مهره مار و دلبری و شمشاد سریال جیران تا لس آنجلس امتداد پیدا کرد!

مهره مار و دلبری و شمشاد سریال جیران تا لس‌آنجلس امتداد پیدا کرد!
آفتاب نیوز :

اخیرا اکت های کاراکتر شمشاد در سریال جیران با ترانه مهره مار سعید آسایش اینستاگرام را به تسخیر خود درآورده. در واقع پست هایی که در این کانتکست منتشر می شوند با محتوای «پسری که…» وایرال می شود. در همین ارتباط کاربری به نام سپهر این توئیت قابل تامل را منتشر کرد: “اگه این عکس و ویدیو رو با «دختری که…» ژانر کرده بودن الان لشکر مخلصین شبکه های اجتماعی رو به آتش کشیده بودن! ولی با پسر مشکلی نداره شوخی بشه. اونم هر مدل شوخی. “

اما خب این توئیت با واکنش تند کاربران خانم مواجه شده. مثلا کتایون نوشته: “واقعا چرا تا تقی به توقی می خوره به خانوما حمله می کنید؟ من هیچکدوم از این چِرت هایی که با این تصویر ساختن رو لایک نکردم وحتی دوسه بار اومدم زیر توییت یا پستش این کار رو نقد کنم ولی وقتی دیدم خیلی از آقایون نه تنها نقدی نکردن بلکه می خندن و تایید می کنن سکوت کردم. “

در واقع انتشار توئیت سپهر کنایه ای ست به آنهایی که تا حدودی از عقاید چپ گرایانه تبعیت می کنند و در زمین جنبش های فمینیستی بازی می کنند. نوعی پیروی بی قید و شرط که گویی دریچه های عقل و منطق را محدود کرده و انسان را وارد جهانی خطرناک که مانیفستش در حد شعار باقی مانده می کند و در آن معدود نقاطی هم که جامه عمل پوشانده تا حدود زیادی شکست خورده است.

حالا به این توئیت از پریناز توجه کنید: تعداد آتش نشان های مرد رو در لس آنجلس کم کردن تا جا برای زن ها و LGBT ها باز بشه. همه می دونن آتش نشانی یک کار مردانه ست اگر مثلا یک مرد در آتش گرفتار بشه آیا یک زن می تونه اونو بیرون بکشه و به جای امن ببره؟ اینه چپ؛ با زندگی مردم بازی می کنه تا ایدئولوژی مضحکش رو به کرسی بشونه.

اما فروغ در مخالفت با پریناز نوشت: آتش نشان شدن استاندارد های خودشو داره. فرقی نداره زن یا مرد باشی اگر توان بدنیت بالا نباشه نمیتونی آتش نشان بشی. پس زنی که آتش نشان میشه مطمعنا قدرت بدنی لازم رو داره.

خب برخی آمریکایی ها معتقدند که حضور گسترده آتش نشانان زن در مقابل مردان در چنین بزنگاه حساسی باعث افت توان آتش نشانی در اطفای حریق لس آنجلس شد. برخی دیگر معتقدند که دموکرات ها در آستانه تحویل دولت به ترامپ او را در چنین مخمصه ای گرفتار کردند تا شروع دوران تازه اش در کاخ سفید با یک بحران بی سابقه همراه باشد. 

به این توئیت حامد توجه کنید: فکر کن صدای خود آمریکایی ها دراومده بعد بعضی از آدم ها می گن این قدر نگاهتون رو زن ستیزانه بسط ندید؟ 

و نظر محمدرضا که درباره فمینیسم صحبت کرده: از جهت مفهومی فمینیسم به معنای تقابل بین زن و مرد است؛ همچنان که معنای لغوی فمینیسم طرفداری از جنس مونث به عنوان راهکاری جهت مقابله با موقعیت مرد نهفته است. با این نگاه فمینیسم ستیز ابدی بین دو جنس خواهد بود؛ بنابراین عنوانی که در مقام تقابل بین مرد و زن است نمی تواند پشتوانه فلسفی و جامعه شناختی داشته باشد. چرا که فمینیسم اگرچه ماهیت ضد تبعیضی دارد اما خود یک نگاه تبعیض آمیز است. فمینیسم ها معتقدند که بافت جوامع و نهاد های اجتماعی بر اساس حفظ منافع جنس مذکر شکل گرفته است در صورتی که این تفکر در آنها بسیار اشتباه هست و تنها در جهت برتری جویی این گرایشات فکری (فمینیسم) شکل گرفته است.