هدف‌گذاری تولید سالانه ۳.۵ میلیون تن گوشت مرغ در کشور

هدف‌گذاری تولید سالانه ۳.۵ میلیون تن گوشت مرغ در کشور

سرپرست وزارت جهادکشاورزی گفت: ارتقای تولید گوشت مرغ به ۳.۵ میلیون تن، صادرات پایدار را برای تولیدکننده ایجاد و نقش پررنگی در دستیابی به امنیت غذایی کشور ایفا خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری آوای البرز، سید محمد آقامیری سرپرست وزارت جهادکشاورزی، در نشست قرارگاه امنیت غذایی، گفت: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته خوشبختانه در تامین گوشت مرغ مورد نیاز داخل به خودکفایی رسیده‌ایم و برای توسعه بازارهای صادراتی با افزایش یک میلیون تنی ظرفیت تولید، به دنبال تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ هستیم.

آقامیری با اشاره به تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن مرغ در کشور، افزود: برای مدیریت بازار داخلی، توسعه و ثبات بازار صادرات از محل مازاد مصرف داخلی، نیازمند ایجاد ظرفیت جدید در تولید مرغ هستیم، بدین منظور برنامه افزایش تولید برای امسال هدف‌گذاری شده است.

وی اضافه کرد : ارتقای تولید گوشت مرغ به ۳.۵ میلیون تن، صادرات پایدار را برای تولیدکننده ایجاد می‌کند و نقش پررنگی در دستیابی به امنیت غذایی پایدار در کشور ایفا خواهد کرد.

آقامیری با اشاره به ذخایر کافی کالاهای اساسی در کشور تاکید کرد: بازرسان و رؤسای سازمان‌ها بازار را به شکل مستمر رصد کنند تا کمبود احتمالی به سرعت برطرف و آرامش هم چون روزهای گذشته تداوم یابد.

انتهای پیام/






آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف