آخرین اخبار از وقوع سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور/۲؛
گزارشها از منطقه سانحه بالگرد رئیس جمهور که عصر روز یکشنبه در منطقه ورزقان آذربایجان شرقی به وقوع پیوست حاکی از آن است که عملیات جستجو از چند جبهه مختلف برای دستیابی به بالگرد گسترش یافته است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، صبح روز یکشنبه، رئیس جمهور طی سفری به استان آذربایجان شرقی و نقطه مرزی برای افتتاح یک سد مشترک بین ایران و جمهوری آذربایجان میرود.
سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه مراسمات را به جا میآوردند و اخبار به صورت عادی مخابره میشود؛ اما ناگهان اخبار تغییر میکند.
خبرهایی از وقوع سانحه برای یکی از بالگردهای همراه رئیسجمهور میآید؛ دقایقی پس از این خبر وزیر کشور آن را تایید کرد و از حرکت نیروهای امدادی به سمت محل سقوط بالگرد خبر داد.
چشمها اما به صفحه اخبار دوخته شده و مردم ایران همچنان منتظر خبری از رئیس جمهور هستند.
در آغازین ساعات روز دوشنبه همچنان عملیات جستجو به صورت هوایی و زمینی توسط نیروهای نظامی، انتظامی، امدادی و مردمی ادامه دارد.
اخبار عملیات امداد را در زیر بخوانید.
گسترش عملیات جستجو از چند جبهه مختلف برای دستیابی به بالگرد حامل رئیس جمهور
با افزایش تیمهای امدادی، مردمی، بسیجیان و نیروهای مسلح در منطقه سانحه برای بالگرد رئیس جمهور، عملیات جستجو از چند جبهه مختلف برای دستیابی به بالگرد گسترش یافت.
هماکنون نیروهای جدید امدادی استانهای معین آذربایجان شرقی به منطقه گسیل شدهاند تا در روند عملیات جستجو توقفی ایجاد نشود و نیروهای تازه نفس به محل های مورد نظر منتقل شدهاند.
از طرفی بسیاری از نیروهای بومی و کسانی که آشنایی کاملی به جنگل های ارسباران دارند خود را به منططقه رساندهاند تا در کنار نیروهای امدادی بتواند عملیات جستجو را سرعت ببخشند.
برخی وزرا، معانین رئیس جمهور، فرماندهان ارشد سپاه، ارتش و فراجا در منطقه حضور دارند و ضمن رصد کامل اوضاع، در جلسات مختلف و پی در پی ضمن بررسی آخرین وضعیت امدادرسانی، راهکارهای جدیدی برای تسریع در عملیات ارائه میدهند.
با وجود گذشت 12 ساعت از سانحه برای بالگرد رئیس جمهور، هیچ کدام از مقامات لشکری و کشوری حاضر در منطقه آرام و قرار نداشته و مدام پیگیر وضعیت رئیس جمهور هستند.
هماکنون سرمای هوا به منفی صفر درجه رسیده و فشار مضاعفی را بر نیروهای امدادی تحمیل کرده اما هیچگونه توقفی در عملیات جستجو صورت نگرفته و عملیات با شدت بیشتر ادامه دارد.
مختصات محل دقیق سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور مشخص شد
بر اساس اعلام منابع میدانی، مختصات دقیق موقعیت جغرافیایی بالگرد سانحه دیده حامل رئیس جمهور با پایش هوایی منطقه مشخص شد.
تیمهای عملیاتی و امدادی هماکنون در مسیر عزیمت به نقطه تایید شده سانحه به نام طویل هستند.
این خبر هنوز از سوی منابع رسمی تایید نشده است.
اطلاعیه شماره ۵ ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلالاحمر
ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلالاحمر در اطلاعیه شماره ۵، آخرین اقدامات جستوجو در سانحه بالگرد رئیس جمهوری را اعلام کرد.
۱. با توجه به شناسایی ۲ نقطه حرارتی توسط پهباد ترکیهای در روستای طویل، تیمهای امدادی هلالاحمر به سمت محل احتمالی فرود بالگرد حامل رئيس جمهور و همراهانش در حرکت هستند.
۲. در حال حاضر تعداد ۷۳ تیم امدادی، در منطقه جستوجوی بالگرد حادثهدیده در روستای طویل حضور دارند که از این تعداد، ۲۳ تیم آنست هلالاحمر (سگهای زندهیاب) هستند که به همراه تجهیزات پیشرفته و تخصصی از تهران و استانهای مجاور به منطقه وقوع حادثه اعزام شدهاند.
۳.شرایط جوی منطقه، مهگرفته و بارانی بوده و عملیات جستوجو با وجود شرایط سخت و کاهش دید در منطقه و همچنین مخاطرات محیطی از سوی تیمهای امدادی ادامه یافته است.
اخبار تکمیلی در اطلاعیههای بعدی اعلام میشود.
اعزام اولین تیم عملیات جستجو و نجات روسیه
اولین هواپیمای ایل-۷۶ وزارت اورژانس روسیه برای کمک به عملیات جستجو و نجات از فرودگاه ژوکوفسکی به مقصد تبریز در ایران برخاست.