شوری تلخ در زندگی

نمک تلخ در زندگی

مصرف زیاد نمک و غذاهای شور سطح استرس را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آوای البرز؛ یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از نمک می تواند به افزایش سطح استرس کمک کند.

با مطالعه روی موش‌ها، محققان دریافتند که رژیم غذایی پر نمک سطح هورمون‌های استرس را تا ۷۵ درصد افزایش می‌دهد. آنها امیدوارند که این یافته ها منجر به بازنگری در سیاست های بهداشت عمومی در مورد مصرف نمک شود تا تولیدکنندگان بتوانند میزان نمک مصرفی در غذاهای فرآوری شده را کاهش دهند.

مصرف نمک توصیه شده برای بزرگسالان کمتر از 6 گرم در روز است، اما بیشتر مردم حدود 9 گرم نمک به طور منظم مصرف می کنند. مصرف این مقدار نمک می تواند فشار خون را افزایش دهد که خطر حمله قلبی، سکته مغزی و زوال عقل عروقی را افزایش می دهد.

اگرچه اثرات نمک بر قلب و سیستم گردش خون به خوبی ثابت شده است، اما اطلاعات کمی در مورد اثرات رفتاری رژیم غذایی پر نمک بر روی افراد وجود دارد.

گروهی از محققان دانشگاه ادینبورگ (ادینبورگ) تعدادی از موش‌ها را که به طور معمول رژیم غذایی کم نمک مصرف می‌کردند، مورد مطالعه قرار دادند و به آنها رژیم غذایی پر نمک دادند.

محققان دریافتند که نه تنها سطح هورمون استرس این موش ها در طول استراحت افزایش می یابد، بلکه پاسخ هورمونی موش ها به استرس محیطی دو برابر موش هایی بود که از رژیم غذایی معمولی تغذیه می کردند.

به گزارش مدیکال اکسپرس، کارشناسان گفتند مطالعات بیشتری در حال انجام است تا مشخص شود مصرف زیاد نمک منجر به تغییرات رفتاری دیگری مانند اضطراب و پرخاشگری می شود یا خیر.

انتهای پیام/





آیا این خبر مفید بود؟

بر اساس نتیجه 0 رای موافق رای و 0 رای مخالف