
محمدجعفر قائم پناه در بازدید از سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه از دست دادن جان حدود ۲۰ هزار نفر و مجروحیت ۴۰۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۳ علاوه بر عزادار شدن خانواده ها تبعات اجتماعی مختلفی برای کشور دارد افزود: این افراد غالبا در سنین زیر ۵۰ سال و در اوج فعالیت مفید در مشاغل مختلف مانند معلم استاد دانشجو یا شاغل در تولید برای کشور بوده اند که این خسارتی بزرگ برای کشور است.
وی با اشاره به حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد از افراد مجروح که در تریاژ بیمارستان ها بستری هستند ادامه داد: به دلیل جراحات بالای این تعداد از مجروحین امکان از دست رفتن آنها بالاست؛ بنابراین هدف از پویش نه به تصادف بهبود سلامت مردم جامعه و ارتقاء سطح بهداشتی جامعه است.
معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به اینکه با اجرای پویش نه به تصادف آمار تصادفات کاهش یافته است عنوان کرد: بر اساس آمار ۴۷۳ نفر ایرانی تا ۸ فرودین ماه امسال جان خود را در تصادفات از دست دادند. اما این آمار هم باید با تلاش ملی کاهش یابد.
قائم پناه تمرکز در رانندگی حفظ فاصله ایمنی رعایت سرعت مطمئن و عدم سبقت های غیر مجاز را مقابل از جمله راهکار های مهم در جلوگیری از ایجاد تصادف برشمرد و گفت: از تک تک مردم عزیزمان میخواهم در پویش نه به تصادف در سفر های نوروزی همت کنند تا هیچ خانواده ای عزادار نشود.
پس از سخنان معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد در قالب ارتباط زنده با مراکز اورژانس استان های اصفهان گیلان آذربایجان غربی مرکزی سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی گزارشی از روند حوادث رانندگی و اقدامات انجام شده توسط اورژانس برای پویش نه به تصادف ارائه گردید و دکتر قائم پناه نیز ضمن تشکر از زحمات و تلاش های شبانه روزی کارکنان خدوم اورژانس ابراز امیدواری کرد با اجرای این پویش آمار حوادث و تلفات تصادفات کاهش یابد.
همچنین پیش از سخنرانی دکتر قائم پناه گزارشی از عملکرد اورژانس کشور تصادفات نوروزی چهارشنبه سوری آخر سال مراقبت های درمانی به تفکیک استانی تعداد مراجعین و بستری در اورژانس های بیمارستانی بیماری های کرونا و آنفلوانزا تعداد تخت های خالی بیمارستان ها و نیاز های اورژانس کشور ارائه شد و دکتر قائم پناه با حضور در اتاق وضعیت واحد ارتباطات اورژانس کشور در جریان روند پاسخگویی به تماس های مردم با اورژانس ۱۱۵ قرار گرفت.