه پس سه چهارم لیوان شکر ریختم)
پودر ژله آناناس: 1 بسته
آب جوش: 4 قاشق غذاخوری
یخ: 4 حبه
ژله آلبالو: 1 بسته
آبجوش: 1 لیوان
یخ: 8 حبه
کمپوت آناناس: برای تزئین
مروارید های خوراکی: برای تزئین
طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی:
دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا” 20 سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما” دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب باز کنی.
در مورد انتخاب ظرفتون دقت کنید ظرفی انتخاب کنید که قطر بالا و پایین ظرف یکسان باشه مثلا کاسه انتخاب نکنید.
Biscuit رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید. بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید (کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا” نرم بشه) حالا یه مخلوط خمیری دارید، داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید. بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر.
پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید. ژله آناناس رو با 4 قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت 30 ثانیه بذارید داخل مکرو (قدرت 100) و مجددا” هم بزنید تا پودر ژله کاملا” حل بشه بعد توش 4 حبه یخ بریزید.
نکته: دقت کنید پودر ژله کاملا” در آب جوش حل بشه وگرنه بعدا” دونه های ژله رو حس خواهید کرد.
ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد رو کاملا” مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده.
قالب رو از فریزر خارج می کنیم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و میذاریم داخل یخچال که ببنده.
ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم. بعد 8 حبه یخ بریزید بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا” بست ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره میذاریم داخل یخچال تا کاملا” ببنده.
از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته. لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید بیرون. بعد چیز کیک اشتها برانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید.
این چیز کیک رو می تونید با قالب های ژله هم درست کنید در این صورت اول باید ژله رو بریزید و بذارید ببنده بعد مخلوط پنیر رو بریزید و مجددا” بذارید ببنده بعد مخلوط بیسکویت و کره (ولی دیگه نمیشه مخلوط بیسکویت و کره رو حسابی فشار دارد تا کاملا” بهم بچسبن چون لایه های زیری خراب می شن).