حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر در مراسم تواصی به حق در جمع معاونین، مدیران و کارکنان آستان مقدس ضمن قدردانی از تلاشها و فعالیتهای مؤثر خادمین این بارگاه ملکوتی در ایام ماه رجب و شعبان، گفت: امید داریم به لطف الهی و با همت و تلاش دوچندان خادمین در ماه مبارک رمضان و حلول سال جدید بتوانیم همچون گذشته با تدارک برنامه های مختلف و ارائه خدمات مناسب میزبان شایسته ای برای زائرین باشیم.
به گزارش آوای البرز، حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر -تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) – در این مراسم با تشکر و قدردانی از مردم ایران اسلامی به جهت حضور ارزشمند در انتخابات افزود: مردم عزیز کشورمان علی رغم تمامی توطئه های دشمنان نظام و انقلاب، بازهم با حضور در پای صندوق های رای در انتخابات شرکت کردند و موجبات رضایتمندی رهبر معظم انقلاب را فراهم آوردند و نگذاشتند دشمنان سوء استفاده کنند.
رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان خاطر نشان کرد: ماه رمضان، ماه بسیار مبارک و با عظمتی است و در این ماه خداوند لطف، رحمت و مغفرت بسیاری نسبت به بندگانش دارد و لحظه لحظه این ماه فرصت و غنیمت برای مؤمنین است.
وی نزدیک شدن انسان به خداوند را یکی از بهترین ثمرات ماه مبارک رمضان عنوان کرده و اظهار داشت: انسان در طول عمر خود بسیاری اوقات در غفلت به سر می برد، و این در حالی است که هر آنچه انسان از آن متنعّم است، فقط و فقط از عنایات پروردگار عالم بوده و بندگان جز فقر مطلق هیچ سرمایه ای ندارند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) ادامه داد: انس با پروردگار را هیچ کس مانند پیامبر اکرم(ص) و ائمه هدی علیهم السلام نمیتوانند درک کنند. امام علی(ع) می فرمایند: اگر پرده ها کنار رود، چیزی به یقین من افزوده نمیشود. آن حضرت در اوج عبودیت، وآن همه خدماتی که به مردم داشت بسیار زاهدانه زندگی مینمود.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر انس با خداوند را برای انسان بسیار لذت بخش توصیف کرده و خاطر نشان ساخت: اولیاء الهی هنگامی که در سیر و سلوک به مقامات عالی می رسند، به تعبیر قرآن، هم خداوند از آنان راضی است و هم آنان از خداوند رضایت دارند. ماه رمضان این فرصت را فراهم می کند که ما به خداوند نزدیک شویم.
وی فرصت انس با قرآن کریم را از دیگر برکات ماه مبارک رمضان برشمرده و تصریح کرد: عموما در طول سال مردم از تلاوت و تأمل در قرآن غفلت دارند، در حالی که درمان دردهای روحی و اخلاقی و نجات بشر در قرآن نهفته است. به برکت ماه مبارک رمضان و ثواب ذکر شده در روایات برای قرائت قرآن در این ماه، مردم بیشتر به قرائت قرآن می پردازند.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث افزود: ماه رمضان فرصت توجه بیشتر به دعا است، در این ماه دعاهای فراوانی با مضامین بسیار عالی به ما رسیده که هر کدام از این فرازها منشوری برای زندگی فردی و اجتماعی انسان است و می تواند برای او الهام بخش باشد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، با اشاره به شب های قدر به عنوان فرصتی بسیار مهم در ماه مبارک رمضان، یادآور شد: در این ماه به استغفار و طلب مغفرت فراوان از خداوند، بسیار تأکید شده، در روایات آمده است که خداوند از ابتدای ماه مبارک، بندگان را مورد بخشش قرار داده و در شب های قدر، همگان را یکجا مورد محبت قرار می دهد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر فرصت نوع دوستی، احترام به حقوق دیگران و اطعام روزه داران را از دیگر برکات ماه مبارک رمضان توصیف کرده و عنوان داشت: در روایات تأکید بر اطعام روزه داران ولو بصورت ساده با خرمایی یا ظرف آب شده است. این ماه، فرصتی برای مهربانی و عشق به مردم بوده و مضمون ادعیه این ماه مبارک، در جهت تقویت حس نوع دوستی و کمک به فقرا و نیازمندان است.
وی در پایان، مبارزه با هوای نفس را در این ماه، از موارد تأکید شده در روایات بیان کرده و ابراز داشت: پیامبر اکرم(ص) می فرمایند که اگر انسان شش خصلتِ حفظ دین، تسلّط بر نفس، صله رحم، دوری از همسایه آزاری، مراعات حال برادارن دینی و حفظ زبان را در ماه مبارک رمضان دارا باشد، مشمول مغفرت حق قرار می گیرد.
انتهای پیام