شاف می گوید علیرضا نازی، ویروس شناس، یادداشتی در روزنامه نوشته است . وی نوشت: اخیراً مدیر عامل یک شرکت غربی واکسن کرونا به نام Amcron نسبت به ترکیب سویه های دلتا و ایجاد یک فوق اشباع جدید هشدار داد که هشدار بسیار جدی است. در اولین هفته شناخت این جنبه از جهان، من در گفتگوهای رسانه ای مکتوب و شفاهی به این موضوع پرداختم، زیرا اکنون در شرایطی هستیم که دلتا و آمکرون به یک اندازه در سراسر جهان فراگیر هستند. زمان. بنابراین، همزمان خطر ابتلا به عفونت دلتا و آمکرون در انسان یا حیوان، تبادل ژن رخ می دهد، نوترکیبی رخ می دهد و یک نوع بسیار قوی ظاهر می شود.
بنابراین، باید همیشه شکلگیری ابرسیالهای کرونا را در نظر داشته باشیم و بدانیم که ابرنواخترها به دلیل قدرت انتقال، عفونت و مصونیت بالایشان ما را تهدید میکنند.
البته می توان این سوال را مطرح کرد که اگرچه گفته می شود آمیگرون ضعیف تر از دلتای تنگه است، اما آیا باز هم باید از تشکیل ابرشاره ها بترسیم که باید بگویم: بله. در حال حاضر جهان در گفتمان خود می گوید که آمکرون یک طرف ضعیف است، اما واقعیت این است که هنوز زمان قضاوت در مورد آن فرا نرسیده است. برای جمعآوری اطلاعات مورد نیاز برای توصیف دقیق سویه Amcron و ترکیب اطلاعات ژنتیکی و اپیدمیولوژیک باید مدت زیادی منتظر بمانیم. با این حال، ما هنوز می دانیم که این Soutraine جدید کاملاً ایمن نیست و باید نگران کننده باشد. دلیل واضح این است که سازمان بهداشت جهانی فوراً یک جلسه اضطراری در مورد این نوع فراخوان داد.
البته ما نمی خواهیم با این حرف ها مردم را مرعوب کنیم، اما هدف ساده سازی نیست بلکه آگاه سازی مردم است. در بریتانیا، یک مطالعه نشان میدهد که اگر هیچ کنترل اضافی در جامعه اعمال نشود، Amcron Strain میتواند باعث مرگ 25000 تا 75000 نفر در ماههای آینده شود. این یک تحلیل علمی است، بنابراین در برخورد با این نوع باید بسیار هوشمند باشیم. اجازه ندهید بحران ایجاد شود و سپس به فکر راه حل باشید. تاکنون تنها کاری که انجام داده ایم مدیریت بحران و در عین حال پیشگیری از بحران بوده است.
یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از بیماری عروق ویروس کرونا، گسترش واکسیناسیون و تزریق دوز سوم به جامعه است. درست است که اقدامات غیر درمانی مانند نقاب زدن، رعایت فاصله، شستن دست ها و پرهیز از ازدحام همچنان توصیه می شود، اما تمدید واکسیناسیون امن ترین راه است.
واکسیناسیون دوز سوم واکسن را باید تا جایی که میتوانیم گسترش دهیم، زیرا در آینده ممکن است سویههای جدیدی تولید شود که اثربخشی واکسنهای موجود را به دلیل گردش جهانی ویروس، به ویژه در کشورهایی که انواع جدید دارند، کاهش دهد. به دلیل سیستم های بهداشتی ضعیف