راهنمای خرید لباس کودک

راهنمای خرید لباس کودک: هرآنچه در خرید لباس باید بدانید

بسیاری از والدین روی لباس کودک‌شان بسیار حساس هستند. همیشه دوست دارند کودک‌شان داخل لباس راحت و آزاد باشند. اگر شما هم چنین وسواسی را هنگام خرید لباس کودک دارید، پیشنهاد میکنم این مقاله را حتما مطالعه کنید. کودکان، پوست حساسی دارند. بنابراین اگر قصد خرید لباسی را دارید، بهتر است به نرمی و راحتی آن توجه کنید. در ادامه سعی داریم شما را در خرید لباس کودک راهنمایی کنیم. پس با ما همراه باشید. همچنین می توانید جهت دریافت لیست قیمت لباس پلیس نیروی انتظامی، لباس نیروی انتظامی و لباس پلیس بچه گانه به سایت هوتاپ مراجعه نمایید.

راهنمای خرید لباس کودک در سال 2023:

1- پس از خرید حتما لباس را بشویید:

هنگامی که لباسی را برای کودکتان خریداری می‌کنید، بهتر است قبل از اینکه تن کودک کنید، آن را بشویید. زیرا قبل از اینکه لباس به دست شما برسد، امکان دارد مشتریان دیگری آن را برای کودکشان پرو کرده باشند. بنابراین توصیه می‌کنم که حتما آن را بشویید تا خیالتان راحت باشد.

بعلاوه برخی از شرکت‌ها برای اینکه لباس‌ها چروکیده نشوند و جلو مشتریان تمیز و شیک بنظر برسد، یکسری مواد شیمیایی به لباس‌ها می‌زنند. همانطور که میدانید مواد شیمیایی برای کودکان به هیچ عنوان مناسب نیست. پس پیشنهاد میکنم هنگامی که لباسی را برای کودک‌تان می‌خرید، حتما آن را بشویید و سپس آن را تن کودک کنید.

2- راحتی کودکان را در اولویت خود قرار دهید:

اگر می‌خواهید همیشه از خریدتان احساس رضایت داشته باشید و هیچگاه پشیمان نشوید، تمرکزتان را روی راحتی کودکان بگذارید. لباس راحت لزوما به این معنا نیست که به تن کودک بشیند. بلکه منظور از راحتی کودکان، اینه که در هر حالتی باعث آزار کودک نشود. همانطور که می‌دانید کودکان تحرک بسیاری دارند و مدام در حال بازیگوشی هستند. بنابراین باید لباسی را انتخاب کنید که در حین تحرک و بازیگوشی، در تن‌شان آزاد و راحت باشد.

نکته: لباس‌های جذب و چسبان برای کودکانی که بیش فعال هستند یا مدام در حال دویدن هستند مناسب نیست.

نکته: والدینی که خودشان لباس را باید تن کودک کنند یا از تن‌شان خارج کنند، باید به میزان راحتی لباس بیشتر توجه کنند.

3- به میزان لطافت لباس برای کودکان توجه کنید:

هیچ بچه‌ای از لباس‌های زبر و ضخیم خوشش نمی‌آید. پس به جای اینکه به قیمت لباس اهمیت دهید، لباسی انتخاب کنید که در تن کودک نرم و لطیف باشد. اگر به دنبال لباس‌های نرم و لطیف هستید، انتخاب لباس‌های نخی می‌تواند گزینه خوبی برای کودکان باشد.

4- هنگام خرید لباس کودک حتما به زیپ‌ها و دکمه‌های لباس توجه کنید:

کودکان بسیار کنجکاو هستند. همچنین دوست دارند هر چیزی را در دهانشان کنند. بنابراین هنگام خرید لباس‌هایی که دارای زیپ یا دکمه هستند باید خیلی مراقب باشید. قبل از خرید حتما چک کنید که دکمه‌های لباس محکم باشند و به سادگی کنده نشوند.

5- قبل از خرید لباس حتما در مورد طرز شستشوی لباس بپرسید:

طرز شستشوی لباس کودکان در مقایسه با افراد دیگر، متفاوت می‌باشد. همانطور که قبل تر گفته شد، پوست کودکان بسیار ظریف و حساس می‌باشد. پس درست نیست که با هر مواد شوینده‌ای شسته شوند. زیرا مواد شیمیایی موجود در شوینده‌ها به پوست کودکان آسیب می‌رساند. بنابراین توصیه میکنم قبل از خرید لباس، حتما در مورد نحوه شستشوی لباس بپرسید.

اگر به صورت آنلاین اقدام به خرید لباس می‌کنید، معمولا در بخش توضیحات محصول در مورد شستشوی لباس صحبت شده است. یا اگر بنا به هر دلایلی یادتان رفت که سوال کنید، می‌توانید به برچسب روی لباس رجوع کنید و در مورد نحوه شستن لباس مطلع شوید. اگر باز هم نتوانستید برچسب روی لباس را پیدا کنید، به راحتی می‌توانید به اینترنت مراجعه کنید و با نحوه شستشوی لباس کودک آشنا شوید.

خرید لباس برای کودکان یکی از مهمترین کارهایی است که نیاز به وقت و حوصله زیادی دارد. اگر می‌خواهید همیشه بهترین لباس‌ها را برای کودک دلبندتان خریداری کنید، این مقاله را حتما بخوانید.

راهنمای خرید لباس نوزادان و کودکان شیرخوار

یکی از چیزهایی که هنگام شیردهی یا عوض کردن پوشک کودک ممکن است باعث دردسر شود، لباس‌هایی است که پوشاندشان به بچه‌ها سخت است یا کودک را آزار می‌دهد یا به هر شکل دیگری ناراحت است. وقتی چند قانون ساده را برای خرید لباس کودکان بشناسید، هم تعویض پوشک راحت‌‌تر انجام خواهد شد و هم کوچولویتان راحت و خوش‌لباس خواهد بود. در این مطلب می‌توانید با نکاتی هنگام خرید لباس کودکان و موارد ایمنی در مورد لباس نوزادان و کودک آشنا شوید.

نکاتی مهم هنگام خرید لباس کودک

برای خریدن لباس کودکان لازم است به نکاتی مهم‌ توجه کنید و فقط زیبایی آن را در نظر نگیرید. برخی از این نکات شامل موارد زیر است:

به سایز لباس‌ها توجه کنید: سایزبندی‌ لباس کودکان را یاد بگیرید. سایزبندی‌ لباس کودکان نیز مثل بزرگسالان از برندی به برند دیگر یا از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و عددی که روی برچسب لباس می‌بینید نشانگر این نیست که کودکتان باید چقدر رشد کرده باشد. وقتی شک دارید بهتر است سایز بزرگ‌تر را بخرید، زیرا شما می‌توانید پاچه‌های شلوارش را بالا بزنید یا تی‌شرت‌های خیلی بلند را داخل شلوار بگذارید تا کمی بعد با بزرگ‌تر شدن کودک اندازه شود.

تعداد زیادی لباس نخرید: در هر بار خرید تعداد کمی لباس بخرید. شما معمولاً به داشتن تعداد زیادی لباس سایز نوزادی نیاز ندارید، زیرا خیلی زود برای کودکتان کوچک می‌شود. همچنین تا وقتی نوزاد به دنیا نیاید و او را نبینید، نمی‌توانید بفهمید که باید چه سایزی برایش بخرید.

به جنس پارچهٔ لباس دقت کنید: پارچه‌های نرم بگیرید. نوزادان پوست حساسی دارند. برخی کارشناسان توصیه می‌کنند که پارچۀ لباس بچه‌ها باید تمام‌پنبه باشد، هرچند پارچه‌های ترکیبی نرم از جنس پنبه همراه با الیاف دیگر هم برای بسیاری از بچه‌ها مناسب است. پارچه‌های ارگانیک از پارچه‌های تمام‌پنبه و ترکیبی هم نرم‌تر است، اما معمولاً گران‌تر هم هست.

برچسب لباس‌ها را بررسی کنید: لباس‌هایی که برچسب اطلاعات مربوط به اندازه و شست‌وشوی لباس، داخل یقهٔ آنها نوشته شده است، گاهی باعث حساسیت پوستی می‌شود. بهتر است برچسب لباس روی یقهٔ آن نباشد. اگر هم بعد از استفاده، پوست کودکتان در آن ناحیه قرمز شد، می‌توانید این برچسب‌ها را به شکلی که تیز نشود و تن کودک را آزار ندهد قیچی کنید.

شکل پوشاندن لباس را در نظر بگیرید: با آنکه پوشاندن لباس به نوزادان کار زیاد سختی نیست، اما لازم است به اینکه یک لباس چقدر راحت پوشیده و بیرون آورده می‌شود دقت کنید. وقتی یک ووروجک پرتحرک دارید، دکمه‌های یک لباس می‌تواند اضافه باشد. دکمه‌های فشاری و زیپ‌های خیلی ظریف برای بستن راحت‌تر است. برخی لباس‌ها، دکمه‌های آهن‌ربایی دارد که دیگر مشکل گیر کردن زیپ هم پیش نمی‌آید. همچنین لباس‌های بخرید که گردنشان کشی است و در قسمت یقه، دکمه‌های فشاری دارد. این لباس‌ها به راحتی و بدون فشار از سر نوزاد پایین می‌رود.

به عوض کردن پوشک هم فکر کنید: بیشتر لباس‌های سرهمی بدون جوراب،‌ زیر قسمت پوشک بچه دکمه دارد که می‌توانید آن را باز و پوشک را عوض کنید. بهتر است به جای سرهمی‌های یک‌تکه که این ویژگی را ندارد، بیشتر از این سرهمی‌ها بخرید که در قسمت پوشک دکمه‌ دارد و راحت باز می‌شود. حتی سرهمی‌هایی که علاوه بر این دکمه‌ها در قسمت یقه یک تای پاکتی دارد، هم به راحتی از سر کودک پایین می‌آید و هم در صورت کثیف شدن راحت‌ خارج می‌شود، بدون اینکه با سر کودک تماس پیدا کند.

برای شلوارها، به دنبال کمر کشی باشید: ممکن است وسوسه شوید که یک شلوار جین آبی درست شبیه شلوار خودتان را برای کودک بخرید که زیپ یا دکمه داشته باشد، اما اگر کمر شلوار کودکان کوچک کشی نباشد، پوشاندن و درآوردن آن ممکن است برایتان اصلاً کار سرگرم‌کننده‌ای نباشد.

نکات ایمنی مهم در مورد لباس کودکان

برخی از لباس‌های نوزادان یا کودکان بزرگ‌تر استانداردهای ایمنی را ندارد که بهتر است از خرید آنها خودداری کنید. همچنین لازم است که والدین نکات مهم در مورد ایمنی لباس کودکان را بشناسند که برخی از آنها شامل موارد زیر است:

لباس‌های بدون تزیینات و ساده بخرید: هر چیزی که بتواند از لباس کودک جدا شود می‌تواند خطر خفگی ایجاد کند. این موارد شامل کراوات، دکمه، گل یا طرح‌های برجستهٔ لباس و غیره است. لباس‌های کودک بهتر است این موارد را نداشته باشد. اگر هم لباسی با این نوع تزیینات دارید، ابتدا آنها را محکم بکشید تا مطمئن شوید که سفت چسبیده‌ است.

بندهای لباس کودک را جدا کنید: بندهای دور کمر و یقه نیز می‌تواند ریسک خفگی داشته باشد. همچنین می‌تواند به وسایل بازی یا مبلمان هم گیر کند. کارشناسان توصیه می‌کنند که کلاً لباس‌های بنددار برای کودکان شیرخوار نخرید. اگر لباسی دارید که دور گردنش بند دارد، حتماً آن را جدا کنید. بندهای کمر را هم بررسی کنید تا مطمئن شوید که خوب دوخته شده‌‌ است و نمی‌تواند از هر طرف بیشتر از هشت سانتی‌متر بیرون کشیده شود.

پیله‌ها و تورها را کم کنید: سعی کنید پیله‌ها، چین و تورها و دیگر تزیینات دور یقهٔ لباس‌ها را در ۱۲ ماه اول زندگی کودک بردارید یا کم کنید. همچنین لباس کودکان شیرخوار نباید سوزن‌دوزی و گل‌دوزی روی قفسۀ سینه داشته باشد، به ویژه اگر لایۀ داخلی آن که روی سینه قرار می‌گیرد، ناصاف و برجسته است. همۀ اینها می‌تواند باعث خارش و حساسیت پوستی در کودکان شود.

لباس‌های خیلی تنگ نخرید: لباس‌های نوزاد نباید تنگ باشد و خیلی به بدنش بچسبد، باید خیلی کم و مختصری آزادتر باشد. برخی کارشناسان می‌گویند لباس‌های کودکان بین ۹ تا ۱۴ ماهگی بد نیست اگر از پارچۀ نسوز باشد یا آن‌قدر گشاد نباشد که به اجاق یا هر چیزی بگیرد و باعث ایجاد سوختگی کودک شود اما این قانون برای کودکان ۹ ماهه و کمتر وجود ندارد، زیرا آنها قبل از یادگیری غلت خوردن و راه رفتن، احتمال کمتری برای تماس با آتش دارند.

نخ‌‌های اضافهٔ لباس را بگیرید: مراقب نخ‌ها و حلقه‌های آویزان لباس‌ها باشید، به ویژه در جوراب‌ یا جیب‌ها که ممکن است این نخ‌ها به راحتی دور انگشتان خیلی کوچک کودکتان بپیچد و باعث گریه کردن کودک شود.

لباس‌ها را قبل از استفاده بشویید: اغلب به لباس‌های نو مواد شیمیایی زده می‌شود تا شق و رق به نظر برسد. لازم و ضروری است که تمام لباس‌های کودکان را قبل از اولین استفادهٔ آنها بشویید و نکات ایمنی را نیز هنگام شستن لباس‌ها راعایت کنید.