آیا سرم لیفت صورت برای شما مناسب است؟

معمولا در عصر جدید محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار زیادی به واسطه و از طرف کمپانی های مختلف این حوزه تولید و به بازار عرضه می ‌گردند که هر کدام ویژگی‌ها و کاربرد خاص مربوط به خود را نیز دارند. چنانچه شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید، که به مراقبت از پوست خود اهمیت فراوان می دهید، بدون شک یکی از محصولاتی که از طرف کارشناسان پوست به شما توصیه می شود، کرم دور چشم گاتیو بیز است. آیا می دانید که سرم لیفت صورت چیست و طرز استفاده از آن به چه شکل می باشد؟ ما در این مقاله سعی داریم به سوال شما عزیزان به صورت مختصر و البته مفید پاسخ دهیم و شما را با انواع کاربردها و همچنین طرز استفاده از سرم لیفت گاتیو آشنا سازیم. پس پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

سرم لیفت صورت چیست؟

جالب است بدانید که اکثر افراد دقیقا نمی دانند، سرم لیفت صورت چیست و چرا اهمیت بسیاری دارد. چنانچه شما نیز در دسته ی این افراد قرار دارید، با ما همراه باشید.

سرم صورت به عنوان یک محصول آرایشی شناخته شده است که معمولا به صورت ژل یا مایع بوده و وظیفه آن ‌تأمین مواد مغذی لازم برای پوست صورت می باشد. معمولا این سرم ها در انواع مختلفی وجود دارند که هر کدام با توجه به ترکیبات موجود در خود دارای فواید خاص نیز هستند. اصولا فواید سرم صورت متنوع می باشد؛ از آب‌ رسانی گرفته تا روشن کردن پوست صورت در افراد.

اکنون می خواهیم، به این موضوع بپردازیم که ترکیبات سرم صورت به چه شکل بوده که آن را این همه پر خاصیت ساخته است. معمولا در سرم های صورت مواد فعالی از قبیل اسید هیالورونیک، اسید گلیکولیک و ویتامین C به مقدار بالایی وجود دارند. چنین فرمولاسیون بسیار ویژه، به سرم های پوستی این قدرت را خواهد داد تا انواع مشکلات پوستی همچون؛ خشکی، افتادگی یا شل شدگی، تیرگی و… را کاملا برطرف سازد.

مواد به کار رفته در ساختار سرم لیفت صورت تقریبا متشابه کرم های مرطوب کننده نیز می باشند، پس در این صورت تفاوت کرم های مرطوب کننده با انواع سرم های صورت در چیست ؟

ابتدایی ترین تفاوت سرم های صورت با کرم gatieau سفت کننده در غلظت آن ها است. غلظت سرم های پوستی نسبت به مرطوب ‌کننده ‌ها بسیار کمتر است و حتی در بعضی موارد غلظتی به اندازه غلظت آب دارند. اصولا سرم های صورت در زمینه آب رسانی به پوست بسیار قوی تر از کرم های مرطوب کننده نیز هستند؛ زیرا مولکول‌ های سازنده‌ آن ها به شکل عمیق در پوست نفوذ خواهند کرد و رطوبت عمقی پوست را به طور کامل تأمین می ‌سازند، در حالی که کرم‌ های مرطوب کننده فقط لایه ‌های سطحی پوست را مرطوب می کنند. البته به این نکته توجه داشته باشید که هیچ کدام از این محصولات به هیچ وجه نمی توانند جایگزین یکدیگر باشند و ما در صورتی می توانیم پوستی سالم و زیبا داشته باشیم که از هر دوی  این محصولات روی پوست خود به صورت دقیق و درست استفاده کنیم.

کاربرد سرم لیفت صورت چیست؟

سرم های صورت برای مقاصد و کاربردهای گوناگونی طراحی شده اند. در این مطلب به شما عزیزان می گوییم که کاربرد سرم پوست صورت چیست و چرا باید از آن استفاده نماییم.

درمان آکنه و جوش های پوستی:

چنانچه بخواهیم به طور کلی بگوییم، بهترین و البته کار آمد ترین کاربرد سرم صورت چیست، بدون شک اولین چیزی که به ذهنمان خواهد رسید، کمک به درمان و رفع آکنه صورت است؛ چرا که آکنه یکی از رایج ترین مشکلات پوستی در هر شخص می باشد. مواد تشکیل دهنده موجود در سرم ها مثل: بنزوئیل پروکساید و سالیسیلیک اسید به آن ها این قدرت را می دهد که آکنه های پوستی را به طور کامل از بین ببرد.

روشن شدن پوست‌ های خسته و کدر:

یکی دیگر از مهم ترین و رایج ترین کاربردهای سرم های پوستی، روشن کردن پوست است. ممکن است در طول روز همه ما در معرض اشعه ‌های فرابنفش UV قرار بگیریم، این مسئله در کنار بالا رفتن سن می ‌تواند سبب به وجود آمدن انواع لکه های تیره روی پوست گردد و آن را خسته و کدر سازد. سرم های مخصوصی که برای روشن کردن پوست وجود دارند با کمک اسید گلیکولیک موجود در خود، لکه های تیره را به طور کامل از بین خواهند برد و پوست را شفاف و درخشان می سازند.

پر شدن و کاهش انواع چین و چروک های موجود در پوست:

کاربردی که سرم لیفت صورت برای پوست دارد، کمک کردن به کاهش انواع چین و چروک های موجود در سطح پوست است. افزایش سن، قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، استفاده از دخانیات و…. از جمله مهم ترین دلایل چروک شدن پوست محسوب می شوند. سرمی که می تواند انواع چین و چروک های صورت را کاهش دهد با نام سرم لیفت صورت یا سرم ضد پیری یا ضد چروک شناخته می شود که حاوی آبرسان قوی اسید هیالورونیک نیز است.

درمان شل شدگی و افتادگی پوست:

یکی از مشکلاتی که ظاهر نامطلوبی به صورت هر فرد می دهد، شل شدن و افتادگی پوست می باشد. پوست هر فرد معمولا در اثر بالا رفتن سن، از دست دادن وزن به میزان قابل توجه و همچنین مبتلا شدن به بعضی از بیماری‌ها، امکان دارد شل و افتاده نیز شود. به عنوان یکی دیگر از کاربردهای سرم لیفت صورت می توان به کمک به درمان افتادگی پوست اشاره کرد.

آبرسانی پوست:

افرادی که دارای پوست خشک هستند، سرم های صورت برایشان بسیار مفید می باشد. ممکن است برای این گونه افراد بسیار پیش آید که پوستشان به شدت خشک و کم آب شده باشد و کرم های مرطوب کننده هم به تنهایی جواب گوی مشکل آن ها نباشد. در چنین مواقعی سرم های صورت می توانند کمک کننده باشند. این سرم ها با نفوذ به لایه های زیرین پوست، به خوبی پوست را آبرسانی می نمایند.

انواع سرم صورت چیست؟

همانطور که در قسمت سرم صورت چیست گفته شد، سرم های صورت با توجه به نوع کاربرد، در انواع گوناگونی ساخته شده اند. از جمله انواع سرم های صورت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سرم لیفت صورت:

معمولا سرم‌ لیفت صورت یکی از انواع سرم های پوستی است که در ترکیبات آن ها مقدار زیادی رتینول وجود دارد. اصولا وجود چنین ماده ای در سرم لیفت صورت سبب این می شود که به راحتی به بافت پوست نفوذ کرده و چین و چروک های پوست را کاملا باز کنند. این نوع از سرم ها علاوه براینکه رطوبت پوست را تامین می نماید، از خشکی و چین و چروک آن نیز جلوگیری می کند، همچنین در ترمیم و بازسازی سلول های پوستی هم نقش بسیار تاثیر گذاری را ایفا می کنند.

کارشناسان و پزشکان پوست همواره پیشنهاد می کنند که بهتر است افراد سرم لیفت صورت را شب ها استفاده کرده و در طول روز از اعمال آن روی پوست پرهیز نمایند. همانگونه که در قسمت سرم لیفت صورت چیست، برای شما شرح داده شد، این سرم ها حاوی ماده ای به نام رتینول هستند. زمانی که این ماده در تماس با اشعه ماوراء بنفش خورشید قرار بگیرد، می ‌تواند عاملی برای بوجود آوردن عوارض جانبی پوستی نیز شود. به همین دلیل است که پزشکان استفاده کردن از سرم لیفت صورت را در طول روز توصیه نمی کنند. از سوی دیگر استفاده کردن این سرم‌ لیفت صورت رتینول در شب مزایای بیشتری خواهد داشت؛ زیرا بدن افراد در شب و در هنگام خواب، فرصت کافی برای بازیابی و ترمیم خود را دارد.

سرم روشن کننده پوست صورت:

در بین انواع سرم های صورت، سرم روشن کننده پوست یکی از پرکاربردترین آن ها به شمار می رود. این سرم ها این توانایی را دارند تا با کم رنگ کردن لکه ‌های ناشی از آفتاب یا بالا رفتن سن، سبب روشن شدن طبیعی و همچنین درخشان شدن پوست شما‌ نیز شوند. اما در این میان شاید سوال پیش آید که ترکیبات سرم روشن کننده پوست صورت چیست که تا این حد به روشن شدن پوست افراد کمک می کند؟

معمولا این سرم ها دارای عصاره ‌هایی از قبیل: چای سبز ، ریشه شیرین بیان و گریپ فروت یا آنتی اکسیدان ‌هایی همچون: ویتامین E و ویتامین C نیز می باشند. سایر ترکیبات روشن کننده این محصولات و سرم ها شامل: اسید کوجیک، اسید فرولیک، پپتیدها و بازتابنده های نور یا پخش کننده ‌های نوری هستند که بلافاصله درخشش بی ‌عیب و نقصی به چهره هر فرد به ارمغان می آورد.

سرم سفت کننده پوست صورت:

یکی دیگر از انواع سرم های صورت که امروزه به میزان بسیار زیادی مورد توجه خانم ها قرار گرفته اند، سرم های سفت کننده پوست صورت نیز می باشند. چنانچه برای اولین بار است که چنین نامی را می شنوید و نمی دانید که سرم سفت کننده پوست صورت چیست، توصیه می شود در این قسمت از مقاله با ما همراه باشید. جالب است بدانید که سرم های سفت کننده پوست با فرمولاسیونی خاص و ویژه، سرعت جذب فوق العاده و همچنین قدرت تاثیر گذاری زیاد، فرآیندهای درون سلولی را تحت تاثیر خود قرار می دهند و به طرز عجیب و شگفت آوری سبب حفظ و افزایش استحکام پوست می گردند و از افتادگی پوست به طرز بسیار تاثیرگذار و طی مدت زمان بسیار کوتاه پیشگیری می کنند.

سرم مرطوب کننده پوست:

سرم مرطوب کننده پوست یکی دیگر از انواع سرم صورت می باشد. این سرم ‌های صورت با تکیه کردن بر فرمولاسیون قدرتمند خود به خوبی و به راحتی می توانند، به عمق منافذ پوست نفوذ نمایند. به همین ترتیب است که در آبرسانی و مرطوب کردن لایه های زیرین پوست بسیار موثر واقع شده اند. استفاده کردن از سرم های مرطوب کننده پوست زمانی توصیه می گردد که انواع کرم های مرطوب کننده‌ و همچنین لوسیون ‌ها نمی توانند خشکی و کم آبی پوست اشخاص را جبران نمایند. البته این مسئله به این معنا نمی باشد که این نوع از سرم ها می توانند، جایگزین مناسبی برای کرم های مرطوب کننده روزانه نیز باشند. بلکه تمامی افراد باید از کرم های مرطوب کننده، بعد از سرم استفاده نمایید؛ زیرا این کار به قفل شدن مواد مفید موجود در آن کمک به سزایی می‌ نماید.

سرم لایه بردار صورت:

سرم لایه بردار صورت به عنوان یکی دیگر از انواع سرم های پوستی به شمار می رود و از آن می توان به عنوان یکی از ضروری ترین سرم ها به منظور جای دادن در روتین روزانه پوست یاد کرد. این سرم ها می توانند با انجام لایه برداری عمیق پوست، نرمی و لطافت را به پوست هر فرد هدیه کنند. سرم ها همچنین به منظور از بین بردن منافذ پوست و البته پیشگیری از بروز آکنه هم بسیار موثر هستند. مواد اصلی در سرم ‌های لایه بردار صورت از قبیل: اسیدهای هیدروکسی آلفا همچون؛ اسید گلیکولیک یا اسید لاکتیک، رتینول، آنزیم‌ های عصاره‌ های گیاهی یا میوه‌ ای و اسید سیتریک نیز هستند.