انواع روش تهیه ادویه فلافل
در فلافل استفاده از ادویه خوب بسیار مهم است. طعم و عطر فلافل به ادویه آن بستگی دارد. در ادویه فلافل از پودر انبه استفاده می شود. همچنین در شهر آبادان از پودر انبه سس زردی درست میکنند و این سس بسیار تند و مناسب برای فلافل است. جهت خرید ادویه فلافل می توانید به فروشگاه بی بی عطار مراجعه کنید. فلافل در بیشتر کشور ها شناخته شده است و محبوبیت زیادی پیدا کرده. در ادامه به شما انواع روش تهیه ادویه فلافل را آموزش می دهیم :
در روش تهیه ادویه فلافل از چه موادی استفاده می شود؟
- پودر انبه
- ادویه فلفل سیاه
- پودر زیره سیاه
- زردچوبه
- زنجبیل
- سیر
- پودر پیاز
- جعفری خشک
- بکینگ پودر
ادویه فلافل چه طعمی دارد؟
در روش تهیه ادویه فلافل طعم خوبی دارد و خیلی ادویه تندی نمی باشد. رنگ ادویه فلافل مانند خاک است. ادویه فلافل میتواند به فلافل مزه خیلی خوبی دهد و فلافل بدون ادویه مانند برنج بدون نمک است.
فلافل چیست؟
یکی از مورد علاقه ترین غذای های خاورمیانه فلافل است. فلافل از نخود خیس و گیاه ها و ادویه تشکیل می شود. فلافل معمولا به صورت توپ گرد است و و با نان خورده می شود.
فلافل همچنان غذای روزانه مردم در مصر است و تقریباً در هر محله ای می توانید آن را از دست فروشان خیابانی پیدا کنید. اغلب به شکل ساندویچ سرو می شود.
این غذا با مواد ساده و روزمره درست میشود و باور نمیکنید چقدر آسان است. ترکیبات عالی کلید فلافل عالی هستند، بنابراین حتما ادویه های باکیفیت مانند زیره و گشنیز را برای مخلوط فلافل خود خریداری کنید.
- روش تهیه ادویه فلافل
مواد لازم برای تهیه ادویه فلافل
نمک، سیر، پیاز، زیره آسیاب شده، گشنیز آسیاب شده، پرک جعفری، فلفل کاین، فلفل سیاه و پودر هل
این مواد را به مقدار لازم مخلوط کرده و ادویه فلافل بسازید.
همچنین از این ادویه در پنیر پیتزا ، مرغ ، سیب زمینی سرخ کرده و سوپ استفاده می شود.
- ادویه فلافل خانگی
برای روش تهیه ادویه فلافل خانگی شما میتوانید ادویه ها را به صورت دانه یا چوب خودتان آسیاب کنید یا می توانید ادویه ها را آماده خریداری کنید.
مواد لازم:
پودر انبه ، فلفل سیاه ، زیره ، زردچوبه ، دارچین ( خیلی کم ) ، زنجبیل ، سیر ، پودر پیاز ، لیمو ترش به صورت پودر ، پودر آویشن
نصف قاشق مربا خوری : پودر دارچین
یک قاشق مربا خوری : پودر انبه ، فلفل سیاه ، زیره ، زردچوبه ، زنجبیل ، پودر لیمو ترش ، آویشن
دو قاشق مربا خوری : سیر و جعفری خشک شده
همه مواد بالا را یک قاشق غذا خوری مخلوط کنید. و با هم ترکیب کنید و در ظرف بریزید.
- روش تهیه ادویه فلافل جنوبی مخصوص آبادان
برای روش تهیه ادویه فلافل بندری همانند مراحل قبل آن ادویه ها را دارد اما ادویه های مثل تخم گشنیز و نعناع خشک و جوز هندی به ترکیب آن اضافه شده.
در ادامه مقدار ادویه ها را به شما می گوییم:
- نصف قاشق غذا خوری : تخم گشنیز ، نعناع خشک
- یک قاشق غذا خوری : پودر انبه ، فلفل سیاه ، زیره سیاه ، زردچوبه ، زنجبیل ، بکینگ پودر
- دو قاشق غذا خوری: پودر سیر ، پودر پیاز ، جعفری خشک شده
- و پودر جوز هندی را نوک قاشق بریزید
در آخر این مواد را خوب مخلوط کرده و در ظرف بسته بگذارید.
یک راه خوب برای دانستن اینکه آیا ادویه ها هنوز برای استفاده مفید هستند یا نه این است که آنها را بو کنید و اگر بوی عطر زیاد حس نکردید آن ادویه تاریخش تمام شده است.
- روش تهیه ادویه فلافل هفت مخلوط
ما به شما قول میدهیم که اگر خودتان این ادویه را درست کنید عطر و طعم بهتری دارد و تازه تر است.
زردچوبه، دارچین، پاپریکا، گشنیز آسیاب شده، فلفل سیاه، کاین و زیره، ترکیب هفت ادویه را تشکیل می دهند. همچنین میتوانید میخک آسیاب شده، جوز هندی، شنبلیله و زنجبیل را اضافه کنید.
برای تهیه هفت ادویه قانون سختی در اضافه کردن ادویه وجود ندارد شما میتوانید ادویه های دیگری ام اضافه کنید. یا ادویه ای که نمی خواهید را حذف کنید.
مواد لازم برای روش تهیه ادویه فلافل
- 2 قاشق غذاخوری زردچوبه
- 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- 2 قاشق غذاخوری دارچین
- 1 قاشق غذاخوری پاپریکا
- 1 قاشق غذاخوری گشنیز
- 1 قاشق غذاخوری زیره
- فلفل کاین 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
در ادامه به شما طرز تهیه فلافل را آموزش می دهیم:
مواد لازم
- 2 فنجان نخود خشک (از نخود کنسرو شده یا پخته شده استفاده نکنید)
- ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 فنجان برگ جعفری تازه، ساقه ها را جدا کنید
- ¾ فنجان برگ گشنیز تازه،
- ½ فنجان شوید تازه
- 1 عدد پیاز کوچک
- 7-8 حبه سیر، پوست کنده
- نمک برای طعم دادن
- 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده
- 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
- گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری فلفل کاین، اختیاری
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2 قاشق غذاخوری کنجد برشته شده
- روغن برای سرخ کردن
- سس فلافل
دستورالعمل
(یک روز قبل) نخود خشک و جوش شیرین را در یک کاسه بزرگ پر از آب قرار دهید. یک شبه به مدت 18 ساعت خیس کنید (اگر نخودها هنوز خیلی سفت هستند بیشتر بگذارید). پس از آماده شدن، نخودها را کاملا آبکش کنید و خشک کنید.
نخود، سبزی، پیاز، سیر و ادویه جات ترشی جات در غذاساز مجهز به تیغه اضافه کنید تا همه خوب با هم ترکیب شوند و مخلوط فلافل درست شود.
مخلوط فلافل را در ظرفی بریزید و درب آن را محکم ببندید. حداقل 1 ساعت یا (حداکثر یک شب کامل) در یخچال قرار دهید تا آماده طبخ شود.
درست قبل از سرخ کردن، بیکینگ پودر و کنجد را به مخلوط فلافل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
در این مرحله فلافل را گرد کنید
یک قابلمه متوسط را به اندازه مقداری روغن پر کنید. روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید تا نرم شود. فلافل ها را با احتیاط داخل روغن بریزید و بگذارید حدود 3 تا 5 دقیقه یا بیشتر سرخ شوند تا بیرون آن ها ترد و قهوه ای متوسط شوند. از شلوغی فلافل ها در قابلمه خودداری کنید، در صورت لزوم آنها را به صورت دسته ای سرخ کنید.
فلافل های سرخ شده را در آبکش یا بشقاب با دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
یادداشت
نکته آشپز: باید با نخود خشک شروع کنید، در اینجا از کنسرو نخود استفاده نکنید. باید خیساندن نخود را از شب قبل شروع کنید و تا 24 ساعت صبر کنید.
انواع دستور غذای فلافل: اگر فلافل گرد نمی مانند ، انواع این دستور غذا ممکن است به آرد یا تخم مرغ نیاز داشته باشد. در صورت تمایل می توانید 1 تا 1 ½ قاشق غذاخوری آرد را به مخلوط فلافل یا 1 تخم مرغ اضافه کنید. من از هیچکدام استفاده نکردم و مخلوط فلافل خوب با هم ماند.
سس فلافل محبوب: سس تاهینی همان چیزی است که به طور سنتی با فلافل استفاده می شود.
با خرید ادویه از بی بی عطار، اتفاقی بی نظیر از تازگی و طعم را تجربه کنید.
طرز تهیه سس تاهینی
بهترین دستور سس تاهینی با آبلیمو، سیر تازه و جعفری!
مواد لازم
- 1-2 حبه سیر
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¾ فنجان رب تاهینی
- ½ فنجان آب لیموترش تازه فشرده (یا آب لیمو، در صورت تمایل)
- ¼ فنجان آب سرد، در صورت نیاز بیشتر
- 1 فنجان برگ جعفری تازه خرد شده، ابتدا ساقه ها را جدا کنید (اختیاری)
دستورالعمل ها
با استفاده از هاون، حبههای سیر را با نمک له کنید تا به شکل خمیر درآیند (یا سیر را چرخ کرده و نمک بزنید.)
سیر له شده، رب تاهین و آب لیموترش را به کاسه غذاساز اضافه کنید و مخلوط کنید (همانطور که امولسیون می شود غلیظ می شود.) کمی آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید.
تاهینی را در ظرف سرو بریزید و اگر دوست داشتید جعفری تازه خرد شده را اضافه کنید. و لذت ببرید
فلافل پخته شده: در صورت تمایل، می توانید فلافل ها را در فر گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.
برای تهیه فلافل آیا به تجهیزات خاصی نیاز دارم؟
اگر یک اسکوپ فلافل دارید زندگی شما بسیار آسان تر می شود، اما اگر ندارید ، آنها را به شکل توپ درآورید و درست قبل از سرخ کردن در دانه های کنجد فرو کنید.
آیا فلافل سالم است؟
فلافل به لطف نخود گیاهی است و فیبر بالایی دارد. با این حال، فلافل سنتی مانند این دستور پخت سرخ شده است و چربی و کالری اضافه می کند. فلافل را با سبزیجات تازه مانند خیار، گوجه فرنگی و کاهو و تربچه سرو کنید.