این یادداشت را به عنوان مدرس در رشته های راه، ساختمان و مدیریت بحران در 22 تیرماه سال جاری به وزیر محترم راه و شهرسازی نوشتم. یادداشت اصلی: چند توصیه برای وزیر آینده راه و شهرسازی
در این یادداشت با توجه به سابقه ناچیز خود در توسعه کشور توصیه هایی را با اخلاص و ارادت به وزیر آینده این کابینه ارائه کردم. من در مجموع 10 پاراگراف برای خدمت آنها آورده ام که بند 4 در اینجا ارائه شده است:
توصیه میکنم به 7 سال حملونقل ریلی و سپس 7 سال برنامهریزی دقت کنید. مراقب باشید! در 4 سال آینده یکسری خطوط ریلی پایدار و در حال فروپاشی جادهها را به کشور خواهید آورد. همیشه همینطور باشد حتی در بدترین حالت، از راهآهن موجود برای حمل و نقل و بار استفاده میشود که درآمد قابل توجهی برای کشور و سهولت در رفت و آمد مردم به همراه خواهد داشت.»
متأسفانه به دلایل مربوطه وزارت مربوطه به ساختمان متمایل شد و علیرغم توصیه معلمی آشنا به این حرفه، قدردان مهم ترین قدم برای کشور نبود!
در این بخش دو پاراگراف وجود دارد:
الف) راه آهن و درهای بهشت
ب) سیاست های محلی همیشه یکسان نیستند
اکنون با توجه به جنگ روسیه با اوکراین و گرجستان، درخواست سوئد و نروژ برای عضویت در ناتو، شرایط تحریم روسیه، موقعیت استراتژیک ایران در منطقه و درخواست روسیه برای اطمینان از باز بودن کریدور به روی آمریکا، آیا می خواهید؟ من؟ توصیه بهتر ?? سه مقاله من در مورد جنگ روسیه و اوکراین و موضع ویژه ایران به شرح زیر است:
جایگاه رفیع ایران و گرجستان و بازی خطرناک ناتو
و
تایید استراتژی اشغال چرنوبیل
اشغال چرنوبیل و مدیریت صحیح بحران روسیه!
در
البته خیلی دیر شده! اما در اسرع وقت به آنچه گفتم سیاست کشور بدهید، یعنی کریدورهای راه آهن و جاده بین شمال به جنوب و شرق به غرب ایجاد کنید. خوشبختانه ایران مساحتی معادل 1648000 کیلومتر مربع یا حدود یک متر مربع عرض/طول/عرض (نسبت تصویر) دارد که 1350 تا 1350 کیلومتر است و بهترین نسبت ترافیک شمال به جنوب از شرق به شرق را دارد. . به سمت غرب. برخی از نقاط تا 1800 کیلومتر، برخی کمتر از 1350 کیلومتر، آیا این نعمتی است که بسیاری از کشورها ندارند؟ روسیه تفاوت زیادی بین طول و عرض آن دارد، همانطور که ایالات متحده و چین یا …
قبلاً اشاره کردم که از این مفاد باید به نفع کشور استفاده شود. اما در حال حاضر هیچ راهی برای شروع با تاخیر وجود ندارد.
* استاد نمونه مهندسی سازه، زلزله و مدیریت بحران، بنیانگذار پدافند و مدیریت بحران ایران، مؤسس انجمن بزرگان شهری کشور.