انواع دمنوش‌های مناسب برای فصل پاییز

به گزارش آوای البرز؛ نوشیدنی ها فواید زیادی برای بدن و سلامتی شما دارند و همچنین از بدن شما در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت می کنند. برای دانستن فواید این نوشیدنی ها با ما همراه باشید.

با فرا رسیدن فصل پاییز، برای حفظ سلامتی افراد و تقویت سیستم ایمنی بدن بیش از هر فصل دیگری باید نکات خودمراقبتی را رعایت کنیم. خشکی پوست بدن به خصوص دست ها و صورت، بروز انواع التهابات پوستی یکی از مهم ترین عوارض هوای سرد است، البته پوست سر تحت تاثیر هوای خشک و سرد پاییزی قرار می گیرد. پوست می آورد.

نوشیدن یک فنجان چای پاییزی با طعم و عطر خاص باعث تسکین و سلامتی می شود. در پاییز می توانید نوشیدنی های مخلوط را امتحان کنید. برخی از این مواد شامل دارچین، هل، سایر ادویه ها، سیب، کدو تنبل، زغال اخته و افرا است. این چای های پاییزی فواید زیادی برای سلامتی دارند.

نوشیدنی های شگفت انگیز زمستان را کشف کنید

زهرا رحیمی، کارشناس تغذیه گل ها، ساقه ها، برگ ها و تمام قسمت های گیاه در دم نوش سرد فصلی استفاده می شود اما در برخی موارد از ریشه گیاه استفاده می شود. رفتار استفاده می شود، گفت: نوشیدنی ها به دو صورت دم کرده یا جوشان تهیه می شود که برای به دست آوردن دارویی با اثر قوی، گیاه را می جوشانیم.

وی با اشاره به معجزه تنتور زنجبیل گفت: در زنجبیل یافت می شود شیر این ترکیب جوشانده شده با عسل و دارچین برای مبتلایان به آرتروز و نقرس بسیار مفید است، از این نوشیدنی می توان به شرح زیر استفاده کرد. صبحانه علاوه بر این، این تنتور فوق العاده به همراه چند عدد نان در صورت استفاده ۴۰ روزه، درد زانو را درمان می کند.

رحیمی با بیان اینکه گل بنفشه داروی سرفه خشک است، اضافه کرد: گل بنفشه را چای می کنند، این گل طعم خوبی دارد، به عنوان شربت دارویی در داروخانه ها به فروش می رسد و می توان گل سرخ را نیز به این دمنوش اضافه کرد.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه سوسن برای رفع خشکی پوست بسیار مفید است، بیان می کند: چای زنبق را به افرادی که در فصل سرد سال دچار حساسیت و خشکی پوست می شوند توصیه می کنیم، این گل خشکی پوست را از بین می برد. این بسیار موثر است.

وی با اشاره به گیاه در حال جوش گفت: برج گل است و اگر می خواهید مؤثر باشد باید نیم ساعت بجوشد و یک ساعت بجوشد.

از هزار رنگ پاییز/ چای چهار گل با دمنوش های درمانی غافل نشوید

سیستم ایمنی بدن در برابر تب با چای آویشن

رحیمی گفت: اگر زود سرما بخورید، نوشیدن دمنوش آویشن در اوایل پاییز نه تنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. ویروس سرماخوردگی و آنفولانزای فصلی افزایش می یابد، اما روند بهبودی نیز افزایش می یابد سرماخوردگی تسریع می کند و ادامه می دهد: این دمنوش سرفه و تنگی نفس را برطرف می کند و در افراد با آویشن و عسل مخلوط می شود. سیستم امنیتی بیچاره خیلی مفیده

این متخصص تغذیه گفت: گل گاوزبان، بنفشه، گل ختمی و گل رز قرمز از محبوب ترین گل های دم کرده هستند و تأثیر زیادی دارند. به صورت جوشانده و دم کرده.

چای نعناع باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود

مریم رضایی کارشناس نوشیدنی های مناسب پاییزی و گیاهان تقویت کننده بدن گفت: نعناع گیاهی است که در هر خانه ای یافت می شود و ترکیبی برای سرماخوردگی است. زمستان از آن ساخته شده است.

وی با بیان اینکه دمنوش نعناع باعث تقویت سیستم ایمنی و موثر در رفع گلودرد و گرفتگی بینی می شود گفت: این دمنوش با رژیم غذایی به رفع نفخ و معده درد کمک می کند. خوراکی ها چای نعناع تاثیر زیادی در سرماخوردگی دارد و حالت تهوع و درد شکم را بهبود می بخشد.

در ادامه دستور غذا آمده است: یک قاشق غذاخوری نعناع خشک را در یک لیوان آب جوش درست کنید و آن را صاف کنید، سپس این چای را با برش های لیمو، دارچین، چند تکه زنجبیل و نبات دم کنید، دم کنید، بهتر است این چای را قبل از شام بنوشید. ، چای نعنا انرژی این امر باعث ایجاد ناهنجاری در بدن می شود.

از هزار رنگ پاییز غافل نشوید/ چای چهار گل با دمنوش های درمانی

گلپر بنوشید

گیاه شناس می گوید: «بیشتر ما از گلپر به عنوان ادویه با لوبیا آب پز استفاده می کنیم، اما این دانه پهن و معطر یک نوشیدنی عالی است، نوشیدنی گلپر. طبیعت گرم و خشک است و حافظه فوق العاده ای دارد قلب و رگ های خونی را تقویت می کند.

وی با بیان اینکه دم کرده گلپر باعث اشتها و کمک به هضم غذا می شود، گفت: این چای از صرع جلوگیری می کند، کبد را پاکسازی می کند و در درمان بی حالی شکمی، آکنه و سوزش سر دل بسیار موثر است. مصرف منظم این نوشیدنی باعث بهبود عملکرد صفرا و چربی سوزی می شود.

وی خاطرنشان کرد: برای تهیه این دمنوش یک قاشق مرباخوری گلپر را در یک لیوان آب جوش بریزید و روی لیوان را بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید تا آب جوش زرد شود.

رضایی با تاکید بر اینکه زمان نقش مهمی در تاثیر این دمنوش ها بر بدن دارد، گفت: بهترین زمان برای نوشیدن چای عصر است چرا که بیشتر بیماری های زمستانی در شب به اوج خود می رسد و بیشتر مستعد سرفه، تب و آبریزش است. بینی ها در شب ظاهر می شود.

این متخصص گیاهان دارویی با بیان اینکه در مصرف چای باید به مزاج افراد توجه شود، بیان کرد: افراد گرم مزاج از مصرف زعفران، آویشن و عسل خودداری کنند زیرا در ایجاد زخم های دهان موثر است و توصیه می شود. مردم از لیمو یا لیموترش استفاده می کنند، امانی را برای متعادل کردن نوشیدنی ها استفاده می کنند.

نوشیدنی های رنگارنگ فصل سرد را به گرم ترین فصل سال تبدیل می کند

در این دمنوش ها می توانید از میوه ها، گیاهان و ادویه های مختلف استفاده کنید، به عنوان مثال از تکه های نعناع، ​​دارچین یا زنجبیل در چای خود استفاده کنید تا در فصل سرد از یک ترکیب گیاهی گرم و دلپذیر لذت ببرید. در روزهای سرد پاییزی، یک فنجان چای داغ معجزه است، اما در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا دوزهای بالای ترکیبات آن می تواند برای بدن شما مشکل ایجاد کند.