کاربردهای VPS چیست؟ آیا سرور مجازی به درد شما میخورد؟
اگر در دنیای وب از نقش مصرفکننده محتوا بیرون آمده و بخواهید فعالیتهای دیگری مثل کارهای برنامه نویسی، طراحی سایت، راهاندازی کسب و کار اینترنتی و… داشته باشید، یکی از ابزارهای کاربردی و مهم که باید با آن آشنا شوید VPS است. با توجه به اهمیتی که سرورهای مجازی در دنیای وب و مخصوصا کسبوکارهای آنلاین دارند، در این مقاله ابتدا به شما توضیح میدهم که VPS چیست؛ سپس بهشکل جامع تمامی کاربردهای سرور مجازی را برایتان روشن میکنم. راستی اگر دانش کافی در دنیای وب ندارید، نگران نباشید. چون مثل همیشه محتوا را به سادهترین زبان ممکن برایتان آماده کردهایم. با من همراه باشید.
سرور مجازی یا VPS چیست؟
همانطور که در مقاله VPS چیست توضیح داده شد، هر سرور اختصاصی میتواند به کمک یک سری زیرساخت نرم افزاری و سخت افزاری، به چندین بخش مختلف تقسیم شود. هر بخش از این سرور بهتنهایی دارای منابع اختصاصی مثل رم، حافظه و… است و شما به عنوان صاحب یا اجارهکنندهاش، میتوانید آنها را مدیریت کنید. در واقع هر کدام از این قسمتها، یک VPS یا سرور مجازی است.
البته نباید سرور مجازی را با هاست اشتباه بگیرید، اصولا هاستهایی که روی یک سرور هستند منابع را به شکل اشتراکی استفاده میکنند. این یعنی افزایش ترافیک یک هاست میتواند باعث کاهش سرعت دیگر هاستها شود. اما هر سرور مجازی منابع جداگانه مختص خودش را استفاده کرده و عملا VPS های روی یک سرور، با هم تداخلی ندارند.
8 کاربرد VPS چیست؟
حالا که فهمیدیم سرور مجازی چیست، میتوانیم با خیال راحت به سراغ موارد استفادۀ سرور مجازی رفته و ببینیم که اصلا به چه دردی میخورد؟
۱- میزبانی سایت
اصولا اغلب مخاطبان برای میزبانی وب سایت از همان هاستهای اشتراکی استفاده میکنند. اما بعضی از وبمستران و ادمینها به مرور متوجه میشوند که هاست اشتراکی نمیتواند جواب نیازهایشان را بدهد و عملا آنها را محدود میکند. به همین دلیل به سراغ انتخابهای دیگری میروند. در این شرایط دو انتخاب در مقابل افراد وجود دارد:
- سرور اختصاصی
- سرور مجازی
با توجه به اینکه هزینههای اجاره سرور اختصاصی بسیار بالاست و البته بیشتر هم کسب و کارهای اینترنتی خیلی بزرگ به آن نیاز دارند، اغلب افراد در این زمان سرور مجازی را انتخاب میکنند. سرورهای مجازی به دلیل ارائه منابع اختصاصی و قیمت مناسب، انتخاب خوبی برای سایتهای بزرگ و پربازدید هستند. با خرید VPS حرفه ای خیالتان از بابت سرعت و امنیت سایت هم راحت میشود.
۲- پشتیبانگیری از اطلاعات (دیتابیس سرور)
اگر قرار است صرفا از یک پایگاه داده فایل پشتیبان بسازید، بهتر است به سراغ خدمات رایانش ابری بروید که ارزانتر است. اما اگر اطلاعات زیادی دارید که باید بهطور مداوم از آنها پشتیبان گرفته و نگهداریشان کنید، خرید VPS کار عاقلانهتری است! مخصوصا که سرور مجازی به شما اجازه اتصال از راه دور را میدهد و میتوانید به کمکش خیلی راحت اطلاعاتتان را مدیریت کنید.
۳- سرور بازی
این روزها آمار گرایش به بازیهای آنلاین بسیار افزایش پیدا کرده. مخصوصا که امروزه خیلی از گیمرها میتوانند صرفا با بازی کردن و پخش آنلاین ویدیو بازیشان (استریم) پول در بیاورند. جالب است بدانید که وب سایت معتبر Statista اعلام کرده حدود ۲۲ درصد از گیمرها، بین ۶۱ تا ۸۸ درصد از زمانشان را صرف بازی کردن میکنند! اما اینها چه ربطی به سرور مجازی دارد؟ خب در واقع یکی از بهترین راهها برای میزبانی سرور خصوصی بازی، خرید سرور VPS و استفاده از آن است. vpsها امروزه میزبانی بازیهای معروفی مثل Minecraft، Runescape، and World of Warcraft را بر عهده داشته و عملا استفاده از آنها هم برای گیمرها مزیت دارد و هم دست سازندگان بازی را باز میگذارد.
وقتی از VPS برای بازی استفاده میکنید، انگار که دارید از یک کامپیوتر کاملاً مجهز و متصل به اینترنت پرسرعت استفاده میکنید. اینطوری هم پینگ کمتری تجربه میکنید، هم مشکلاتی مثل کافی نبودن منابع سختافزاری را نخواهید داشت.
۵- بورس و بازار رمز ارزها
ببینید، برای کسانی که معاملات بزرگی در بورس و فارکس انجام میدهند، ثانیه به ثانیه مهم است! ما به این عزیزان توصیه میکنیم که از VPS برای انجام معاملات استفاده کنند تابیت کوین بهخاطر کندی اینترنت یا قطعی ارتباط دچار ضررهای مالی هنگفت نشوند. مقاله «سرور مجازی بورس چیست» را بخوانید، تا با اهمیت آن بیشتر آشنا شوید. افرادی هم که در بازار رمزارزها فعال هستند، بهتر است که برای کار کردن با بایننس، بهجای VPN از VPS استفاده کنند. حتماً میپرسید چرا؟ چون ایران از طرف بایننس تحریم است، خرید VPS برای بایننس هم تب داغی دارد.
اگر این صرافی متوجه فعالیت شما از ایران شود، ممکن است که دسترسی حسابتان قطع شود. چون با VPS شما یک IP ثابت خارجی دارید، میتوانید بدون نگرانی با بایننس کار کنید. پیشنهاد میکنم مقاله «با VPS مثل یک اروپایی از صرافی بایننس استفاده کنید!» را بخوانید و با صفر تا صد کار آشنا شوید. همچنین، برای خرید یک سرور مجازی مناسب، به صفحۀ خرید VPS برای بایننس بروید. قیمت VPS و سایر نکاتی که باید بدانید در این صفحه آورده شده است.
خلاصه که خرید VPS خارجی، خیالتان از جهت سوخت نشدن سرمایهتان راحت میکند.
۶- تست کدهای برنامه نویسی
فرض کنید شما یک شرکت برنامهنویسی هستید و در طول ماه پروژههای مختلفی را برای مشتریانتان میسازید. اصلا تصور کنید صاحب شرکتی هستید که برای راهاندازی یک سیستم داخلی، برنامهنویسانش در حال کد زدن و ساخت برنامه خصوصی هستند. در این شرایط نیروهای شما نیاز دائم به تست کردن کدهای برنامهشان دارند تا مطمئن شوند کدام بخش از آن با مشکل روبرو بوده و کدام بخش نیازمند بهبود است. علاوه بر این، نیروها به یک میزبان اینترنتی اطلاعات نیاز دارند که بتوانند همه پروژه را روی آن بارگذاری کرده و از مکانهای مختلف مثل شرکت، منزل و… به آن دسترسی داشته باشند.
خب در واقع اینجاست که باز هم سرویس VPS مثل یک فرشته نجات وارد شده و نیازهای شما را پاسخ میدهد. سرور مجازی یکی از بهترین راهکارها برای تدوین و تست برنامههای کدنویسی شده است. در این مورد هم خرید VPS ایران، به شرط داشتن کیفیت مناسب، کافی است.
۷- سرور ایمیل
در عین تعجب هنوز هم ایمیل مارکتینگ یکی از قدرتمندترین مسیرهای فروش اینترنتی است! تا جایی که در خیلی از شرکتهای بزرگ خارجی و ایرانی، به بازاریابی ایمیلی به عنوان دومین یا سومین مجرای مهم فروش نگاه میکنند. خب در حالت عادی و با تعداد کاربران کم، استفاده از سرویسهای ارسال ایمیل انتخاب بهتری است. اما زمانی که تعداد کاربران افزایش پیدا کرده و همینطور نیاز به خصوصیسازی داشته باشید، باید به خرید VPS روی بیاورید و از ایمیلهایتان روی سرور مجازی میزبانی کنید.
اگر میخواهید با کلیت این مفهوم بیشتر آشنا شوید، مقاله هاست ایمیل چیست را بخوانید.
۸-پیاده سازی برنامه و اپلیکیشن
اغلب متخصصان برنامه نویسی، هک و امنیت و… نیاز به یک سری برنامه برای انجام راحتتر فعالیتهایشان دارند. مثلا متخصصان امنیت برای تست کردن پروژههایشان به برنامههایی نیاز دارند که باید به شکل ۲۴ ساعته فعال باشند. قطعا استفاده از این برنامهها روی رایانه و ۲۴ ساعته روشن نگاه داشتن آن، کار درستی نیست. در این شرایط است که باز هم میتوانید از سرور مجازی استفاده کنید. این سرورها به شما اجازه میدهند به شکل ۲۴ ساعته برنامهتان را فعال نگاه داشته و به راحتی آن را از راه دور مدیریت کنید.
آیا استفاده از VPS برای من مناسب است؟
اینکه استفاده از سرور مجازی برای شما مناسب باشد یا نه، به نیاز و شرایطتان برمیگردد. مثلا اگر قصدتان میزبانی وب سایت است و میخواهید بودجهای بیشتر از بودجه مورد نیاز برای هاست اشتراکی بپردازید، خب قطعا سرور مجازی برایتان مناسب است. ولی بهطور کلی استفاده از VPS در این شرایط را پیشنهاد میشود:
- زمانی که بودجه کافی برای اجازه سرور مجازی را دارید،سوال
- زمانی که نمیخواهید اجاره یک سرور اختصاصی را بپردازید،
- وقتی نیاز به فعال کردن یک نرمافزار ۲۴ ساعته را دارید،
- وقتی میخواهید IP تان را تغییر داده و آن را بهمدت زیادی ثابت نگاه دارید،
- زمانی که به مدیریت بیشتر اطلاعات وب نیاز دارید و هاست اشتراکی دستتان را بسته،
- وقتی نمیخواهید نگران کمبود منابع باشید.
مزایای استفاده از VPS چیست؟
به طور خلاصه مزایای استفاده از VPS اینهاست:
- قابلیت ارتقا: در صورت نیاز میتوانید با افزایش بودجه، از شرکت هاستینگ بخواهید منابع سرور مجازیتان را افزایش بدهد.
- قابلیت کنترل: بر خلاف هاست، شما میتوانید به راحتی سرور مجازیتان را کنترل کنید.
- امنیت بالا: با توجه به اشتراکی نبودن منابع، نفوذ به سرور مجازی کار سختی است.
- هزینه مناسب: هزینهای که برای اجاره سرور مجازی میدهید با اینهمه مزیت و جزئیات واقعا مناسب است.
- کاربرد بالا: همانطور که بالاتر هم خواندید، کاربرد سرور مجازی بسیار زیاد است.
آیا برای کار با VPS نیاز به تخصص داریم؟
بله! در واقع کار با سرور مجازی نیاز به تخصص دارد و مثل هاست نمیتوانید صرفا با دیدن یک ویدیو ۵ دقیقهای متخصصش شوید. بنابراین اگر دانش کافی را ندارید، حوصله یادگیری (حداقل ۱ الی ۲ ساعت) را نداشته و فرد متخصصی هم کنارتان نیست، بهتر است کمی بیشتر در مورد اجاره سرور مجازی فکر کنید. البته همانطور که در صفحه مدیریت سرور هم گفته شد، اگر در این زمینه تخصص کافی ندارید، متخصصان ما درتمامی مسیر از نصب VPS تا مدیریت آن همراهتان هستند.
از کجا سرور مجازی تهیه کنیم؟
تا اینجا دیگر بهخوبی میدانید که سرور مجازی چیست، با کاربرد VPS آشنا شده و در مورد آن اطلاعات زیادی دارید. اگر بعد از مطالعه این مقاله متوجه شدید که سرور مجازی راه حل مشکلات شماست، میتوانید از وب سایت ایرانسرور اقدام به تهیه و خرید آن کنید. برای بررسی قیمت سرور مجازی و جزئیات، پیشنهاد میکنم به صفحه خرید VPS مراجعه کنید.
کلام آخر
خب به انتهای مقاله کاربرد سرور مجازی رسیدیم. در این مقاله سعی کردم توضیح بدهم که VPS به چه دردی میخورد و هر جایی از دنیای وب که در آن VPS ها کاربرد دارند را به شما معرفی کنم. اگر دوست داشتید درباره مجازی کردن دستگاههای مختلف هم بخوانید، پیشنهاد میکنم مقالۀ جذاب تکنولوژی مجازی سازی چیست؟ را از دست ندهید.
یک سرور مجازی چه کاربردی دارد ؟
حتماً تا بحال بارها به واژه vps برخورد کرده اید، و به احتمال زیاد این سوال در ذهنتان پیش آمده که یک vps به چه دردی می خورد. در این مقاله بررسی خواهیم کرد که یک وی پی اس چه کاربردهایی دارد و چه کارهایی می توان با آن انجام داد.
کاربرد سرور مجازی چیست ؟
یک vps پلتفرمی فوق العاده برای میزبانی وب است، اما برای بسیاری از کارهای متنوع دیگر نیز کاربرد دارد. یک وی پی اس، سروری همیشه متصل یا always-connected است، که می توان با آن تمام کارهایی که روی یک باکس استاندارد لینوکس صورت می گیرد، را انجام داد. همین قابلیت ها است که آن را به گزینه ای مناسب برای بسیاری از پروژه ها تبدیل کرده است.
در زیر به چند کاربرد مهم VPS اشاره خواهیم کرد که شاید برخی از آنها را تا بحال تست نکرده باشید، ولی ارزش امتحان را دارند:
ریکاوری یا بازیابی آسان
بازیابی اطلاعات یکی از مسائل نگران کننده برای اکثر کارفرمایان است، اما به لطف ماشین های مجازی این کار بسیار آسانتر و مؤثرتر شده است. ایجاد جایی امن برای محافظت از داده ها، همیشه جزء جدایی ناپذیری از هر کسب و کاری بوده است. به کمک یک ماشین مجازی می توانید با محافظت از کل محیط، داده های خود را نیز محفوظ نگه دارید. یکی از مزایای این کار این است که شما از طریق دسترسی به محیطی که تحت تأثیر هیچ کامپیوتر ویروسی یا سخت افزاری نیست، از داده های خود به نحو کارآمدی محافظت می کنید.
ذخیره داده ها به وسیله یک سیستم مجازی
تا قبل از ظهور vps، بسیاری از کسب و کارها برای ذخیره داده و اطلاعات خود از دیتابیس های سخت افزاری بزرگ و پر هزینه استفاده می کردند. اما این نوع سیستم ها روز به روز قدیمی تر شده و کارایی خود را از دست می دهند. به علاوه ممکن است با یک افت کارایی، علاوه بر ضررهای مالی، آسیب هایی جدی به کسب و کار بزنند. داده هایی که درون سیستم های قدیمی ذخیره شده اند، هنوز هم اهمیت بالایی دارند. بسیاری از صاحبین کسب و کار بخاطر اینکه داده هایشان را از دست ندهند، هنوز هم از جابجایی و تغییر آن سیستم ها خودداری می کنند.
به لطف ماشین های مجازی، این موضوع دیگر نگران کننده نیست، لازم نیست شما نگران آپدیت کردن یا ارتقا سخت افزارها باشید، چرا که هیچ کدام از داده های شما دیگر تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت. تنها کافیست راهکارها یا اپلیکشین های قدیمی را درون یک سرور مجازی اجرا کنید، طوری که با کانفیگ محیط قبلی تطابق داشته باشد.
تست یک سیستم عامل یا نرم افزار جدید
اگر مشتاق هستید که از ورژن جدید یک نرم افزار یا ویندوز یا لینوکس استفاده کنید و یا آن را امتحان کنید، اما نگران این هستید که شاید باگ هایی به سیستم فعلی تان آسیب زند، پس از یک سرور مجازی برای این کار استفاده کنید.
استفاده از نرم افزار های قدیمی
برخی اوقات پیش می آید که بعد از اینکه یک اَپ یا نرم افزار را آپدیت می کنید، با یک ورژنی مواجه می شوید که کاربردهای خوب ورژن قبلی را ندارد. البته ممکن است توسعه دهندگان آن نرم افزارها قصد اضافه کردن قابلیت های جدید را در ذهن داشته، اما به کاربر پسند بودن آن توجه کمتری کرده باشند. در این شرایط شما می توانید برای استفاده از آن نرم افزار قدیمی تر، از VPS کمک بگیرید. برای مثال آیا می توانید با سیستم عامل جدیدتان، آن نرم افزارهایی که روی ویندوز 98 داشتید را اجرا کنید؟
یک سند باکس واقعی
سند باکس ( Sandbox ) به معنی محیطی مجازی و ایزوله است که یک نرم افزار را می توان روی آن اجرا کرد، به طوری که به کامپیوتر شما هیچ آسیبی نزند. برای مثال، می توانید یک مرورگر وب را روی یک سرور مجازی اجرا کنید و بدون نگرانی از اینکه هک شوید یا گرفتار یک ویروس شوید، به کار خود ادامه دهید.
چه کارهایی می توان با vps انجام داد ؟
در ادامه به اختصار به چند کاربرد مهم دیگر vps اشاره خواهیم کرد، اما برای مطالعه بیشتر هر کدام می توانید به صفحه مربوطه مراجعه کنید. به دلیل تحریم هایی که در سال های اخیر ایران با آن مواجه شده، برخی از سایت ها به ایرانیان دسترسی نمی دهند و این امر موجب شده بسیاری از صاحبان کسب و کار و یا تجار برای انجام امور مالی، نقل و انتقالات و یا سرمایه گذاری و غیره، از vps استفاده کنند. وی پی اس برای مواردی مثل گیمینگ یا بازی، مراجعه به سایتهایی مانند بایننس، استفاده از برخی خدمات گوگل، انجام اموری مثل ترید یا معاملات ارزی، بورس و یا ماینینگ مورد استفاده قرار می گیرد.
vps برای بایننس
بایننس یک سرویس تبدیل ارز دیجیتال بزرگ است که کاربران سراسر جهان می توانند ارزهای دیجیتال خود را به ارزی دیگر تبدیل کنند. با دسترسی به یک وی پی اس بایننس، شما به راحتی می توانید به حساب کاربری خود در این سایت مراجعه کرده و با سرعت بالا و بدون هیچ محدودیتی، به معامله یا انجام امور مربوطه بپردازید.
سرور مجازی ترید
همانطور که می دانید ترید ( trade ) به معنی معامله کردن، خرید و فروش و تجارت است. اما یک سرور مجازی می تواند به شما کمک زیادی کند، چراکه به دلیل انتقال سریعتر درخواست ها، سرعت انجام امور را بیشتر می کند. نتیجه این خواهد بود که تأخیر و افت کمتری را در انجام امور تجاری خود تجربه خواهید کرد. این لغزش ها یا تأخیرها گاهاً برای تجار هزینه بر است، پس علاوه بر مشکلاتی مثل محدودیت در دسترسی به سایت ها، استفاده از یک vps ترید، می تواند هزینه ها را نیز کاهش دهد.
سرور مجازی بورس
برای انجام امور مربوط به بورس، شما به سیستمی نیاز دارید که سرعت و عملکرد بالایی داشته باشد؛ برای مثال پینگ تایم پایین، زیر ساخت سخت افزاری مناسب و امنیت اطلاعات از مهمترین دغدغه های فردی است که قصد فعالیت در بورس را دارد. به کمک وی پی اس بورس، که توسط ارائه دهندگان هاستینگ قابل خریداری است، به کاربر از طریق ریموت دسکتاپ دسترسی داده می شود تا با سرعت اینترنت بسیار بالا و میزان پینگ بسیار پایین تر با سایتهای کارگزاری بورس ارتباط گرفته و بازدهی بسیار مناسبی دریافت کند.
سرور مجازی گیمینگ
روز به روز بازی های کامپیوتری افراد بیشتری را از سراسر جهان به هم متصل می کنند، چیزی شبیه به یک جهان مجازی، پر از هیجان و آدرنالین. با این افزایش محبوبیت، گیمرها این روزها به دنبال بالا آوردن گیم سرور خودشان هستند؛ اما این تصمیم ممکن است کمی هزینه بر باشد. نه فقط فراهم کردن آن سخت است، بلکه اجرا کردن و نگهداری از آن هم کار ساده ای نیست.
اما یک vps گیمینگ، می تواند راه حل خوبی باشد. این گزینه مزایای زیادی دارد، مثل دسترسی کامل به روت، انتخاب بین سیستم عامل ویندوز یا لینوکس، امنیت بالا، نصب سریع و پشتیبانی 7/24.
برای گیمینگ، وی پی اس شما باید فضای بسیار زیادی داشته باشد. چون باید بتواند حجم عظیمی از داده ها را در یک زمان کوتاه، پردازش و ذخیره کند. علاوه بر این، پردازشگر پرسرعت و مموری کافی، از مهمترین عوامل هستند، چراکه بازی باید پینگ پایینی داشته باشد، یعنی ریکوئست یا درخواست گیمر را به سرعت پاسخ دهد.
قدرت محاسبه بالا یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار است، مخصوصاً زمانیکه چندین گیمر، همزمان به سرور وصل شوند. این یعنی تعداد ریکوئست های بیشتر در لحظه.
مورد بعدی اینترنت قوی است. هر قطعی در اتصال، حتی برای چند ثانیه، می تواند به از دست دادن داده ها منتج شود ( مثل امتیاز بازیکن، جریان بازی و غیره ).
در مورد امنیت نیز باید حساس باشید. معمولاً vps ها امنیت را کاملاً تضمین می کنند، اما باز هم باید محتاطانه عمل کنید و از روت سرور و اکانت ایمیلتان بخوبی محافظت کنید. مثل پسوردهای ایمن، آپدیت کردن سیستم، پیکربندی فایروال و بک آپ گیری.
سرور مجازی میکروتیک
اولین بار میکروتیک با ارائه یک روتر وایرلس شروع به کار کرد ( در دهه 90 میلادی )، اما چند سال بعد، سیستم عاملی تحت عنوان میکروتیک روتر ارائه داد که قابلیت های خاص خود را دارد. اما برای استفاده از این OS باید یا سخت افزار مربوطه را تهیه کنید و یا از یک VPS کمک بگیرید. از کاربردهای مهم Mikrotik، می توان به مسیریابی یا routing، اتصال وایرلس، فایروال، مدیریت کاربران، شبکه و غیره اشاره کرد.
سرور مجازی برای ماینینگ
یکی دیگر از کاربردهای مهم سرور مجازی، استفاده از آن برای mine کردن یا استخراج ارزهای دیجیتال مثل بیت کوین است. اگر نگران مسدود شدن آی پی یا کیف پول خود هستید، راه حل مناسب برای شما vps است. در زیر به طور مختصر سایر کاربردهای سرور مجازی آورده شده است:
سایر کاربردهای vps
- راه اندازی وب سایت
- استفاده به عنوان هاست دانلود
- برای دانلود فایل های حجیم از یک سرور و آپلود بر روی سروری دیگر
- برای راه اندازی VPN و سیستم های تانلینگ
- رفع نیاز به یک سیستم کامپیوتر همیشه روشن برای اجرای نرم افزارهای خاص
- برای استفاده از اینترنت سرور ( مثلا انتخاب واحد دانشگاه از داخل سرور )
- برای راه اندازی و اجرای اپلکیشن ها یا نرم افزار هایی که نیاز به سرور دارند
- برای کاهش پینگ در بازی های آنلاین
- راه اندازی گیم سرور
- برای تغییر آی پی
سرور مجازی لینوکسی
سرور مجازی لینوکسی کارایی بسیار زیادی برای شما خواهد داشت. راه اندازی سایت امروزه یکی از پرکاربردترین موارد استفاده از سرور مجازی در دنیای هاستینگ و میزبانی وب است. وردپرس که امروزه پر استفاده ترین cms حال حاضر در دنیا است، اغلب روی سرور لینوکسی راه اندازی میشود. علاوه بر این، درصد قابل توجهی از نرم افزارهایی که امروزه در حال استفاده از آن ها هستیم، در دنیای لینوکسی گسترش یافته و در حال سرویس دهی هستند.
پس یکی کاربردهای سرور مجازی این است که می توانید بر روی آن سایت یا نرم افزار راه اندازی کنید. راه اندازی مِیل سرور و بسیاری از سرویس های نرم افزاری تحت وب، مثل api های بزرگ و وب سرویس ها، از طریق سرور های لینوکسی امکان پذیر است. همچنین راه اندازی گیم سرور یا پروکسی سرور و vpn سرور نیز از دیگر کاربردهای سرور مجازی لینوکس می باشند.
بعلاوه، راه اندازی سیستم های استریمینگ یا وب سرور که نیاز به سرور با سیستم عامل های لینوکسی دارند نیز، می توانند به این لیست اضافه شوند.
از آنجایی که سیستم عامل لینوکس، سیستم عاملی است که با خط فرمان یا همان Command Line کار می کند، برای وصل شدن و استفاده از آن می توان از طریق SSH به سرور وصل شد. برای اتصال به سرور مجازی لینوکس می توانید از نرم افزار محبوبی به نام putty استفاده کنید، که باید آن را دانلود کرده و روی سیستمتان نصب کنید. این نرم افزار کم حجم می تواند شما را در بستر SSH به سرور لینوکسی تان وصل کند، سپس میتوانید از طریق کامند لاین، دستورات مدنظرتان را وارد کنید.
سرور مجازی ویندوزی
سرور مجازی ویندوزی کاربردهای متنوعی دارد. برای مثال اگر شما قصد خرید و فروش در سایتهای پر بازدید یا سایت های بورسی را داشته باشید، می توانید از سرور مجازی ویندوز استفاده کنید که کیفیت بسیار بالایی را به شما ارائه خواهد داد. با کمک این سرویس می توانید در سریعترین حالت ممکن خرید و فروش کنید. بسیاری از افرادی که علاقه زیادی به وب گردی و تماشای فیلم آنلاین با سرعت اینترنت بالا دارند نیز، می توانند از vps استفاده کنند.
همچنین بسیاری از شرکت های داخلی یا افراد حقیقی ( به دلیل تحریم هایی که برعلیه کشورمان وجود دارد )، مجبورند تا هویت ایرانی خود را مخفی نگه دارند، که در این حالت استفاده از سرور مجازی ویندوزخارج به آنها پیشنهاد می شود، تا بتوانند برای مثال به حساب paypal خود دسترسی داشته باشند.
همچنین راه اندازی سایت هایی با تکنولوژی ASP.NET یا .Net Core روی سرورهای ویندوزی امکان پذیر است، و می توانید سایتی که با این زبان برنامه نویسی طراحی کرده اید را، روی سرور مجازی ویندوزی راه اندازی کنید. علاوه بر این، راه اندازی میل سرور و dns سرور یا حتی vpn سرور، روی سرور مجازی ویندوزی نیز ممکن خواهد بود.
نحوه اتصال به سرور مجازی ویندوز
برای اینکه به سرور مجازی ویندوزی دسترسی داشته باشید، کافیست تا در کامپیوتر ویندوزی خود عبارت Remote Desktop Connection را جستجو کرده، روی آن کلیک کنید تا نرم افزار مربوطه باز شود. پس از باز شدن نرم افزار در پنجره جدید، اطلاعات سرور مجازی ( که از طریق ایمیل برایتان ارسال شده است ) را وارد کنید تا به آن وصل شوید.
راهکار
اگر به دنبال بهره مندی از مزایای فوق العاده سرورهای مجازی هستید، ما راهکارهای حرفه ای و مطمئنی را به شما پیشنهاد می کنیم. در واقع، ما پس از سالها تجربه، نگرانی های مخاطبین خود را به خوبی درک کرده و بر اساس آن خدمات متمایزی ارائه می کنیم.
راهکار سرور مجازی
- دسترسی کامل به سرور مجازی و کنترل پنل
- IP اختصاصی رایگان
- امکان نصب سیستم عامل دلخواه
- پشتیبانی 24 ساعته حتی ایام تعطیل
- مانیتورینگ اختصاصی
- پورت یک گیگ شبکه
- دسترسی کامل به روت
- استفاده از Waf اختصاصی جهت جلوگیری از DDoSattack
- خدمات مدیریت سرور اختصاصی در صورت سفارش مشتری
- هارد SSD
- قرارگیری در امن ترین و معتبرترین دیتاسنترهای داخل و خارج کشور
مزایای دریافت خدمات از ما
- ضمانت بازگشت وجه
- آپ تایم 100 درصد
- ترافیک نامحدود
- پشتیبانی 24/7
- تحویل آنی خدمات
- بک آپ روزانه
- آخرین تکنولوژی ابری
- دسترسی کامل به روت
- قابلیت ارسال تیکت، برقراری تماس تلفنی، ارتباط از طریق چت آنلاین سایت، واتس اپ و تلگرام
- ارائه مناسب ترین قیمت با بهترین کیفیت
در صورت نیاز به دریافت مشاوره، هم اکنون با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید و یا پلن های سرور مجازی را مشاهده کنید.
جمع بندی
در کل، یک سرور مجازی کاربردهای متنوع زیادی دارد، اما باید دید که چه هدف و نیازی داریم تا متناسب با آن، پلن مناسب vps را خریداری کنیم. در این مقاله ابتدا چند کاربرد عمومی وی پی اس را مرور کردیم و سپس به کاربردهای خاص آن اشاره کردیم، مثل ماینینگ، گیمینگ و یا استفاده از این سرورها برای معاملات بورس و تریدینگ.