ساده ترین راه برای افزودن نعناع به رژیم غذایی این است که مقداری برگ نعناع را در آب بجوشانید و مخلوط را در دمای دلخواه در طول روز مصرف کنید.
به گزارش آوای البرز، معمولا از برگ نعنا در آشپزخانه استفاده می شود. ساده ترین راه برای گنجاندن آن در رژیم غذایی این است که مقداری برگ نعناع را در آب بجوشانید و در طول روز دم کرده آن را بنوشید. این سبزی به دلیل خاصیت طراوت و خنک کنندگی می تواند جایگزینی سالم برای انواع نوشیدنی های معمولی و کافئین دار باشد.
تولسی یکی از سبزیجاتی است که برای مصارف آشپزی و دارویی استفاده می شود، پرخوری و پرخوری را کنترل می کند، به کاهش وزن کمک می کند، تعادل الکترولیت ها را حفظ می کند، دمای بدن را تنظیم می کند و سطح انرژی بدن را در طول روز حفظ می کند. همچنین یک راه آسان برای هیدراته ماندن در تمام فصول، نه فقط در تابستان است.
به گفته متخصصان، برای هضم، جذب و دفع بهتر در تمام فصول باید آب کافی بنوشید. هیدراتاسیون پوست را سالم نگه می دارد و روند پیری را به تاخیر می اندازد و در عین حال جذب مواد مغذی را در روده بهبود می بخشد. علاوه بر این، چای نعناع از یبوست پیشگیری و درمان می کند، دمای بدن را تنظیم می کند، سم زدایی طبیعی را بهینه می کند و فشار خون را حفظ می کند.
خوردن فلفل سیاه به بهبود خلق و خو نیز کمک می کند. نوشیدن چای نعناع در شب به خواب بهتر و آرامش ذهن شما کمک می کند.
فواید نوشیدن چای نعناع در تمام فصول
در تابستان، فرد تمایل به نوشیدن نوشیدنی های سرد و کافئین دار برای غلبه بر گرما دارد و چای نعناع باید برای خنک کردن طبیعی بدن و از بین بردن هوس نوشیدنی های ناسالم مصرف شود.
به گزارش هندوستان تایمز، فرد در زمستان زیاد احساس تشنگی نمی کند. چای نعناع به دلیل خواص طراوت بخشی که دارد یک گزینه ایده آل است. نوشیدن چای نعناع داغ به هضم و متابولیسم بهتر غذا در فصل سرد کمک می کند، زیرا اشتها به طور طبیعی در زمستان افزایش می یابد.
انتهای پیام/