هزینه ساخت استخر با بلوک سیمانی

 مراحل ساخت استخر با بلوک سیمانی + محاسبه هزینه ها

روش های مختلفی برای ساخت استخر با بلوک سیمانی وجود دارد. روشی که در این بخش توضیح داده شده است مراحل ساخت استخر با بلوک سیمانی سبک است که می توان آن را گچ کاری کرد یا همراه با آستر استفاده کرد. این تنها یک روش برای ساخت استخر با شنای بتنی است، روش های دیگری نیز وجود دارد که متناسب با مهارت، قابل اجرا هستند.

طرز ساخت استخر با بلوک سیمانی

به نظر می رسد دوران سخت اقتصادی باعث شده است تا تعداد مردمی که می خواهند استخر شنای خود را بسازند روند صعودی داشته باشند. سایت های زیادی وجود دارند که اطلاعاتی را (البته با هزینه) در مورد نحوه ساخت استخر بلوکی در باغ ارائه می کنند، اما در اینجا و در ادامه، کامل و رایگان یاد می گیرید که چگونه استخر مناسب شنا را، خودتان بسازید.

طرز ساخت استخر بلوک سیمانی مخصوص

۱-طول این استخر ۱۶ متر و عرض آن ۶ متر و عمق آن بین ۱.۳۰ تا ۲.۶۰ متر است. یک استخر کوچک برای کودکان ۴ متر در ۲ متر است.

۲-برای ساخت و ساز از بلوک های سبک بتنی یا بلوک پوکه ای به عرض ۲۰ سانتی‌متر استفاده می شود.

۳-مکان اتاق فنی و مخزن برق در مجاورت استخر تعبیه شود.

۴-دو گروه فیلتر ۴۰ متر مربع در ساعت، آب را با روش الکترولیز نمک فیلتر می کنند.

۵-پوشش داخلی ساخته شده از رزین تقویت شده با الیاف شیشه ساخته شده است.

۶-وجود یک طرح اولیه برای تجسم پروژه الزامی است. همچنین هنگام درخواست برای مجوز ساختمان مورد نیاز است. نمودار چیدمان لوله کشی استخر در طرح اولیه نشان می دهد که چگونه همه قطعات به هم متصل می شوند و در کجا قرار می گیرند. این طرح همچنین لوله های تعبیه شده در پایین را نشان می دهد.

۷-برای نصب فیلترها و پمپ های فیلتراسیون، پمپ حرارتی، شیرها، لوله ها و غیره برنامه ریزی کنید.

۸-پیشرفت در ساخت استخر با استفاده از بلوک‌ بتنی سبک، سریع تر است. بر خلاف استخرهای ساخته شده با پانل، که در آن بتن برای دیوارها و پایین به طور همزمان ریخته می شود ، یک استخر شنا که با بلوک های سبک ساخته شده است شامل چندین مرحله زیر است.

ساخت استخر بلوک سیمانی

۱. ریخته گری کف بتنی پس از اینکه پانل های مشبک تقویت کننده فولادی ساخته شد. شرایط فاصله ستون در دیوار بلوکی باید رعایت گردد.

۲. ایجاد دیواره های استخر با بالا بردن بلوک های سیمانی که بتن هم‌زمان با مونتاژ بلوک ها ریخته می شود.

۳. استفاده از پرکننده برای تسطیح سطوح ناهموار و صاف کردن دیواره های استخر

۴-بسته به نوع آستر، ممکن است نیاز به عایق رطوبتی باشد.

هزینه ساخت استخر بلوکی

یکی از روش های ساخت استخر که اخیرا بسیار پرطرفدار شده است، ساخت استخر با بلوک سیمانی است که به دلیل ارزان بودن این مصالح ساختمانی، مزایای زیادی به همراه دارد و البته، روش ساخت آن نیز بسیار ساده است. با ما در خانه بلوک همراه باشید تا شما را با مراحل ساخت استخر بلوکی آشنا سازیم و هزینه های آن را به شما بگوییم:

ویژگی های استخر بلوکی – ساخت استخر با بلوک سیمانی

همان طور که گفتیم، ساخت استخر با نیاز به انجام مراحل خیلی زیادی ندارد و اگر خودتان کمی در امور بنایی و ساخت و ساز مهارت و تجربه داشته باشید، قطعا می توانید یک استخر بلوکی خوب و عالی بسازید. ساخت استخر با بلوک سیمانی دارای ویژگی های زیر است:

  • معمولا از بلوک سبک پوکه ای با عرض 20 سانت برای ساخت استخر بلوکی استفاده می شود. زیرا هم سبک است و کار ساخت و ساز با آن آسان تر است، هم ویژگی های عایق بندی بسیار خوبی دارد و هم قیمت آن ارزان است.
  • طول یک استخر استاندارد در حدود 16 متر می باشد، عرض آن در حدود 6 متر و عمق آن در حدود 1.30 تا 2.60 می باشد. استخر کوچک برای کودکان حدودا 4 متر در 2 متر، طول و عرض دارد.
  • زمین مورد نظر برای ساخت استخر با بلوک سیمانی باید کاملا بکر و فاقد خاک نباتی و ریشه درختان و گیاهان و… باشد.
  • ارزیابی مقاومت زمین استخر، نیاز به کمک گرفتن از یک متخصص دارد تا ساخت استخر بلوکی در بهترین نقطه از باغ و روی مقاوم ترین زمین انجام شود تا توان مقاومت در برابر تنش های برشی و فشارهای هیدرودینامیکی را داشته باشد.
  • مکان اتاق فنی و مخزن برق در مجاورت استخر قرار می‌ گیرد. دو گروه فیلتر 40 متر مربع در ساعت آب را با روش الکترولیز نمک فیلتر می‌ کنند و پوشش داخلی از رزین تقویت شده با الیاف شیشه ساخته شده است. برای نصب فیلترها و پمپ های فیلتراسیون، پمپ حرارتی، شیرها، لوله‌ ها و… باید برنامه‌ ریزی کاملی انجام شود و در طرح اولیه، نمودار چیدمان لوله‌ کشی استخر نشان داده شود.
  • ساخت استخر با ، پیشرفت سریع‌ تری نسبت به استخرهای ساخته شده با پانل دارد.

مراحل ساخت استخر با بلوک سیمانی

مرحله اول: تهیه یک نقشه کلی از فرایند ساخت استخر، می تواند یک پلن مناسب برای اجرای هر گام در ساخت استخر با بلوک سیمانی باشد. در نقشه باید طرح استخر، میزان و نحوه خاکبرداری، نوع عایق بندی استخر و نحوه شفته گذاری آن مشخص شود.

مرحله دوم: خاکبرداری معمولا با بیل مکانیکی انجام می شود و می بایستی حداقل 2 متر عمق داشته باشد. البته موقع اجرای خاکبرداری باید 15 سانتی متر برای بتن ریزی، 30 سانتی برای شفته ریزی و 5 سانتی متر برای اجرای سیمان آب بندی استخر در نظر گرفت.

مرحله سوم: بعد از اجرای خاکبرداری و برداشت خاک باقی مانده کف استخر؛ نوبت به شفته ریزی می رسد که این کار به مقاوم سازی استخر کمک فراوانی می کند، برای اجرای شفته ریزی ابتدا باید کف و دیوار های استخر را با آب خیس کرد و بعد 2 بار در فاصله های زمانی متفاوت با یک غلطک عملیات شفته ریزی انجام شود (شفته ریزی شامل دوغاب بتنی سنگ و آهک است تا کف را مسطح سازی و آماده نماید).

مرحله چهارم: بعد از اتمام خاکبرداری باید دیوار های استخر را با بلوک سیمانی ساخت و بعد از ساخت دیوار ها معمولا برای مقاوم سازی بیشتر قبل از بتن ریزی داخل بلوکه ها میلگرد قرار می دهند

مرحله پنجم: معمولا برای مقاوم سازی بیشتر استخر؛ کف استخر را به صورت شبکه ای آرماتوربندی می کنند و بعد از آن عملیات بتن ریزی را اجرا می‌ کنند.

مرحله ششم: بعد از اتمام بتن ریزی و ساخت استخر باید استخر را عایق بندی کرد تا از نفوذ آب به دیوار های خارجی، رشد جلبک و تغییر رنگ آب جلوگیری نمود. عایق رطوبتی انواع مختلفی دارد که باید در زمان انتخاب آن، حتما از کارشناسان مشاوره بگیرید.

همان طور که گفتیم، هزینه ساخت استخر بلوکی بسیار کمتر از انواع دیگر است. زیرا نیازی به قالب گذاری ندارد و مصالح اصلی آن، یعنی بلوک سبک پوکه ای، قیمت بسیار پایینی دارد. در واقع بیشتر هزینه ها مربوط به ، خرید و اجرای پوشش عایق، کاشی گذاری، لوله کشی و… است.

یک توصیه بسیار مهم که در خصوص ساخت استخر با بلوک سیمانی باید به شما بگوییم، این است که این کار با اینکه از بیرون کاملا ساده به نظر می رسد، اما انجام آن به صورت شخصی و توسط خودتان کار پرریسکی است و نباید بی گدار به آب بزنید. اما اگر یک آشنایی جزئی هم با کار ساخت و ساز داشته باشید هم می توانید انجام آن را به عهده بگیرید، اما استفاده از نظرات یک کارشناس در فرایند ساخت و ساز استخر؛ کاملا ضروری است.

منبع: آپارات