معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از توجه به ۲۰ راهکار کوتاه مدت برای کاهش تصادفات رانندگی در تهران خبرداد و گفت که در همین راستا نیز طرحی به نام «طرح ۲۰» در معابر پایتخت اجرا شد.
به گزارش آوای البرز، سرهنگ احسان مومنی با حضور در جمع خبرنگاران از اجرای طرح جدید پلیس راهور در حوزه ایمنی ترافیکی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه در هشت ماهه امسال شاهد افزایش تصادفات جرحی و فوتی در معابر پایتخت بودیم، پلیس راهور به عنوان یکی از دستگاههایی که در این زمینه دارای مسئولیت است اجرای اقداماتی را در دستورکار خود قرار داد.
وی با بیان اینکه پس از بررسی ایدهها و نظرات گوناگون در نهایت با ۲۰ راهکار کوتاه مدت ولی زودبازده برای کاهش تصادفات مواجه شدیم، گفت: با توجه به تعداد این راهکارها عنوان طرح را نیز «طرح ۲۰» انتخاب کردیم. این طرح از هفته گذشته آغاز شد و در دستورکار تمامی روسای مناطق پلیس راهور تهران بزرگ قرار گرفته است و امیدواریم که شاهد کاهش تصادفات شهر تهران باشیم. در اجرای این طرح همانطور که گفته شد ۲۰ راهکار برای کاهش تصادفات رانندگی در نظر گرفته شده است.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه آموزش و فرهنگ سازی راهکار اول و اعمال قانون و اجرای مقررات راهنمایی و رانندگی راهکار دوم است، گفت: همچنین برخورد با تخلفاتی که به صورت محسوس و نامحسوس و همچنین از طریق دوربینها انجام میشود نیز جزو این موارد است. بخش سوم به مهندسی ترافیک و اصلاحات هندسی راه باز میگردد.در مجموع این ۲۰ راهکار مطرح شده بر پایه این موارد است.
مومنی، برخورد با تخلفات شبانه را یکی دیگر از این اقدامات برشمرد و گفت: آمارهای ما نشان میدهد که ۳۹ درصد از تصادفات منجر به فوت در شهر تهران دقیقا در دوشب پنج شنبه و جمعه روخ داده است . یعنی ۳۹ درصد در دو شب و ۶۱ درصد نیز در پنج شب دیگر است. همچنین با بررسی دقیقتر دریافتیم که ۶۲ درصد از تصادفات پنج شنبه و جمعه بین ساعات ۲۲ تا ۲ بامداد روخ داده است.
وی ادامه داد: در همین راستا نیز طرح شبانه را در این روزها با شدت بیشتری اجرا خواهیم کرد. از هفته دوم مهرماه تاکنون نیزحدود ۵۴ هزار خودروی متخلفی که اقدام به سرعت و سبقت غیرمجاز و لایی کشی کرده بودند، در اجرای طرح شبانه شناسایی و اعمال قانون شدند. در این طرح با تخلفاتی که با جان مردم و دیگر کاربران ترافیک بازی کند برخورد خواهیم کرد.
به گفته معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در این مدت ۲۹۹۰ دستگاه خودرو نیز به خاطر تخلفاتی که داشتهاند توقیف و به پارکینگها منتقل شدهاند .
مومنی همچنین با بیان اینکه ۵۰ درصد از تصادفات در شهر تهران نیز بدلیل عدم توجه به جلو رخ میدهد، گفت: آنالیز صورت گرفته از تصادفات رخ داده در تهران نشان داد که بیشتر استفاده از تلفن همراه باعث این حوادث رانندگی شده است. در همین راستا نیز در طول اجرای طرح ۲۰ برای این مورد نیز تمرکز و توجه جدی داریم.
وی عدم استفاده از کمربند ایمنی و همچنین عدم استفاده از کلاه ایمنی برای موتورسواران را نیز از جمله مواردی برشمرد که بر اساس قانون با آن برخورد میشود.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال تاکنون با حدود ۵۰۰ هزار راننده که با تلفن همراه در حال صحبت بودند، برخورد شده و مورد اعمال قانون قرار گرفتهاند. در این مدت همچنین حدود ۴۰۰ هزار راکب موتورسیکلت که از کلاه ایمنی استفاده نکرده بودند اعمال قانون شدند. متاسفانه ۹۰ درصد موتورسوارانی که در صحنه تصادف فوت کردهاند، از کلاه ایمنی استفاده نکرده بودند.
انتهای پیام