مراحل کفسابی نمای ساختمان

کفسابی ساختمان و ۱۲ مرحله کفسابی ساختمان

کفسابی ساختمان و مراحل کفسابی ساختمان:

نماشویی ساختمان و کفسابی آن برای رفع ناهمواری (ناخنک سنگ) و عیب سنگ و براقی و درخشندگی فوق العاده سنگ استفاده می شود به طور مثال اگر  روی سنگ شما اسید ،آبلیمو و سرکه ریخته باشد با کفسابی ساختمان این موارد حل می شود و یا چسب یا رنگ روی سنگ ریخته باشد و یا سنگ و نمای داخلی ساختمان کهنه شده باشد ما براقیت فوق العاده ای به نمای داخلی ساختمان شما می دهیم.

در داخل ساختمان انواع مختلفی از سنگ را می توان به کار برد که با توجه به نوع و کیفیت سنگ قیمت آن می تواند متفاوت باشد.

کفسابی ساختمان کار حساسی می باشد در مورد انتخاب کفساب کار حتما دقت لازم را بفرمایید یکی از مشتریان ما نقل می کرد برای کفسابی سرامیک کفساب کاری را آوردیم که کار بلد نبوده و لقمه سنگ را جهت سرامیک استفاده کرد و متاسفانه سرامیکمان به کل خراب شد.

مراحل کفسابی در کرج به شرح زیر است:

اولین مرحله برای کفسابی ساختمان ساب با لقمه ۴۶ است که برای یکدستی سنگها و رفع پستی و بلندی ها مورد استفاده قرار میگیرد

دومین مرحله ساب با لقمه ۶۰ است که جهت پرکردن درزهای سنگها و یا بتونه نمودن آنها مورد استفاده قرار میگیرد

سومین مرحله ساب با لقمه پد 100 است و سپس لقمه پد 200 برای اینکه حتی یک خط روی سنگ باقی نماند در این مرحله از کفسابی سنگ کاملا مات خواهد بود

چهارمین مرحله ساب (شروع مرحله براقی) با لقمه لاکی امیر خانی است که شروع پرداخت و یا سابهای براق کننده می باشد این ساب خطوط ریزی هم ایجاد می کند

پنجمین مرحله ساب با لقمه ۶۰۰ است که خطوط ریز ساب با لقمه لاکی را از بین می برد

ششمین مرحله ساب با لقمه ۸۰۰ است

هفتمین مرحله ساب با لقمه سیناکس است

هشتمین مرحله ساب ایتالیایی است که از این ساب جهت درخشندگی فوق العاده سنگ ها مورد استفاده قرار می گیرد

ساب ایتالیایی را تا چهار بار ادامه می دهیم

نکته: برای کفسابی سنگ تراورتن می توان ساب را از لقمه ۶۰ شروع کرد .

همچنین برای مطالعه قیمت انواع کفسابی شرکت تابناک و سنگ سابی می توانید به قیمت کفسابی در سایت کفسابی ایران رجوع کنید ما در این برگه به طور کامل موضوع هزینه را مورد بررسی قرار داده ایم.

در کفسابی ساختمان باید این نکته را در نظر داشته باشید که اثاث ساختمان را در موقع کفسابی باید به اتاق یا منزل دیگری برای مدت کوتاهی (بسته به متراژ ساختمان) انتقال دهید چون کار کفسابی کاری فاضلاب داری است و با وجود اثاثیه کار برای کفسابی دشوار خواهد شد .

در کفسابی پارکینگ ماشین ها را و وسایل دیگر را از پارکینگ خالی کنید و این نکته را نیز در نظر داشته باشید که اگر سنگی لق زدگی دارد حتما موضوع را به کفساب کار انتقال دهید چون زیر دستگاه سنگسابی احتمال شکستن سنگ لق زده هست .

در کفسابی پله اگر روی پله فرش یا موکت و یا چیزهایی مثله گلدان و جا کفشی هست حتما جمع آوری کنید .

اگر در قسمتی از پارکینگ ساختمان یا منزل اسید یا ماده ای ریخته شود به اندازه ای که رد آن برود و اثری از آن نماند (معمولا یک میلیمتر یا حداکثر دو میلیمتر) از لایه سنگ برداشته می شود.

کفسابی نانو ساب:

اگر میخواهید سطح سنگ ضد آب و ضد مواد شیمیایی شود موادی هست که روی سطح سنگ مالیده می شوند و باعث ضد اب و براقیت زیاد سنگ می شود . این کار با دستگاه کفسابی انجام می شود اما در متراژ خیلی کم می توانید خودتان نیز انجام دهید. ما در کفسابی ایران با تجربه بالای خود بهترین کف سابی را برای شما تضمینی انجام می دهیم کافی است با شماره ای که در زیر این برگه مشاهده می کنید با ما تماس بگیرید.

مراحل کفسابی

مرحله های کف سابی ساختمان: یک ساختمان همچون یک انسان است ، هرچه از عمرش می گذرد ، کهنه و فرسوده می شود و مواد متشکله آن رو به فرسودگی می گذارد . از این جهت ساختمان ها نیازمند بازسازی و ترمیم هستند . یکی از کارها در بازسازی ساختمان های قدیمی، «کف سابی» می باشد . پس از گذشتن چندین سال ، کف بسیاری از ساختمان های قدیمی دچار ترک شده و به دلیل حمل وسایل سنگین ، تغییرات دما و غیره ظاهر زیبای خود را از دست می دهند .

به طور علمی می توان گفت کف سابی یعنی برق انداختن ، هم تراز کردن و از بین بردن خش های روی سرامیک و سنگ های کف ساختمان . در عملیات کفسابی که توسط دستگاه های مخصوصی انجام می شود ، حدود چند میلی متر از سطح رویی سنگ کاسته می شود . عموما جهت بر طرف کردن ناهمواری ( ناخنک سنگ )، رفع عیوب سنگ و ایجاد درخشندگی فوق العاده در سنگ ، « کف سابی ساختمان » مورد استفاده می گیرد . به طور نمونه چنانچه بر روی سنگ اسید ، آبلیمو ، سرکه ،  چسب یا رنگ ریخته شود ، با کفسابی ساختمان می توان این موارد را برطرف نمود و اگر سنگ و نمای داخلی ساختمان کهنه شده باشد از طریق « سنگ سابی » درخشندگی آن بازخواهد گشت.

در ابتدای کار لازم است سطح کف توسط کارشناس بررسی شود و این گونه موارد تعیین گردد : آیا ساختمان قدیمی است ؟  آیا به تازکی مرحله ساخت آن به اتمام رسیده است ؟ آیا برق و جلای کف آن از بین رفته است ؟ سنگ یا سرامیک های آن دچار شکستگی و ترک خوردگی شده اند ؟  آیا تراز سنگ ها از بین رفته است ؟ متراژ کف ساختمان چقدر است ؟ شرایط آب و هوایی منطقه چگونه است ؟

تمیز کردن سطوح:

بعد از تعیین موارد فوق الذکر، باید سطح زمین از هر گونه کثیفی پاک شود . بهتر است قبل از شروع کفسابی ، آشغال های حجیم ، گرد و خاک ، بقایای ساخت و ساز و غیره از روی سطوح برداشته شود تا هم مانع انجام کار نشود و هم اینکه به افزایش سرعت فعالیت کمک کند . برای اجرای کف سابی کف پارکینگ ، به مدت یک روز تمامی اتومبیل ها باید از پارکینگ خارج شوند و نیز رفت و آمد ساکنین ساختمان از یک منطقه مشخص انجام گیرد تا کمترین مزاحمت برای کارگران انجام شود .

مراحل کف سابی ساختمان:

  • مرحله اول برای اجرای کف سابی ساختمان ، یک دست نمودن سنگ ها و رفع پستی و بلندی های آن ، استفاده از ساب با لقمه ۴۶ می باشد .
  • مرحله دوم ، جهت پرکردن درز سنگ ها و یا بتونه نمودن آنها ، استفاده از ساب با لقمه ۶۰ است .
  • مرحله سوم ، استفاده از ساب با لقمه ۱۲۰ و متعاقب آن استفاده از لقمه ۲۲۰ به منظور بر طرف کردن خطوط باقی مانده بر روی سنگ است . گفتنی است در این مرحله از کف سابی ، سنگ کاملا مات خواهد شد .
  • مرحله چهارم که آغاز مرحله براق سازی می باشد استفاده از ساب با لقمه لاکی امیر خانی است که این ساب می تواند خطوط ریزی را هم پدید آورد .
  • مرحله پنجم ، استفاده از ساب با لقمه ۶۰۰ است که قادر است خطوط ریز تولید شده توسط ساب با لقمه لاکی را از بین ببرد .
  • مرحله ششم ، اجرای ساب با لقمه ۸۰۰ می باشد .
  • مرحله هفتم ، مربوط به بکارگیری ساب با لقمه سیناکس است .
  • مرحله هشتم ، استفاده از ساب ایتالیایی می باشد . لازم به ذکر است که از این ساب به منظور ایجاد درخشندگی فوق العاده در سنگ ها استفاده می شود .

نکات مهم در کف سابی :

  • نکته اول : به منظور کفسابی « سنگ تراورتن » می توان ساب را از لقمه ۶۰ آغاز نمود .
  • نکته دوم : باید این نکته را در کف سابی ساختمان در نظر داشت که لازم است اثاثیه ساختمان در هنگام اجرای کف سابی برای مدت کوتاهی به مکان دیگری منتقل گردد زیرا کف سابی موجب کثیف شدن اثاثیه شده و از سویی دیگر وجود اثاثیه مانعی برای اجرای کف سابی محسوب می شود .
  • نکته سوم : در کف سابی پارکینگ ، لازم است ماشین ها و وسایل دیگر از پارکینگ خارج گردند .
  • نکته چهارم : لازم است در صورتی که سنگی دچار لقی می باشد این موضوع حتما به کفساب کار اطلاع داده شود زیرا احتمال شکستن سنگ لق در زیر دستگاه سنگ سابی وجود دارد .
  • نکته پنجم : در هنگام اجرای کفسابی ، چنانچه بر روی پله ها فرش ، موکت و یا اشیایی همچون گلدان و جا کفشی وجود دارد حتما جمع آوری گردد .
  • نکته ششم : چنانچه در بخشی از پارکینگ ساختمان یا منزل ، اسید یا ماده ای ریخته شده باشد لازم است به میزان یک میلی متر یا حداکثر دو میلی متر از سطح لایه سنگ برداشته شود تا رد آن از بین برود و اثری از آن باقی نماند .

مراحل کفسابی سنگ کف ساختمان چگونه است؟

انجام مراحل کفسابی سنگ کف ساختمان با کمک متخصصان شرکت‌های معتبر کفسابی سنگ اصفهان به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید بهترین تصمیم‌گیری را در خصوص کفسابی سطح موردنظر خود بگیرید و آن را مانند آینه صاف و صیقلی کنید.

سنگ‌های کف یک ساختمان مشابه کفش‌های انسان است. با توجه به اینکه این کفش‌ها بعد از گذشت زمان لکه‌هایشان به وسیله دستمال و آب به راحتی از بین نمی‌رود. سنگ‌های کف ساختمان بعد از چندین مرحله کفسابی و پولیش سنگ می‌توان مانند روز اول بازگرداند.

کفسابی سنگ کف ساختمان از طریق مواد مخصوص قابل شستشو خواهد بود تا سنگ‌های کف ساختمان شما مجدد نما و براقیت اولیه خود را به دست آورد. پولیش سنگ کف درزها، سوراخ‌ها و فرج‌ها را کاملا از بین خواهد برد و موجب خواهد شد تا سنگ کف شما در مقابل هر نوع آب و ماده دیگری غیر قابل نفوذ گردد.

این مسئله منجر خواهد شد تا پولیش سنگ انتخاب هوشمندانه‌تری در مقایسه با بازسازی سنگ کف باشد. باید توجه داشته باشید که کفسابی سنگ کف انواع و اقسام مختلفی دارد که برخی از آن‌ها علاوه بر براق کردن و درزگیری از لغزش آن جلوگیری می‌شود یا اصطلاحاً به آن‌ها، پولیش‌های ضد لغزش گفته می‌شود.

به طور کلی عملیات کفسابی از دو قابلیت عمده برخوردار می‌باشند اعم از: مالکان ساختمان در اولویت هستند که با استفاده از آن تلاش می‌کند تا لکه‌ای که کدر و مات شده است را از روی سنگ برطرف نمایند و سطح را مثل روز اول براق کنند.

مراحل کفسابی سنگ کف ساختمان

کفسابی انواع سنگ‌های ساختمانی بستگی به سنگی دارد. با توجه به اینکه برای هر سنگی بسته به نوع جنس آن نیز اشکالاتی وجود دارد که نیاز است از پولیش‌های جداگانه استفاده گردد. خوب است برای تشخیص دقیق‌تر آن از یک متخصص حرفه‌ای کفسابی در اصفهان کمک بگیرید تا شما را بهتر راهنمایی کند. فرایند پولیش سنگ کف یک ساختار کلی است که برای بیشتر آن‌ها ثابت است.

مرحله اول

پیش از شروع کار کفسابی سنگ باید نخست سنگ کف منزل خود را از هر گرد و خاکی دور کنید تا کاملا تمیز و پاک شود.

بعد از آن تمامی کثیفی‌های روی سطح را از بین ببرید و لکه‌گیری کنید. پس از آن کفسابی و سنگسابی را انجام دهید. در فرایند تمیزکاری و لکه‌گیری دو نوع لکه وجود دارد. بعضی از این لکه‌ها خیلی سخت نیستند و با آب و یا مواد شوینده موجود در بازار به راحتی پاک می‌شوند. بعضی از لکه‌ها تنها با استفاده از رنگ و جوهر، درزها، فرورفتگی‌ها، اثرات ضربه و غیره تنها با استفاده از کفسابی سطح از بین می‌روند.

مرحله دوم

در طی فرایند کفسابی سنگ کف بهتر است از پولیش مایع استفاده شود. پولیش مایع را داخل دستگاه پاشینگ بریزد سپس سطح مورد نظر را با آن کاملا پوشش دهید. توجه داشته باشید که با استفاده از دستگاه‌های پولیش کاری شما این کار را به سهولت می‌توانید انجام دهید و به نتایج بهتری خواهید رسید.

در صورتی که از واکس سنگ استفاده می‌کنید خوب است در ابتدای امر مقدار مشخصی از آن را روی سطح مورد نظر بریزید سطح سطح را با استفاده از تی حوله‌ای کاملا پخش کنید. تلاش کنید که کل کف را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم‌بندی کنید. سپس هر کدام از آن‌ها را به طور کامل پولیش کنید.

این روش موجب خواهد شد تا شما بهتر بتوانید سطح مورد نظر خود را پاک کنید. اگر همه پولیش را یک جا روی کف بریزید احتمال اینکه پولیش خشک شود زیاد است و شما نمی‌توانید به صورت دقیق و کامل تمام کف را پولیش کنید.

بهتر است برای کفسابی سنگ کف از یک شرکت متخصص و حرفه‌ای کمک بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند؛ زیرا خوب است که شما این کار را با دقت و کیفیت بالاتری انجام دهید تا تمام کف پوشش داده شود و درزها و منافذ آن گرفته شود.

مرحله سوم

در مرحله سوم از کفسابی سنگ بهتر است سطح سنگ شما کاملا خشک باشد. در صورتی که سطح کف به صورت بخش بخش پولیش کرده باشید تا انتهای کار بخش‌های اولیه آن خشک شده‌اند و الان نیاز باشد تا شما بخش‌های انتهایی را کاملا خشک کنید.

در صورت خشک نبودن پولیش موجب خواهد شد تا پولیش به خوبی به سطح زیرین شما نچسبد و درزهای مورد نظر پاک نشوند. این کار موجب خواهد شد تا از کیفیت کار شما کاسته شود؛ زیرا عملا خاصیت عایق بودن پولیش را از دست خواهد داد. اضافه بر این که بدون خشک شدن پولیش به سراغ مرحله بعدی نروید. احتمال دارد که پولیش به صورت مات شود و سنگ براق نشود.

مرحله چهارم

بخشی که در سرنوشت نهایی کار بسیار مهم و ضروری است. در این بخش بعد از خشک شدن کفسابی باید با دستگاه کفسابی مخصوص شروع به پاک کردن مواد پولیش موجود در سطح کرد.

در این مرحله شما نیاز به فرچه و لقمه‌های نرم و مخصوصی دارد که برای انواع دستگاه‌ کفسابی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به صورت خاص برای این کار تولید شده‌اند. این دست از فرچه‌ها موجب خواهند شد تا پولیش اضافه از روی سطح سنگ برداشته شود و سطح سنگ یکدست و کاملا صاف و صیقلی گردد. باید در نظر داشته باشید برای این بخش نباید از آب استفاده کنید صرفاً باید آن را به صورت خشک مورد استفاده قرار دهید تا نتیجه امر کاملا با کیفیت و خوب به نظر برسد.

مرحله پنجم

در مرحله پنجم یا مرحله پایانی نوبت به پاک کردن ضایعات پولیش باقی مانده بر روی سنگ کف است. توجه داشته باشید که از آب برای این تمیزسازی استفاده نکنید بلکه با استفاده از یک تی خشک سطح را تمیز کنید و بعد از 3 الی 4 روز اقدام به شستشوی سطح موردنظر نمایید.