موتورهای سایبان های برقی قطعه ای بسیار ضروری و کاربردی در سایبان های برقی است که به باز و بسته شدن سایبان با ریموت کمک می کند. صدای کم، حرکت روان، کیفیت بالا، ایمنی و … از جمله ویژگی های یک موتور خوب و باکیفیت است. این موتورها مجهز به سیستم خلاص کن هستند که در مواقع قطعی برق در باز و بسته کردن سایبان ها اختلالی ایجاد نمی کنند. موتور سایبان برقی به دلایل مختلفی می توانند خراب شوند که در این مقاله 8 دلیل خراب شدن موتور را مورد بررسی قرار می دهیم.
موتور سایبان های برقی
موتور سایبان برقی یکی از اصلی ترین اجزای این سایبان ها است که به کارکرد اتوماتیک آن کمک می کند. در این حالت شما می توانید با استفاده از ریموت سایبان را باز و بسته کنید. موتور سایبان در دو نوع ساید و توبلار تولید و به بازار عرضه می شود.
موتورهای توبلار برای سایبان هایی با طول و عرض کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و برای مکان هایی که کمتر سایبان باز و بسته می شود کاربرد دارد. در مقابل موتورهای ساید قوی تر هستند و برای سایبان های سنگین و بزرگ به کار برده می شوند. این موتورها قدرت بازشوندگی بسیار بالایی دارند و معمولا برای سایبان های کارخانه های صنعتی به کار می روند.
تولید صدا سایبان برقی
یکی از مشکلاتی که در خصوص سایبان های برقی ممکن است ایجاد شود، تولید سر و صدا پس از مدتی استفاده می باشد. اصلی ترین دلیل این مشکل و یا تراز نبودن آن است. محکم نبودن براکت ها نیز از دیگر دلایل تولید صدا در سایبان های برقی به شمار می رود. برای این که صدای موتور سایبان را کاهش دهید باید ابتدا موتور را تراز کنید و در صورتی که همچنان مشکل پا بر جا بود بهتر است که موتور سایبان را به یک تعمیرکار نشان دهید.
از کار افتادن موتور سایبان
به منظور جلوگیری از گرم شدن بیش از اندازه سایبان ها یک سنسور در آن تعبیه کرده اند. بنابراین هنگامی که شما سایبان را زیاد باز و بسته کنید پس از مدتی موتور داغ شده و دیگر نمی تواند سایبان را حرکت داد. در این حالت شما تنها کافیست که 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا موتور خنک شود سپس مجدد از آن استفاده نمایید. ولی چنانچه این مشکل پس از مدتی برطرف نشد بهتر است با شرکت ارائه دهنده تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
عدم کارکرد موتور سایبان برقی
یکی دیگر از 8 دلیل خراب شدن موتور سایبان برقی نوسانات برق می باشد. گاهی ممکن است که با استفاده از ریموت تغییری در حالت سایبان شما ایجاد نشود. یکی از دلایل آن می تواند قطعی برق باشد. در این حالت ابتدا برق ساختمان را بررسی کنید و در صورتی که برق ساختمان قطع نبود مشکل را با یک متخصص در میان بگذارید.
بسته نشدن کامل سایبان برقی
در برخی موارد سایبان ها به صورت کامل باز و یا بسته نمی شود. یکی از دلایل این مشکل می تواند عدم تنظیمات صحیح موتور سایبان در هنگام نصب سایبان برقی می باشد که بهتر است این مشکل را به نصاب گزارش دهید. البته می تواند مشکل از بازوی سایبان های برقی نیز باشد که باید توسط یک متخصص بررسی شود.
عدم سرویس به موقع
موتور سایبان برقی نیز مانند موتور هر دستگاه دیگری نیاز به سرویس نگهداری دارد. با این کار نه تنها کارکرد موتور سایبان را بهبود می بخشید، بلکه عمر آن را نیز افزایش خواهید داد. بهتر است که سرویس سایبان های برقی را به افراد متخصص و باتحربه بسپارید تا باعث افزایش عمر سایبان شود.
نصب صحیح سایبان برقی
ها یکی از اصلی ترین و مهم ترین مراحلی است که می تواند باعث افزایش و یا کاهش کیفیت کارکرد موتور سایبان ها شود. برخی از افراد غیرمتخصص نمی توانند به درستی سایبان ها را نصب کنند و همین عامل باعث می شود که موتور پس از مدتی از کار بیافتد.
موتور بی کیفیت
خرید موتورهای بی کیفیت نیز از دیگر 8 دلیل خراب شدن موتور سایبان برقی به شمار می رود. موتور سایبان ها تاثیر بسیاری بر روی کیفیت و کارکرد این سایبان ها دارد. با توجه به این که قدرت و کارایی سایبان ها در هر فروشگاهی متفاوت است، باید در هنگام خرید سایبان ها به ساختار موتور توجه کنید.
شستشوی سایبان برقی
برخی از افراد به صورت مستقیم موتور سایبان ها را با استفاده از آب می شویند. برخی از موتورها در برابر آب مقاومت ندارند و در هنگام تماس با آب آسیب می بینند. بنابراین بهتر است که از تماس مستقیم موتور با آب خودداری کنید. همچنین می توانید روی موتور سایبان برقی را با استفاده از یک کاور بپوشانید.
موارد حائز اهمیت در هنگام استفاده از سایبان های برقی در زمانی که از سایبان ها استفاده نمی کنید آن را جمع نمایید تا سایبان ها کمتر در معرض نور آفتاب و بارندگی قرار گیرد. در هنگام خرید سایبان ها جنس پارچه را بر اساس شرایط آب و هوایی حاکم انتخاب کنید تا کارکرد بهتر و طولانی تری داشته باشد.
در هنگامی که برق ساختمان قطع شده است از باز و بسته کردن سایبان با استفاده از فشار خودداری کنید زیرا می تواند با بازوی سایبان فشار وارد کند. از محکم بودن بازوی سایبان های برقی اطمینان حاصل نمایید تا خطر سقوط آن از بین برود. سایبان های برقی قابل نصب در تمامی مکان ها می باشد. موتور دارای شفت محافظ است و از این رو امکان دسترسی دزد و سارق به این سایبان ها وجود ندارد. در هنگام خرید سایبان های برقی به گارانتی این محصول توجه داشته باشید.
تعمیر سایبان های برقی
استفاده از سایبان ها به مرور کیفیت کارکرد آن را کاهش می دهد. به همین دلیل ممکن است که نیاز به تعمیر پیدا کند. برخی از افراد با بروز مشکل درایجاد سایبان های برقی خود اقدام به تعمیر می کنند. سایبان، از جمله محصولات بسیار پر کاربرد و جذاب برای ایجاد سقفی ایمن هستند که کاربران زیادی را به سمت خود کشانده است. هر چند که این محصول از گذشتههای بسیار دور وجود داشته و تنها مربوط به دوران کنونی نخواهد شد.
این وسیله پر کاربرد که همگی آن را به خوبی میشناسید و از نزدیک بارها شاهد دیدن انواع مختلف آن بودهاید؛ سیستمی پیچیده ندارد و کاملا ساده است منتها باید بگوییم که اخیرا سایبانها در نوع برقی نیز خوش درخشیدهاند. پارچههای مورد استفاده شده، جدا از مقاوم بودن و قدرت استحکام بسیار بالای آنها، یکی از دلایلی که توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است.
جنس این پارچهها اکثرا از پی وی سی یا برزنت است که در برابر فشار هوا و تغییرات شدید آب و هوایی و ضربات بسیار سنگین مقاوم است و از بابت خرابی آن هیچ مشکلی نخواهید داشت. در صورت خرابی این پارچهها، به منظور تعمیر سایبان میتوانید از گروه متخصص سایبان برقی ثامن کمک بگیرید.
موتور سایبان برقی
هر محصولی یک زمان ممکن است دچار نقص یا مشکلاتی شود و این قانون برای سایبانها نیز وجود دارد. سایبان سیستم پیچیدهایی ندارد اما نوع برقی سایبانها ساخته شده از یک سیستم هماهنگ است که ایجاد اختلال در یکی از آنها موجب نقص در کار بقیه قطعات خواهد شد. یکی از مهمترین دلایل خراب شدن سایبان رسیدگی نکردن و یا همان سرویس نکردن به موقع است. سایبانها هر چند مدت یکبار بایستی توسط فردی متخصص سرویس شوند.