به گزارش بازرگانی خبرگزاری آنلاین، مدرسه شطرنج آیندگان در سال ۱۳۹۰ با مدیریت محمد آقامحمدی در محدوده میدان هفت تیر شروع به کار کرد و تا کنون بازیکنان شایسته بسیاری را به جامعه شطرنج معرفی کرده است کسب مقامهای متعدد منطقهای استانی و کشوری توسط بازیکنان ارزشمند این مجموعه از سال ۱۳۹۲ شروع شده و تاکنون ادامه داشته است آخرین دستاورد بازیکنان مدرسه شطرنج آیندگان در سال جاری کسب مقام سوم در لیگ برتر باشگاههای استان تهران توسط تیم بزرگسالان و همچنین کسب مقامهای ارزشمند اولین و دومین بازیکن برتر استان تهران در جام بینالمللی پایتخت توسط امیل بدلی ملکونیانس و کوین براتی بوده است مدرسه شطرنج آیندگان با به کارگیری بهترین منابع آموزشی و برجستهترین اساتید برای سال ۱۴۰۲ برنامههای ویژه ای را تدارک دیده است.
دورههای آموزشی شطرنج در سطوح متفاوت به صورت ترمهای هشت و شش جلسهای و همچنین دورههای کارگاههای تخصصی شطرنج برای تکنیکهای مختلف در طی سال برگزار میشود.
کمی دربارهی آکادمی شطرنج آیندگان بدانیم
مدرسه شطرنج آیندگان بر آن است تمامی برنامههای آموزشی در مسیر رشد و قهرمانی شطرنج آموزان پیش رود، از این رو تمامی کلاسهای آموزشی به همراه نظارت کامل اساتید مجرب و همچنین مسابقات استاندارد مستمر هفتگی زیر نظر فدراسیون با اهدای جوایز ارزنده انجام میگیرد.
از مزیتهای بازی شطرنج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تمامی توانمندیهای کیفی را در خود دارد.
توانمندی بیشتری را در حل مسائل به فرد هدیه میدهد.
الگوی درست اندیشیدن را در ذهن فرد ایجاد میکند.
به دلیل ماهیت رقابتی بودن خود اعتماد به نفس فرد را تقویت مینماید.
به دلیل چالشهایی که ایجاد میکند، عضله مغز را تقویت مینماید.
یادگیری شطرنج کودکان را آماده یادگیری مطالب درسی میسازد و ذهن شناخت گرای آنها را تقویت میکند.
کودکان بازی کردن را دوست دارند و بنابراین شطرنج انگیزه آنها را برای حل مسائل بالا برده و اجازه میدهد به صورت منطقی فکر کنند.
شطرنج صبر و حوصله کودکان برای یادگیری در کلاسهای درس را افزایش میدهد.
شطرنج خلاقیت کودکان را برای حل مسائل متنوع و مختلف پرورش میدهد.
با توجه به فواید ذکر شده امروزه شطرنج به عنوان برنامه درسی هزاران مدرسه در ۳۰ کشورپیشرفته جهان تدریس میشود.
شطرنج برترین روش افزایش تمرکز است و ذهن را تقویت میکند؛ زیرا شطرنج یک فرهنگ است. بازی هزار سالهای است که در سراسر جهان رواج دارد و در برگیرنده ی انبوهی از معلومات و تجارب است که میراث کل بشر به شمار میآید است.
شطرنج مبنای ریاضیاتی دارد. ریاضیات ابزار پایهای علم است، و زبان تکنولوژی و تفکر سازمان یافته محسوب میشود.
شطرنج قوه شناخت را افزایش میدهد، توجه، حافظه، هوش و تجزیه و تحلیل، همه برای رشد شخص اهمیت بنیادی دارند.
شطرنج در زندگی روزمره کاربرد دارد و بازیکنان را به الگویی اخلاقی مجهز میکند که با آن میتوان ارزشهای معنوی خلق کرد.
شطرنج به ارزیابی خویشتن، رقابت سالم و کار تیمی کمک میکند؛ شطرنج به مطالعات مستمر، تدارک و آماده سازی و ارزیابی شخصی، به عنوان روشی برای رسیدن به هدفهای از پیش تعیین شده و به منظور پیشرفت فرد یاری میرساند.
چرا باید شطرنج بیاموزیم؟
شطرنج میتواند مسئولیت پذیری، پذیرفتن اشتباهات شخصی نا امید نشدن و جنگیدن برای جبران را به کودک ما بیاموزد و با فعال کردن هر دو نیمکره به صورت همزمان در دراز مدت باعث بهبود عملکرد مغز و افزایش قدرت آن شود. در بعد سرگرمی نیز به عنوان یک تفریح سالم میتواند ساعتها کودک را به خود مشغول کند و از تمایل او به بازیهای رایانهای بکاهد.
شطرنج که اغلب به عنوان یک بازی برای استعدادهای ذهنی شناخته میشود، بهترین ورزش برای مغز است. در حالی که بابی فیشر، قهرمان بزرگ شطرنج، آن را در دهه ۵۰ و ۱۹۶۰ تبدیل به یک بازی محبوب نمود، این بازی هنوز هم در بین شرکت کنندگان در هر سنی، از جوان تا سالمند، به طور گستردهای در سراسر جهان محبوب است. بازیهایی مانند شطرنج که مغز را به چالش میکشد، در واقع رشد دندریتها را تحریک میکنند، سلولهایی که سیگنالهایی را از سلولهای عصبی مغز ارسال میکنند. با دندریتهای بیشتر، ارتباطات عصبی در مغز بهبود مییابد و سریعتر انجام میشود. مانند پردازنده رایانه به مغز خود فکر کنید. شاخههای درختی نورونها مانند دندریتها، سیگنالهای خاص خود را دارند که با سلولهای عصبی دیگر ارتباط برقرار میکنند که باعث میشود پردازنده رایانه در حالت سریع و بهینه کار کند. تعامل با افراد در فعالیتهای چالش برانگیز همچنین باعث رشد فعالیت دندریت میشود و شطرنج نمونهای عالی از این فعالیتها است.
یک مطالعه آلمانی نشان داد وقتی از بازیکنان شطرنج خواسته میشود موقعیتهای شطرنج و شکلهای هندسی را مشخص کنند، هر دو نیمکره چپ و راست مغز بسیار فعال میشوند. زمان واکنش آنها به اشکال ساده یکسان بود، اما بازیکنان از هر دو طرف مغز خود استفاده میکردند تا سریعتر به سؤالات موقعیت شطرنج پاسخ دهند.
آیا افراد باهوش شطرنج بازی میکنند یا شطرنج باعث میشود افراد باهوش شوند؟ حداقل یک مطالعه علمی نشان داده است که انجام این بازی میتواند ضریب هوشی فرد را بالا ببرد.
رشد خلاقیت
بازی شطرنج به بهبود بخشیدن خلاقیت شما کمک میکند، زیرا در سمت راست مغز، مسئول ایجاد خلاقیت، فعال میشود. یک مطالعه چهار ساله انجام شده بر روی دانش آموزان کلاسهای هفتم تا نهم، جهت بررسی اثر فعالیتهای مختلف، از کامپیوتر استفاده نمود و با بررسی فعالیتهای دیگری که دانش آموزان یک بار در هفته به مدت ۳۲ هفته انجام میدادند، مشاهده نمود که کدام فعالیت بیشترین رشد را در افزایش خلاقیت ایجاد میکند. نتایج نشان داد که گروه شطرنج در تمام اقدامات خلاقیت محور، بالاترین امتیاز را کسب کرد.
یک مسابقه شطرنج به تفکر سریع و حل مسئله فوری نیاز دارد زیرا حریف شما دائماً پارامترها را تغییر میدهد. یکی از آخرین قسمتهای مغز که در دوران نوجوانی رشد میکند قشر جلویی مغز است، ناحیهای که وظیفه قضاوت، برنامه ریزی و کنترل خود را بر عهده دارد. از آنجا که بازی شطرنج به تفکر استراتژیک و تحلیلی نیاز دارد، در پیشرفت قشر جلویی مغز موثر است و به نوجوانان کمک میکند تا در همه زمینههای زندگی تصمیمات بهتری بگیرند و از تصمیم گیری غیرمسئولانه و پرخطر آنها جلوگیری کند.
بازیکنان شطرنج میدانند که بازی شطرنج، حافظه را بهبود می بخشد، عمدتاً به دلیل قوانین پیچیدهای است که باید به خاطر بسپارید، همچنین به خاطر آوردن حافظه مورد نیاز هنگام تلاش برای جلوگیری از اشتباهات قبلی یا به خاطر سپردن سبک بازی حریفی خاص. با تمامی خواصی که از شطرنج بیان شد و خواصهای فوق العاده این بازی، مدرسه شطرنج آیندگان با کادر مجرب و حرفهای پذیرای تمام ردههای سنی برای آموزشهای فوق العاده از مبتدی تا فوق حرفهای است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری آنلاین در محتوای آن هیچ نظری ندارد.