چرا ویزای تحصیلی بگیریم؟

صفر تا صد نکات بی نظیری که در مورد باید بدانید؛ از اخذ ویزای تحصیلی کانادا، آلمان،هند و ترکیه را به شما ارائه می کنیم. سعی ما بر این است تا با بهترین مشاوره ویزا تحصیلی به شما آموزش مدارک لازم را به شما ارائه بدهیم بدهیم.

Why should we get a study visa

مقدمه

همه ی افرادی که تصمیم به مهاجرت با قصد ادامه ی تحصیل را می گیرند، درگیر سوالاتی می شوند. حال می خواهیم بدانیم ویزای تحصیلی چیست؟ ویزای تحصیلی در واقع پیگیری آموزش و پرورش در کشوری ست که شما آن را به عنوان کشور مقصد انتخاب کرده اید. و یکی از پر متقاضی ترین ویزا ها شناخته می شود. برای دانشجویانی که قصد ادامه ی تحصیل در خارج از کشور را دارند، ویزا تحصیلی الزامی است.

کشور های مختلف نیز قوانین و هزینه های مختلف و متفاوتی را برای دریافت ویزا و ورود به کشور خود دارند که این قوانین و هزینه ها را وزارت امور خارجه ی کشور مقصد، مشخص می کند و هزینه  به سفارت خانه ی همان کشور پرداخت می گردد. با استفاده از این ویزا می توانید در مدت زمانی مشخص و معین،در کشوری که برای تحصیل انتخاب کرده اید زندگی کرده و به تحصیل بپردازید. ویزا هایی کوتاه مدت اند که زمان اعتبار آن ها ممکن است، سه ماهه،شش ماهه و یک ساله باشد.

البته ویزای دانشجو طبق شرایط تحصیل وی و مدت زمانی که از دوره ی تحصیلش باقی مانده است تمدید می گردد. قبل از اقدام به درخواست ویزای تحصیلی بهتر است به این نکات توجه داشته باشید: برای تحصیل در یک کشور دیگر، در ابتدا می بایست در جستجوی کشوری باشید که متناسب با روحیات، خلقیات و فرهنگ شما باشد. در وهله ی بعد بهتر است به بررسی هزینه های تحصیل در کشور مقصد بپردازید، که این هزینه های تحصیل در کشور های گوناگون متفاوت اند.

پس از انتخاب کشور و دانشگاه مورد نظر باید به تقویت زبانی که در دانشگاه مقصد شما تدریس می شود بپردازید، چرا که اصولا دانشگاه های بین المللی به دانشجویان بین المللی نیز احتیاج دارند. بنابراین لازم است تا در آزمون های آیلتس و تافل نیز شرکت کنید و نمره ی قبولی را دریافت کنید. داشتن مهارت های علمی در سطح بالا می تواند در پروسه ی پذیرش شما در یک دانشگاه بین المللی دارای تاثیرات مثبتی باشد. انتخاب رشته ی متناسب با روحیات و خلقیات خود را در اولویت قرار داده و سپس به دنبال دانشگاه مناسبی که سازگار با شرایط شماست باشید. در انتها به آماده سازی مدارک خود باشید. تمامی دانشگاه ها قبل از پذیر شما به عنوان یک دانشجو، به بررسی مدارک و رزومه ی شما می پردازند. که در ادامه به بحث مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی خواهیم پرداخت.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی

همان طور که در ابتدا گفتیم، شروط دریافت ویزای تحصیلی در هر کشوری مثلا متفاوت است و توسط اداره ی مهاجرت همان کشور تعیین می گردد.دو شرط بسیار اساسی و مهم برای دریافت ویزا که در تمامی کشور ها ثابت و یکسان است تمکین مالی فرد مهاجر و متقاضی که نشان دهنده ی پشتیبانی مالی کامل فرد در طول دوران تحصیل اوست و شرط دیگر دریافت حداکثر نمره ی معدل است.

پشتیبانی مالی:

شرایط پشتیبانی مالی برای افراد زیر ۱۸ سال و افراد بالای ۱۸ سال متفاوت است. در افراد زیر ۱۸ سال؛ سرپرست فرد باید مدارک مالی را ارائه دهد که نشان دهد سرپرست می تواند تمامی هزینه های مربوط به مخارج زندگی و تحصیل او را تامین کند و در افراد بالای ۱۸ سال، این مدارک تمکین مالی باید مربوط به خود فرد مهاجر باشد و نشان دهد که خود فرد می تواند پشتیبان مالی تمامی هزینه های زندگی و تحصیلی خود در کشور مقصد باشد. در صورتی که فرد درخواست کننده ی ویزای تحصیلی، بستگان و اعضایی از خانواده اش را در کشور مقصد داشته باشد، آن افراد در  صورت اعلام آمادگی می توانند به فرد، در تامین مخارج زندگی و تحصیلش کمک کنند.

معدل:

تمامی دانشگاه ها برای پذیرش دانشجو شرایط خاصی را دارند، برخی از آن ها برای پذیرش، از آزمون های ورودی استفاده می کنند و برخی دیگر براساس معدل و نمرات فرد درخواست کننده از اخرین موسسه ی آموزشی که در آن جا تحصیل کرده است استفاده می کنند. یکی دیگر از شروط دریافت ویزای تحصیلی این است که فاصله بین آخرین فارغ التحصیلی فرد تا زمان درخواست پذیرش در کشور مقصد طولانی نباشد، که البته این شرط در بیشتر دانشگاه ها و در مقاطع تحصیلی تکمیلی، رد شده است.

درخواست ویزای تحصیلی

برای درخواست ویزای تحصیلی باید پروسه ای را طی کنید که شامل: درخواست برای مصاحبه: این کار به صورت آنلاین و در سایت سفارت صورت می گیرد، که معمولا با توجه به اینکه تعداد متقاضیان زیاد است، مدت زمان انتظار کمی طولانی است. تکمیل پرونده ی مدارک خود که جزئیات این مدارک در ادامه آورده شده است.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی

هر کشور با توجه به قوانین خود، مدارکی را از درخواست کنندگان ویزای تحصیلی درخواست می کند اما یک دسته از مدارک در لیست تمامی مدارک مورد نیاز تمامی کشور ها قرار دارند که از آن ها با نام مدارک عمومی یاد می شود، که این مدارک عبارت اند از:

 پاسپورت معتبر:

  • اولین مدرک حتمی و مورد نیاز برای هرگونه سفر خارج از کشور پاسپورت است.
  • هر کشوری دارای شرایط خاص خود برای دریافت و اعتبار پاسپورت است.
  • اعتبار آن نیز به پایان اعتبار پاسپورت شما بستگی دارد.
  • برای مهر های ، باید حداقل دو صفحه ی سفید در پاسپورت خود داشته باشید.

پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا کالج:

سند دیگری که باید به مدارک درخواست شما پیوست گردد، نامه ایست در جهت تایید از طرف دانشگاه مقصدی که شما برای آن درخواست فرستاده اید. برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد، باید به وب سایت دانشگاه مورد نظر خود  مراجعه کرده، و فرمی را تحت عنوان فرم پذیرش، تکمیل کنید. در این مرحله شما می توانید به تمامی دانشگاه هایی که برای تحصیل در آن ها مد نظر دارید درخواست بفرستید. تا اطلاعات شما بررسی شود. درخواست ویزای تحصیلی باید پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظرتان صورت گیرد.

گواهی تمکن مالی:

، گواهی است که به کشور مقصد اطمینان می دهد که شما در مدت زمان تحصیل خود در کشور مقصد، دارای تمکن مالی هستید که این گواهی به دو صورت به سفارت کشور مقصدتان ارایه می گردد:

  • روش اول: روش اول به صورت است که یکی از بستگان شما در کشور مقصد، گواهی را ارائه کند، تا نشان بدهد که می تواند تا پایان دوره ی تحصیلیتان شما را حمایت مالی کند.
  • روش دوم: روش دوم این است که خود فرد متقاضی گواهی تمکین مالی را به ارزشی که سفارت مقصد درخواست کرده است ارائه دهد.

اثبات دانشجو بودن در کشور مبدا:

در زمان درخواست ویزای تحصیلی،برای تمامی کشور ها، شما موظف هستید تا با دریافت تاییدیه از سمت موسسه ی آموزشی که در آن مشغول به تحصیل هستید، مدارکی را ارائه دهید تا اثبات کند شما در کشور خود نیز دانشجو می باشید.

انگیزه نامه:

مواردی از قبیل:

  • اهداف فرد پس از به پایان رساندن دوره ی تحصیل خود،
  • اهداف فرد از تحصیل در کشور مورد نظر
  • را تحت عنوان انگیزه نامه می شناسند.

گواهی پایان دوره ی سه سال متوسطه همراه با ترجمه ی رسمی آن:

گواهی پایان دوره ی متوسطه یا همان مدرک دیپلم شما، می بایست همراه با ترجمه ی رسمی اش در لیست مدارکی که برای درخواست ویزای تحصیلی به سفارت کشور مقصد ارائه می دهید قرار گیرد. در این مرحله باید به نکته نیز توجه داشته باشید که کشور مقصد مورد نظر شما، ترجمه ی مدارک شما را به چه زبانی می خواهد.

  • گواهی نامه پایان دوره ی پیش دانشگاهی به همراه ترجمه ی رسمی آن
  • گواهی نامه پایان دوره کارشناسی همراه با ترجمه ی رسمی آن
  • گواهی نامه پایان دوره ی کارشناسی ارشد (در صورتی که دارای آن هستید) به همراه ترجمه ی رسمی آن
  • یک فرم که توسط گروه های مسافرتی برای شما تنظیم می شود، که به آن فرم درخواست ویزا گفته می شود.
  • شناسنامه ی فرد درخواست کننده به علاوه ی دو سری کپی از آن، به همراه ترجمه ی رسمی آن
  • عکس پاسپورتی رنگی ( دو قطعه )
  • مدارک و سوابق شغلی فرد

زندگی نامه:

برای اخذ ویزای تحصیلی، باید مدارکی را تحت عنوان زندگی نامه ارائه دهید که این زندگی نامه عبارت است از متنی که شیوه ی کلی زندگیتان را از کودکی تا هنگام مهاجرتتان توضیح می دهد و در متن آن تمامی فعالیت ها و حرفه هایی که از زمان کودکی تا حالتان آموخته اید، و مهارت ها و تخصص هایتان را به شکل کامل ذکر می کنید.

مدرک زبان معتبر:

یکی دیگر از مدارک بسیار مهم مدرک های آموزش زبان شماست، به طوری که به سفارت کشور مقصد مورد نظر خود ثابت کنید که پس از دریافت ویزا و مهاجرت به آن کشور، به راحتی می توانید با افراد به ایجاد ارتباط بپردازید، فعالیت های روزمره ی خود را بدون مشکل انجام دهید و مهم تر این که به راحتی می توانید تحصیل کنید و به اموزش بپردازید.

مشاوره ویزای تحصیلی

همانطور که می دانید بخش بسیار زیادی از روند اخذ ویزای تحصیلی این است که شما بدانید از کجا شروع کنید و در ادامه چه کارهایی را انجام دهید. به همین دلیل حتما در نظر داشته باشید که با مشاوره معتبر به روند اخذ ویزای خود کمک کنید. حتما قبل از انتخاب مشاوره پذیرش تحصیلی در مورد آن سازمان یا شخص خوب تحقیق کنید و سوابق آنها را در نظر بگیرید. انتخاب مشاوری کار بلد نباشد می تواند هزینه، زمان و اعتبار تحصیلی شما را از بین ببرد.

سوالات متداول

ویزای تحصیلی چیست؟

به نوعی از ویزا ها که با اخذ آن شما قادر به ادامه تحصیل در کشور مورد نظر خود باشید ویزای تحصیلی گفته می شود. شما فقط با این نوع ویزای قادر به ادامه تحصیل خواهید بود.

آیا شرایط سنی برای ویزای تحصیلی وجود دارد؟

بستگی مرکز آموزشی یا دانشگاهی که از آن پذیرش می گیرید دارد. برای برخی دانشگاها داشتن گپ تحصیلی و سن بالا برای مقطع درخواستی نمی تواند قابل قبول باشد. پس به طور قطعی نمی توان گفت که حتما وجود دارد و یا حتما وجود ندارد.

هزینه اخذ ویزای تحصیل در اتریش چقدر است؟

به صورت کلی نمی توان عددی را به عنوان هزینه ویزای تحصیلی در نظر گرفتحصیلات عالی در برترین دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی خارج از کشور، آرزوی هر محصل بلندپرواز و مشتاقی است. با این حال، بسیاری از نحوه‌ اخذ ویزای دانشجویی و شرایط و الزامات آن اطلاعات کافی ندارند. ویزای دانشجویی یا تحصیلی، همان‌طورکه از نام آن نیز پیداست، ویزایی است که برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور صادر می‌شود. اگرچه دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌ یا موسسه آموزشی مربوطه از اهمیت زیادی برخوردار است، ولی اسناد و مدارک حقوقی زیادی وجود دارند که متقاضیان باید برای اخذ ویزای تحصیلی ارائه دهند.

هر کشور دارای شرایط و ضوابط خاصی برای مهاجرت است. بنابراین الزامات و مدارک مورد نیاز هر کشور نسبت به کشور دیگر تا حدی تفاوت دارد. با این حال، ویزاهای دانشجویی در تمام کشورها به جز موارد جزئی تا حدی زیادی شبیه به هم هستند. در این مطلب سعی داریم برخی از شرایط عمومی اخذ ویزای دانشجویی و سوالات شما در این باره را پاسخ دهیم. با ما همراه باشید: