شومینه برقی شومینهای میباشد که سوخت مورد نیاز آن توسط الکتریسیته یا همان برق تامین میگردد. در واقع بسیاری از افراد این نوع شومینه را به شومینه زیر تلویزیون میشناسند، البته از آنجایی که میزان حرارت قابل تنظیم است و یا حتی میتوان این نوع شومینه را بدون حرارت هم سفارش داد؛ در حقیقت هیچ خطری برای تلویزیون نخواهد داشت. برای نصب و شروع به کار شومینه بدون گرما برقی تنها لازم است، دو شاخه آن را به برق متصل نمایید.
لازم است بدانید که شومینه برقی نوعی سیستم گرمایشی خانگی است که ظاهری بسیار شیک و جذابی دارد و همچنین نیازی به نصب دودکش ندارد و به خوبی فضای داخل خانه را گرم نگه میدارد. شومینههای برقی نیازی به تعمیر و نگهداری زیادی ندارند.
شومینه برقی چیست؟
لازم است بدانید که شومینه برقی نسخهای بهروز شده از شومینه گازی میباشد که در واقع امروزه به عنوان وسیلهای تزئینی در اغلب خانهها مورد استفاده قرار میگیرد. شومینه برقی از بدنهای فلزی تولید میشود که پوششی شیشهای سطح جلوی آن را میپوشاند.
همچنین داخل آن تعدادی چوب کاذب برای طبیعی نشان دادن ظاهر شعلهها قرار میگیرد و با روشن کردن دستگاه، شعله به شکل بسیار زیبایی شروع به زبانه کشیدن میکند و فضایی دلشنین را به ارمغان میآورد. برای خرید شومینه برقی و اطلاع از قیمت شومینه برقی میتوانید به سایت شومینه پدیده مراجعه فرمایید. شومینه برقی را میتوان در هر فصلی استفاده کرد.
اجزاء اصلی شومینه برقی
شومینه برقی اجزا مختلفی دارد که در متن زیر به بررسی آنها میپردازیم.
• بدنه: در نظر داشته باشید که بهطور معمول بدنه شومینه برقی از ورق فولادی (ورق روغنی) و یا ورق استیل به صورت یک جعبه نیز تهیه میشود و همچنین سایر اجزا شومینه داخل آن قرار میگیرند.
• خط آتش: در واقع خط آتش میلهای آهنی میباشد که بر روی آن ورقههای پلاستیکی و یا فلزی نصب میشود تا بتواند حالت شعله را توسط چراغهای LED به وجود آورد.
• المنت و فن: بهتر است بدانید که در شومینههای برقی برای تولید گرما از الکتریسیته استفاده میشود، به عبارت دیگر یعنی ما از یک المنت برقی استفاده میکنیم برای ایجاد گرما مانند بخاریهای برقی قدیمی البته با این تفاوت که این المنتها بسیار پیشرفته هستند و همچنین مصرف برق بسیار کمتری نسبت به بخاریهای برقی قدیمی دارند. فراموش نکنید که برای دمیدن هوای گرم به داخل خانه و همچنین برای کارایی بیشتر از یک فن استفاده میشود.
• هیزم مصنوعی: هیزم مصنوعی از جنس مواد کامپوزیتی هستند که طرح آن از روی هیزمهای طبیعی و شاخههای درختان در چندین تکه جدا نیز قالبگیری و ساخته میشوند و همچنین نمایی از سوختن هیزم را برای شما تداعی میکند.
• نوار LED: بهطورکل نوار LED یک PCB میباشد که بر روی ورق آهنی که در داخل بدنه قرار دارد، نصب میگردد. البته بر روی این PCB تعدادی LED از نوع پاور نصب میشود. در واقع این LEDها از دو مدل LEDهای RGB جهت تغییر رنگ شعله به رنگ دلخواه نیز میباشد.
• شیشه و نما شومینه: همانطور که در متن فوق بیان شد در شومینههای برقی نمای کار از جنس شیشه میباشد. در واقع یکی از الزامات شومینههای برقی شیشه سکوریت میباشد. شیشه سکوریت در انواع مختلف و همچنین در رنگهای متفاوت میباشد که شما قادر هستید با سلیقه شخصی خود شیشه دودی، برنزی و یا حتی شیشههای سوپر کلیر را انتخاب نمایید.
• ریموت کنترل: امروزه شومینههای برقی هوشمند دارای ریموت کنترل میباشند که شما میتوانید برای تغییر رنگ و حتی جای صدای دلنشین سوختن هیزم از آن استفاده کنید.
• برد اصلی: این قسمت از شومینه برقی اصل ماجرا میباشد. در واقع برد دستگاه وظیفه کنترل دستگاه را دارد و همچنین شومینه برقی هوشمند احتیاج به یک برد توانمند دارد که یکی از معیارهای انتخاب شومینه برقی همین کیفیت برد دستگاه میباشد که حتما باید دارای محافظ ولتاژ و محافظ بدون جریان و همچنین محافظ اتصال کوتاه باشد.
انواع شومینه برقی
شومینههای برقی انواع مختلفی دارند که شما میتوانید با توجه به نیاز و بودجه خودتان یکی از آنها را از فروشگاه شهر شومینه انتخاب کنید. شومینههای برقی در طرحها و مدلهای متنوعی موجود هستند که میتوان آنها را با هر دکوراسیونی ست کرد. برخی از انواع شومینههای برقی عبارتند از:
• شومینههای برقی دیواری: این نوع شومینهها را میتوان به سادگی روی دیوار نصب کرد.
• شومینههای برقی ایستاده: این نوع شومینهها روی زمین قرار میگیرند.
• شومینههای برقی معلق: این نوع شومینهها نیز از سقف میتوان آویزان کرد.
• شومینههای برقی کابینتی: این نوع شومینهها درون یک کابینت قرار میگیرند.
شومینه برقی دیواری
به طورکل شومینه برقی دیواری از محبوبترین مدل خانگی به حساب میآیند. البته این نوع شومینه به علت نصب شدن در داخل دیوار، فضای بسیار زیادی را اشغال و پر نمیکند. همچنین از نظر ظاهری و طراحی بسیار زیبا و جذاب هستند. در واقع شومینههای برقی دیواری گرما را به وسیله فن هیتردار خود به شکلی یکنواخت به داخل فضای خانه یا اتاق انتقال میدهند و همینگونه سبب گرم شدن محیط داخل خانه میشوند. بنابراین این نوع شومینه را میتوان بهطور گرمایشی و نمایشی استفاده کرد.
شومینه برقی زیر تلویزیون
شومینه برقی ایستاده یا رومیزی میتواند علاوه بر تولید گرما، به میزی زیبا برای تلویزیون تبدیل شود. در واقع این مدل شومینه ظاهری بسیار چشمگیر دارد و همچنین با قرار داردن تلویزیون در زیر آن، محیطی جذاب به ارمغان میآورد. بهتر است بدانید که این مدل شومینهها، به علت جذابیت بسیار بالایی که دارند؛ اغلب برای وسیله تزئینی و دکوری استفاده میشوند. همچنین قیمت شومینه برقی به عوامل زیادی اعم از برند، نوع کارکرد، طراحی و … بستگی دارد.
نحوه کار شومینه برقی
روش کار شومینه برقی به این صورت است که برای ایجاد گرما از سیستم الکتریکی استفاده میکند. در حقیقت شومینههای برقی به یک هیتر برقی مجهز میباشند که با به کارگیری از سیستم کانوکشن کل فضای خانه یا اتاق را بهطور یکسان گرم نگه میدارد. بهتر است بدانید که شومینههای برقی این قابلیت را دارا میباشند که در شرایط استاندارد میتوانند تا 100 متر مربع را گرم نگه دارند و همچنین هیزم کامپوزیتی و یا لامپهای LED سوختن و شعلههای واقعی را تداعی کنند.
بنابراین از این جهت برخی از شومینههای برقی به RGB LED مجهز هستند که انتخاب رنگ شعله را با توجه به سلیقه شما امکانپذیر کرده است. بهطور کل روش کار شومینه برقی بسیار ساده و آسان است که فقط کافیست شومینه خود را نزدیک یک پریز برق بگذارید و پس از آن از طریق گوشی هوشمند و یا ریموت کنترل روشن و خاموش نمایید.
مزایای استفاده از شومینه برقی دیواری
شومینههای برقی دیواری با ظاهری زیبا در طرحها و ابعاد مختلفی تولید میشوند. در واقع با نصب این مدل شومینه و روشن شدن با طراحی همانند شومینههای چوبسوز حس شعلهور شدن چوب را به صورت طبیعی القاء میکنند. البته نصب آسان مدل شومینههای دیواری به سادهترین شکل ممکن و همچنین بدون نیاز به نصاب با پیچ و رول روی دیوار انجام میشود.
استفاده و بهکارگیری از برق به عنوان سوخت این محصول، آلودگی محیط و خطر گازگرفتگی که توسط گاز طبیعی و هیزم ایجاد میشود، به کمترین میزان ممکن رسانده است. همچنین یکی دیگر از مزایای بسیار کاربردی شومینه برقی دیواری، قابلیت حمل و جابهجایی آسان است که میتوان این مدل را از جایی به جای دیگر منتقل کرد. فراموش نکنید که در مدل شومینههای برقی هیچگونه آلودگی ایجاد نمیشود.
قیمت شومینه برقی
همانطور که اطلاع دارید، مهمترین پارامتر تاثیرگذار در قیمت شومینه برقی، کیفیت متریال استفاده شده در ساخت شومینه میباشد. در حقیقت هر یک از برندهای موجود در بازار بر اساس کیفیت مواد استفاده شده، قیمت مناسب را تعیین میکنند. البته هرچه کیفیت متریالهای استفاده شده در شومینه از جهت کیفیت ساخت مقاومتر و همچنین از لحاظ ظاهری زیباتر باشد، عمر مفید محصول بالاتر بوده و طبیعتا دارای قیمت بیشتری میباشد.
لازم است بدانید که از دیگر عوامل تاثیرگذار در قیمت شومینههای برقی سایز و توان گرمادهی محصول میباشد. البته با توجه به تناسب بین متراژ فضای موجود و ابعاد و توان شومینه برقی میتواند در انتخاب محصول بهینه و با قیمت مناسب به شما کمک کند. لازم است بدانید که اغلب شومینههای برقی توسط کنترل از راه دور قابل کنترل هستند و همچنین این قابلیت در بیشتر آنها وجود دارد تا دمای محیط را به صورت خودکار در دمای خواسته شده تنظیم کنند.