موز میوه ای است که سرشار از کربوهیدرات های انرژی زا و پتاسیم است که یک عنصر مفید برای قلب است.
به گزارش آوای البرز، به گفته کارشناسان، موز یکی از بهترین منابع غذایی پتاسیم است. پتاسیم یکی از مواد معدنی مورد نیاز برای حفظ فشار خون طبیعی بدن و عملکرد قلب است.
همچنین طبق آمار رسمی، هر فرد سالانه 10 کیلوگرم موز (حدود 100 موز) می خورد.
در ادامه به نقل از «بی بی سی گود فود» به برخی از فواید این میوه می پردازیم:
* سلامت روده
به دلیل محتوای بالای پکتین، فیبر محلول، موز نه تنها به کاهش کلسترول کمک می کند، بلکه عملکرد روده را نیز عادی می کند. همچنین خوردن موز باعث کاهش درد معده می شود.
* سلامت قلب
موز سرشار از ریزمغذی های ارزشمند به ویژه پتاسیم است که یکی از مهم ترین الکترولیت های بدن است. پتاسیم به تنظیم عملکرد قلب و تعادل مایعات کمک می کند که عامل مهمی در کنترل فشار خون است.
* کاهش سوزش سر دل
موز نارس به خنثی کردن اسید معده کمک می کند و به نظر می رسد ترکیب گیاهی موجود در آن ضخامت پوشش معده را افزایش می دهد.
* انرژی زا
از آنجایی که موز کم آب است، نسبت به سایر میوه ها کالری و قند بیشتری دارد. فیبرها حاوی قند به شکل ساکارز، فروکتوز و گلوکز هستند و مصرف آنها باعث افزایش فوری و پایدار انرژی در بدن می شود.
* بهبود خلق و خو
موز حاوی اسید آمینه ای به نام تریپتوفان است که بدن آن را به یک ماده شیمیایی به نام سروتونین تبدیل می کند. دریافت مقدار کافی از این ماده شیمیایی در مغز به شما کمک می کند آرام شوید، خلق و خوی خود را بهبود ببخشید، اضطراب را کاهش دهید و به طور کلی احساس شادی بیشتری داشته باشید.
انتهای پیام/