به گفته شف ، با اعلام این خبر ، دکتر حسن حبیبی اظهار داشت: پس از تصویب تاسیس شهرک بیوتکنولوژی در استان بوشهر به عنوان اولین شهر منطقه ، شورای بیوتکنولوژی با حضور ارزیابان مجرب تشکیل شد تا با شرکت های بیوتکنولوژی برای سرمایه گذاری در این شهر تماس های لازم را برقرار کنند. به
وی تصریح کرد: شهرک بیوتکنولوژی استان بوشهر در قسمت دلوار شهرستان تنگستان در مساحتی بالغ بر 70 هکتار ایجاد شد ، زیرا در ساحل واقع شده است و فرصت بی نظیری را برای سرمایه گذاران در زمینه بیوتکنولوژی ایجاد می کند.
با در نظر گرفتن شهر زیست فناوری دریایی به عنوان مهم ، دکتر حبیبی گفت: به گفته بسیاری از دانشمندان ، دریا به دلیل تأثیر زیاد آن بر بخش بهداشت در آینده ای نزدیک به یک داروخانه ارزشمند تبدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: پس از فراخوان شرکت ها ، شورای فناوری بیوتکنولوژی در حال حاضر با فرمانداری ، کارشناسان ، کارشناسان بیوتکنولوژی ، اساتید دانشگاه و شرکت شهرک های صنعتی بوشر همکاری می کند و در صورت تأیید استانداردهای مورد نیاز ، شرکت های بیوتکنولوژی به زودی تأسیس می شوند. تا جایی که ممکن است.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس بر ضرورت اولویت بندی کارهایی که می توان در یک شهر بیوتکنولوژی خاص در استان بشیر انجام داد ، تاکید کرد: از جلبک ها گرفته تا مواد غذایی ، لوازم آرایشی ، دارویی و پلاستیک های تجزیه پذیر تا محصولات رقابتی تجاری. ، دندانپزشکی ، اعتیاد به زیستی ، پانسمان زخم ، صنایع دارویی دریایی و مکمل های غذایی از اولویت های شهر خاص است. بیوتکنولوژی استان بوشر است.
به نظر وزارت علوم ، وی به نحوه جذب شرکت در شهرک بیوتکنولوژی اشاره کرد: متقاضیان تا 31 سپتامبر فرصت دارند تا درخواست خود را به آدرس biotech@pgstp.ir ارسال کنند.