خلیج فارس به گورستانی از شناورهای مغروق بدل شده است – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین ، علی سلاجقه شامگاه جمعه در حاشیه بازدید از سواحل بندرعباس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس زیستگاه بسیار مهم منطقه ای و جهانی برای نصب خطوط لوله نفت، کشتیرانی و سکوهای نفتی است. .. گاهی غرق شدن کشتی در این منطقه این تصور را ایجاد می کند که خلیج فارس به قبرستان کشتی ها تبدیل شده و مشکلات زیست محیطی را به وجود می آورد.

نقشه مکان نرم کننده های آب ایجاد شده است

رئیس سازمان محیط زیست کشور همچنین با بیان لزوم وجود واحدهای مختلف صنعتی و توسعه ای برای احداث آب شیرین کن ها تصریح کرد: خوشبختانه سازمان محیط زیست نقشه مکان یابی آب شیرین کن ها در منطقه جنوب از شرق به غرب تهیه کرده است که قطعاً این نقشه خواهد بود. انجام شده. در دسترس صنایع

سلاجقه با گلایه از موضوع آلودگی آب شیرین کن بر لزوم جانمایی مناسب این واحدها تاکید کرد و گفت: در نقشه مکان یابی انواع زیستگاه ها، ضریب آسیب پذیری و میزان خسارت وارده به آنها، جانوران و گیاهان را مشخص کرده ایم. هر تصمیمی در این دسته باید با مراقبت از محیط زیست گرفته شود.

برنامه 14 جزیره هرمزگان برنامه زیست محیطی دارد

معاون رئیس جمهور جامو تاکید کرد: پایداری تداوم حیات در برنامه های پاکسازی وضعیت آلودگی خلیج فارس و 14 جزیره و همچنین مناطق ساحلی استان های جنوبی خلیج فارس بسیار حائز اهمیت است. نباید شاهد از بین رفتن ظرفیت اکولوژیکی و اکولوژیکی منطقه باشیم و صنایع مستقر در سواحل خلیج فارس و دریای عمان مسئولیت خود را در قبال محیط زیست جدی بگیرند، امیدواریم.

تنش های آبی در بخش مرکزی کشور نیاز به استفاده از نرم کننده های آب را تشدید کرده است

رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به اجرای طرح انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به زاهدان، تصریح کرد: تغییرات آب و هوایی جهان و کشور شرایط سختی را ایجاد کرده است، ما یک منطقه هستیم. در شرایط آستانه یعنی با برهنگی کم در مرزها جاری می شود بنابراین با در نظر گرفتن این شرایط باید اکوسیستم کشور را تحمل کنیم.

سلاجقه با تاکید بر اینکه تامین آب شرب کشور در اولویت اول است، بیان کرد: خوشبختانه دستگاه های اجرایی به ویژه وزارت نیرو تشخیص داده اند که حق آبه زیست محیطی در اولویت دوم پس از آب شرب قرار دارد. کشاورزی و صنعت در اولویت های بعدی قرار دارند

وی با بیان اینکه باید با رعایت مسائل زیست محیطی از ظرفیت های آبی کشور استفاده کنیم، تصریح کرد: با توجه به بحث های مختلف و به ویژه مباحث مطرح شده در شورای عالی امنیت، هر خط انتقال خط لوله باید احداث شود. باید ترخیص های زیست محیطی و تعهدات زیست محیطی داشته باشد که ما هم با آن برخورد می کنیم، بنابراین نظر ما این است که پروژه های انتقال آب به مرکز کشور اجرا شود، اما ملاحظات زیست محیطی سختگیرانه هم باید اجرا شود.