مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر از طریق همکاری با بالغ بر ۳۰ شرکت دانش بنیان و اجرای پژوهشهای محصول محور با مشارکت دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاههای فنی مهندسی و علوم پزشکی به بوم سازی برخی قطعات پیشرفته و مواد مصرفی ارتز و پروتز و نیز طراحی و ساخت اولین نمونههای پروتزهای الکترونیکی دست، اقدام کرده است.
دکتر پیمان پیشگاهی در گفتوگو با آوای البرز، افزود: توانبخشی جمعیت هلال احمر به عنوان گستردهترین شبکه ارائه خدمات به افراد دارای معلولیت و یا کم توانی در کشور همواره با بهرهمندی از تکنولوژی کارآمد و پرسنل متخصص و آموزش دیده و مجرب به ارائه خدمات تخصصی و بیمارمحور به اقشار آسیبپذیر در حوزههای مختلف مشتمل بر ارتز و پروتز، خدمات تخصصی توانبخشی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی، شنوایی شناسی، تغذیه و روانشناسی اهتمام ورزیده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر این خدمات در ۱۹۳ واحد فعال در ۳۱ استان کشور در حال ارایه است. از مهمترین ویژگیهای خدمات توانبخشی جمعیت، استفاده از رویکردهای بهروز طبق استانداردهای جهانی و آموزشهای تخصصی ملی و بینالمللی است که با همکاری مستمر با دانشگاههای علوم پزشکی و نهادهای بینالمللی معتبر صورت میپذیرد.
مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال احمر یکی از مهمترین حوزههای پرمخاطب این خدمات را ساخت انواع ارتز و پروتز (وسایل کمکی و اندام مصنوعی) دانست و اظهار داشت: در راستای این خدمات ارائه انواع وسایل کمک حرکتی از جمله ویلچر مناسب سازی شده برای افراد یکی دیگر از خدمات مهم توانبخشی جمعیت هلال احمر محسوب میشود.
وی با اشاره به خدمات توانبخشی جمعیت هلال احمر تاکید کرد: بخشی از خدمات توانبخشی شامل ساخت انواع پروتزهای سیلکونی / آکریلیکی (فک و صورت و انگشت)، ارائه خدمات سلامت روان و آموزش فعالیتهای روزمره زندگی از خدمات جدید و بهروز جمعیت هلال احمر است.
مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال احمر در خاتمه افزود: از دیگر اقدامات جمعیت در حوزه توانبخشی حمایت از تولیدات داخلی از طریق همکاری با شرکتهای دانش بنیان است که طی سالهای اخیر شتاب بیشتری به خود گرفته است.
انتهای پیام