۳ راه از بین بردن بوی بد فاضلاب توالت و دستشویی
از بین بردن بوی بد فاضلاب منتشر شده در فضای خانه که ناشی از نشت گاز سمی و گاز فاضلاب به داخل خانه است راه و روش هایی غیر از استفاده از خدمات شرکتهای لوله بازکنی دارد که در ادامه این مطلب از برچسب برایتان خواهیم گفت.
دلیل بوی بد فاضلاب در خانه چیست؟ بوی بد آپارتمان از کجاست؟
بوی بد فاضلاب نشان دهنده نشت گاز ســمــی سولفید هیدروژن یا گاز فاضلاب به داخل منزل است.این بو می تواند دائمی باشد و یا فقط در زمانهای مختلفی به مشام برسد.می تواند بسیار غلیظ باشد و یا بوی رقیقی داشته باشد. همانطور که شما هم احساس کرده اید این بو می تواند بویی شبیه بوی تخم مرغ گندیده یا ماهی یا لاشه گندیده داشته باشد.می تواند در آشپزخانه ، توالت ، حمام و یا هرجای دیگر از ساختمان به مشام برسد.
چگونه بوی بد فاضلاب در خانه را از بین ببریم؟
راه اول:
یک چهارم تا یک دوم پیمانه جوش شیرین را در فاضلاب بریزید. یک دوم پیمانه سرکه سفید هم به آن بیفزایید. آنرا در فاضلاب بریزید و در فاضلاب را بپوشانید.
راه دوم:
یک کیلو آهک را با ۱۰ لیتر آب مخلوط کرده بعد از چند ساعت آن را تکان داده و از صافی بگذرانید و صاف کرده آن را نه برای مدتی کوتاه برای مدتی دراز در دستشویی تخلیه نمایید.
راه سوم:
ترکیب نمک و جوش شیرین، محلول بسیار قوی و از بینبرنده بوی بد فاضلاب است. یک لیوان نمک و یک لیوان جوششیرین را به همراه یک کتری آبجوش به داخل چاه فاضلاب بریزید تا از بیرون زدن بوی نامطلوب آن جلوگیری کنید.
راه چهارم :
راه های ذکر شده در بالا فقط بوی بد فاضلاب را مخفی می کنند و منبع ایجاد بو را از بین نمی برند.بنابراین مجبورید هر از چند گاهی یکی از کارهای فوق را انجام دهید تا بوی بد توالت مخفی شود.برای از بین بردن دائمی بود بد توصیه می کنیم با متخصصین ما مشورت کنید.متخصصین شرکت با چندین سال تجربه ، ابتدا منبع و دلیل ایجاد بوی بد را شناسایی کرده و اقدام به رفع دلیل بوی بد می کنند.هزینه و قیمت خلاص شدن از شر بوی بد فاضلاب بسیار کمتر و ناچیزتر از آن است که فکر می کنید.با ما تماس بگیرید.
راه خلاصی از بوی بد چاه توالت
اگر شما از بوی بد توالت در ساختمان خود رنج می برید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید، زیرا ما قصد داریم این بار در خصوص راه خلاصی از بوی بد چاه توالت توضیحاتی را بیان کنیم. وجود بوی بد در توالت در هنگام استفاده از آن امری طبیعی است، اما مشکل کار از آن جایی آغاز می شود که در زمان عدم استفاده از توالت باز هم بوی بسیار ناخوشایندی از چاه خارج می شود. این موضوع نه تنها سبب سلب آسایش شما می شود، بلکه حتی بر روی سلامتی نیز تاثیر منفی می گذارد. بنابراین باید هر چه زودتر علت بوی بد چاه توالت را پیدا و رفع کرد.
دلایل ایجاد بوی بد چاه
اولین قدم برای خلاصی از بوی بد چاه توالت این است که ریشه بوی بد شناخته شود. به همین دلیل در این قسمت دلایل احتمالی وجود بوی بد در چاه توالت را بررسی می کنیم و سپس به بیان راه خلاصی از آن خواهیم پرداخت.
· خرابی سیفون توالت
یکی از اصلی ترین دلایل ایجاد بوی بد در چاه توالت، خراب بودن سیفون آن است. همانطور که می دانید جلوگیری از بازگشت گازهای سمی فاضلاب به داخل لوله ها و ورود آن به ساختمان وظیفه اصلی سیفون فاضلاب در توالت است. سیفون توالت این کار را با نگه داشتن مقداری آب در قسمت منحنی خود انجام می دهد. پس در صورتی که با بوی بد چاه توالت در ساختمان خود مواجه شدید، ابتدا باید سیفون توالت را بررسی کنید. مشکلات زیادی همچون وجود نشتی در سیفون و سست شدن اتصالات سیفون می توانند سبب خراب شدن آن شوند، که در این صورت راهی جز تعویض سیفون فاضلاب توالت باقی نمی ماند.
· وجود مشکل در لوله ونت یا هواکش فاضلاب
سیستم لوله کشی فاضلاب دارای لوله های ونت خشک و تر فاضلاب می باشد، که با خاصیت مکش معکوس هوا، گازهای آلوده داخل فضای توالت را به خارج از ساختمان هدایت می کنند. حال چنانچه لوله های ونت دچار انسداد شده باشند، گازهای سمی فاضلاب چاه توالت دوباره به داخل ساختمان برگشت می کنند. تشخیص وجود مشکل در ونت و رفع آن کاری تخصصی است و از جمله وظایف مجری لوله کش است.
· مسدود شدن چاه توالت
در برخی موارد مشاهده شده است که علت وجود بوی بد در چاه توالت به دلیل مسدود شدن چاه توالت توسط اجسام خارجی است. در این صورت مواد فاضلابی جامد یا مایع از چاه به سمت لوله فاضلاب خارج از ساختمان هدایت نمی شوند و همیشه بوی بد چاه توالت در ساختمان پخش می شود. البته این مشکل به زودی از سمت ساکنین قابل تشخیص است، چرا که گرفتگی چاه توالت باعث کند شدن جریانات فاضلابی شده که از بیرون چاه کاملاً مشخص است. در این حالت بهترین راه این است که با کمک مجری لوله کش انسداد چاه مشخص شده و اقدامات لازم در جهت باز کردن آن انجام شود.
· نشتی لوله فاضلاب در ساختمان
در برخی موارد وجود نشتی در لوله های فاضلاب قسمت سرویس بهداشتی سبب خروج گازهای آلوده از چاه توالت می شود. این مشکل معمولاً به دلیل فرسوده شدن لوله ها ایجاد می شود، که بهترین راه حل برای رفع این موضوع بازسازی لوله کشی فاضلاب ساختمان است.
راه های خلاصی از بوی بد چاه توالت
حال که با برخی از دلایل وجود بوی بد در چاه توالت آشنا شدید، در این قسمت چند راه به منظور خلاصی از بوی بد چاه توالت عنوان می کنیم. در بین این راهکارها می توانید با دلایل بیشتری از وجود بوی بد در توالت آشنا شده و آن ها را رفع کنید.
1. استفاده از سیستم هواکش در توالت
نصب هواکش در توالت یکی از راهکارهای قدیمی و ساده ای است که در تمام ساختمان ها می توان از آن استفاده کرد. با این حال چنانچه سرویس بهداشتی شما به فن هواکش مجهز نیست، پنجره خروجی توالت را دائما باز بگذارید تا هوای آلوده از آن خارج شود. فقط به خاطر داشته باشید که در صورت استفاده از هواکش باید آن را هر شش ماه یک بار تمیز کنید. در صورت نیاز به تهیه هواکش توالت، هیمن الان لینک خرید هواکش از دیجی کالا را لمس کنید.
2. استفاده از دستگاه های تمیز کننده هوا
در صورتی که ساختمان توالت شما داری خروجی هوای مناسب نیست، می توانید از دستگاه های تمیز کننده هوا در آن استفاده کنید. البته استفاده از اسپری های خوشبو کننده هوا که دارای غلظت بالایی از لحاظ ماندگاری هستند، هم در کنار دستگاه های تمیز کننده هوا می تواند به از بین رفتن بوی بد چاه توالت کمک کند.
3. استفاده از گیاهان طبیعی به عنوان خشبو کننده هوا
بسیاری از گیاهان خاصیت ضدعفونی کنندگی هوا و رفع بوی بد در سرویس بهداشتی را دارند. شما نیز می توانید تعدادی از این گیاهان را در داخل سرویس بهداشتی خود قرار دهید تا بوی بد چاه توالت دفع شود.
4. تهیه و استفاده از تمیزکننده هوای خانگی
تهیه و استفاده از تمیزکنندگان هوای خانگی مانند ترکیب آب، سرکه سفید، جوش شیرین و روغن پرتقال می تواند بسیار مفیدتر از تمیزکننده های هوا از نوع شیمیایی آن باشد. به منظور تهیه این نوع تمیزکننده هوا قابل استفاده در توالت طبق فرمول زیر عمل کنید:
دو پیمانه آب + یک قاشق سوپ خوری سرکه سفید + یک قاشق سوپ خوری جوش شیرین + 10 قطره روغن پرتقال
مواد فوق را بعد از ترکیب در یک بطری ریخته و در اطراف توالت اسپری کنید.
5. استفاده از مواد خشک کننده
گاهی مشکل بوی بد چاه توالت تنها به دلیل گازهای موجود در فاضلاب چاه نیست، بلکه به دلیل وجود حجم زیادی از مواد قارچی در فضای توالت است. به همین دلیل توصیه ما به شما این است که از مواد خشک کننده فاضلاب استفاده کنید. مواد خشک کننده طوری طراحی شده اند که آب موجود در داخل محیط را جذب می کنند، لذا وقتی آب در محیط نباشد، قارچ ها نمی توانند رشد و تکثیر کنند. بیشتر خشک کننده ها از ژل های سیلیکایی در داخل محفظه بسته بندی شده تشکیل شده اند. فقط در صورت استفاده از آن ها مراقب کودکان باشید، زیرا خوردن این مواد سمی است.
منبع: لوله بازکنی ستارخان