کدام آموزشگاه تعمیرات موبایل را برای شروع یادگیری و ورود به بازار کار تعمیر موبایل انتخاب کنم؟
مطمئنا علاقه مندان به حرفه تعمیرات موبایل روزانه این سوال را بارها از خود می پرسند و با دقت فراوان به دنبال یک آموزشگاه خوب و بهترین مجمع آموزش فنی و حرفه ای برای آموزش تعمیرات موبایل هستند. قبل از هرچیزی اجازه دهید تا به مشکلات هنرجویان بعد از اتمام دوره تعمیرات موبایل در آموزشگاه های مختلف بپردازیم سپس به سراغ معرفی آموزشگاه های برتر تعمیرات موبایل کشور برویم. مهم ترین ویژگی شغل تعمیرات موبایل درآمد بالای آن و نیاز قطعی بازار به تعمیرکار حرفه ای این شغل می باشد، از طرفی نیز بزرگترین دغدغه علاقه مندان به حرفه ی تعمیرات موبایل عدم یادگیری کامل و عاجز بودن از تعمیر گوشی های مشتریان واقعی می باشد.
حال حتما این سوال را از خود میپرسید که دلیل این دغدغه و مشکلات چیست؟
مهم ترین دلیل این مورد است که هنرجو در کلاس های آموزشی فقط در حال یادگیری و تمرین بر روی بردها و گوشی های سوخته بوده است!! با این حال هرچقدر هنرجو در کلاس ها با دقت کامل به دنبال یادگیری جامع باشد، در انتها چیزی عاید او نخواهد شد زیرا تا زمانی که نتواند با گوشی های سالم و زنده آموزش ببیند و تمرین کند، تبدیل به یک تعمیرکار حرفه ای موبایل نخواهد شد.
راه حل چیست؟
دو راه حل پیش روی شماست:
راه حل اول: به دنبال آموزشگاه هایی باشید که در طول دوره آموزش تعمیرات موبایل از گوشی های سالم استفاده کنند و شما را در شرایط واقعی تعمیرات موبایل قرار دهند که تعداد این آموزشگاه ها در سطح کشور بسیار کم است. (در ادامه به معرفی این آموزشگاه ها می پردازیم.)
راه حل دوم: راه حل دوم کمی سخت و طاقت فرسا بوده و مهم تر از همه زمان بر می باشد!
زیرا شما بعد از اتمام دوره ای که گاها تا چندین ماه وقت صرف آن کرده اید باید به دنبال جایی برای کارورزی بدون حقوق باشید که این موضوع به خودی خود بسیار زمانبر است!! درحال حاضر حتما شما نیز به این تنیجه رسیده اید که روش اول گزینه بهتری است.
شاخصه های مهم یک آموزشگاه خوب
اکنون به شاخصه های مهم یک آموزشگاه خوب اشاره کنیم:
1_در یک آموزشگاه تعمیرات معتبر، آموزش تعمیرات موبایل می بایست توسط اساتید برتر و با تجربه تدریس شود.
2_حتما (به شدت تاکید می شود) از گوشی های سالم و زنده برای قرار دادن هنرجو در شرایط واقعی تعمیرات موبایل استفاده کنند.
3_ آموزشگاه تعمیر موبایل دارای جدیدترین لوازم تعمیرات موبایل باشد و از لوازم و ابزار فرسوده استفاده نکند.
4_ متاسفانه بسیاری از آموزشگاه های سطح کشور با تبلیغ فراوان و ویدیوهای معرفی پرزرق و برق هنرجو را ترغیب به ثبت نام میکنند، درحالیکه حتی از ارائه میکروسکوپ نیز به تمام هنرجویان خودداری کرده و در بسیاری از مواقع از ذره بین به جای میکروسکوپ استفاده میکنند!!
5_ دوره های بهترین آموزشگاه تعمیرات موبایل باید شامل تمامی مباحث سخت افزار و نرم افزار بوده و استاد دوره نیز باید در تمام مدت دوره تعمیرات موبایل، با نگاهی تیزبین و موشکافانه درحال سنجش مهارت هنرجویان خود باشد.
6_از مولفه های مهم هر آموزشگاه تعمیرات موبایل معتبری ارائه مدرک فنی و حرفه ای تعمیرات موبایل است تا هنرجو بتواند پس از اتمام دوره بطور مستقل وارد بازار کار شده و یا در مجموعه ای مجزا مشغول به کار شود.
7_ آموزشگاه نباید کیفیت آموزش خود را فدای هیچ چیزی کند بلکه باید اصرار به یادگیری کامل هنرجو تحت هرشرایطی داشته باشد.
8_ آزمون های فنی و حرفه ای یک آموزشگاه تعمیرات موبایل معتبر باید زیرنظر اساتید برجسته برگزار شود و در همه مراحل اساتید پاسخگو و پشتیبان سوالات هنرجویان خود باشد چرا که زمان و سرمایه ای که هنرجو صرف یادگیری تعمیر موبایل میکند بسیار ارزشمند بوده و پس از اتمام دوره باید راه را برای ورود هنرجویان به بازار کار هموار سازد.
چقدر زمان می برد تا دوره آموزش تعمیرات موبایل و یاد بگیریم؟
یکی از دغدغه های مهم هنرجویان دوره های آموزشگاه تعمیرات برد فنی پویان و آموزش تعمیرات موبایل ، مدت زمان یادگیری فرآیند آموزش تعمیرات موبایل است که از اهمیت بالایی برخوردار است. طبق تجربه اولین عاملی که در این مورد تاثیر بسیاری دارد ، انتخاب یک آموزشگاه تعمیرات موبایل حرفه ای است. از دیگر عامل موثر بر مدتزمان یادگیری تعمیرات موبایل نحوۀ آموزش چنین دورهای در آموزشگاه تعمیرات موبایل است.در این خصوص بسیاری از آموزشگاههای موبایل از روشهای نوین برای تدریس استفاده میکنند که یادگیری را بهطرز چشمگیری افزایش میدهد.
در کنار همۀ این موارد، استفاده از اساتید باتجربه و متخصص نیز تأثیرگذار است. بهطورکلی پس از انتخاب یک کلاس تعمیر موبایل ایدهآل، باید نسبت به بررسی مدتزمان یادگیری این حرفه اقدام شود تا نهایتاً افراد بتوانند در بهترین شرایط از این تخصص بهرهمند شوند.
سوال دیگری که ذهن همه هنرجویان را درگیر می کند آموزش های مجازی تعمیر موبایل می باشد
آیا این دوره ها بازخورد خوبی دارد؟
آیا می توان با دیدن دوره های مجازی آموزش تعمیرات موبایل وارد بازار کار شد؟
قیمت پایین کلاس های آنلاین و عدم نیاز به حضور در آموزشگاه ها، مخصوصا برای هنرجویان خارج از تهران گزینه جذابی به نظر می رسد،
اما جواب در یک کلمه خلاصه خواهد شد:
خیر ………….
زیرا حتی آموزشگاه های حضوری با داشتن مدرسان خوب، محیط آموزشی مناسب و تمرین بر روی بردها نیز نمی توانند هنرجویان را آماده ورود به بازار کار کنند و علی رغم ادعاها و تبلیغات فقط اصول اولیه را برای شروع به هنرجویان آموزش می دهند ( به دلیل عدم به کار گیری آموزش و تمرین با گوشی های سالم برای قراردادن هنرجویان در شرایط واقعی تعمیرات) و بعد از اتمام دوره هنرجوها حتما باید در فروشگاهی چندین ماه طاقت فرسا بدون حقوق مشغول به کار و کارورزی شوند تا با توجه به صلاحیت مدیر آن مجموعه در صورت امکان گوشی های سالم مشتریان را نیز در اختیارشان قرار دهند تا بتوانند تمرین و کارورزی کنند.
این سوال را از خود بپرسید که وقتی حتی هنرجویان کلاس های حضوری که چندین روز کامل مشغول به آموزش و کارورزی هستند هم بعد از دوره نیاز به کار با گوشی های سالم دارند تا کامل یاد بگیرند، شما چگونه می توانید با خرید یک دوره آموزش آنلاین تبدیل به یک تعمیر کار موبایل حرفه ای شوید؟ پس حتما به مهم بودن تمرین و کار در شرایط واقعی در حرفه ی تعمیرات موبایل تا به اینجا پی بردید و حال حتی خودتان هم می توانید به صورت قاطع خیر را بگویید.
جمع بندی
بیایید جمع بندی کنیم:
ابتدا جواب این سوال ها را به خودتان بدهید:
آیا شغل تعمیرات موبایل مناسب من است؟
جواب این سوال به خودتان بستگی دارد که می توانید در دوره یک آموزشگاه خوب شرکت کنید و آن را به اتمام برسانید یا خیر.
چرا به حرفه تعمیرات موبایل علاقه مند هستید؟
مشخصا غیر از علاقه فرد یکی از شاخصه های مهم انتخاب این شغل، درآمد بالای حرفه ی تعمیرات موبایل می باشد که هرفردی را در هر سنی مشتاق یادگیری این حرفه می کند تا خود را به هر نحوی آماده ورود به این بازار کار داغ کند.
آیا بعد از اتمام دوره به راحتی می توانم وارد بازار کار شوم؟
جواب این سوال بستگی به اعتماد به نفس خودتان دارد اما با توجه به نیاز بازار به تعمیر کار حرفه ای این شغل، مسلما اگر دوره خود را به خوبی به اتمام برسانید می توانید وارد بازار کار شوید.
منبع مقاله: مجتمع آموزش فنی پویان