
آوای البرز/فارس رئیس سازمان بسیج اساتید طلاب و روحانیان کشور با بیان اینکه اگر حوزه های علمیه بخواهند در تمدن سازی نقش آفرین باشند باید قرآن و آموزه های آن را در متن آموزش و تبلیغ قرار دهند گفت: تمدن نوین اسلامی تنها با جامعه ای قرآنی محقق خواهد شد و این جامعه قرآنی نیز در گرو فراگیری و ترویج عمیق معارف الهی است.
حجت الاسلام والمسلمین محمود محمدی شاهرودی امروز ۲۴ اردیبهشت در مراسم افتتاحیه دومین دوره مسابقات قرآن طلاب و روحانیون کشور که در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) برگزار شد با اشاره به اهمیت انس با قرآن در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد: قرآن کتاب هدایت حیات و نجات است و پیوند با آن موجب سعادت دنیوی و اخروی انسان می شود.
وی با استناد به روایت پیامبر اعظم (ص) یادآور شد: هرکس می خواهد زندگی سعادتمندانه و مرگ در زمره شهدا داشته باشد باید اهل قرآن باشد.
محمدی شاهرودی تصریح کرد: اگر مسلمانان می خواهند از حسرت قیامت در امان باشند باید با قرآن زندگی کنند زیرا این کتاب الهی راه نجات در دنیا و آخرت است.
رئیس سازمان بسیج اساتید طلاب و روحانیان کشور قرآن را عنصر اصلی و بنیادین برای ساخت جامعه اسلامی دانست و با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت صدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم افزود: معظم له مهم ترین رسالت حوزه را پیوند میان نظریه پردازی دینی و عمل انقلابی با محوریت معارف قرآن دانسته اند.
محمدی شاهرودی در بخش دیگری از سخنان خود برگزاری مسابقات قرآن را تمرینی برای تقویت این پیوند دانست و افزود: این مسابقات تنها رقابت در تلاوت نیست بلکه فرصتی برای تمرین مجاهدت قرآنی است؛ طلابی که امروز در میدان تبلیغ جهاد تبیین و دفاع از ارزش های اسلامی حضور دارند به واسطه ارتباط با قرآن می توانند سرآمد جهادگران عرصه فرهنگ باشند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار طلبه بانو و آقا از سراسر کشور در این دوره از مسابقات شرکت کرده اند گفت: حضور این جمع گسترده نشان دهنده ظرفیت عظیم حوزه های علمیه در ترویج معارف قرآنی است.
رئیس سازمان بسیج اساتید طلاب و روحانیان کشور طلاب منتخب حاضر در این مراسم را به انتقال این معارف به بدنه جامعه توصیه کرد و آن را مأموریتی راهبردی در جهت تحقق تمدن اسلامی دانست.
محمدی شاهرودی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهید شاخص سال ۱۴۰۳ روحانیت که از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه و نمایندگی ولی فقیه در سپاه معرفی شده است بیان کرد: مروری بر وصیت نامه های بیش از ۴۰۰۰ شهید روحانی کشور نشان می دهد که مهم ترین توصیه آنان به نسل آینده انس با قرآن و اهل بیت(ع) بوده است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که برکت قرآن و معارف وحی از دل این جشنواره ها منجر به تربیت نسلی قرآنی در حوزه ها شود و به بازگشت قرآن به متن حوزه و جامعه اسلامی بینجامد.
انتهای پیام