افزایش ۲۷ درصدی برداشت زعفران در سیرجان نسبت به سال گذشته

افزایش 27 درصدی برداشت زعفران در سیرجان نسبت به سال گذشته

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: حدود 130 کیلوگرم زعفران خشک از 96 هکتار سطح زیرکشت زعفران تولید و روانه بازار می شود و امسال با ایجاد شرایط مناسب 27 درصد افزایش داشته ایم. محصول نسبت به سال گذشته

به گزارش خبرگزاری آوای البرز؛ اکبر محمودآبادی افزود: برداشت زعفران به مدت یک ماه ادامه دارد و در این مدت روزانه 20 هزار نفر مشغول به کار هستند.

حسین ایرانمنش یکی از تولیدکنندگان زعفران با مزرعه 7 هکتاری این محصول در منطقه رحمت آباد همشهر گفت: کاشت این محصول در هر هکتار و هر کیلوگرم زعفران برای 200 نفر اشتغال ایجاد کرده است. 120000 تومان برای هر خانواده یک گل است.

وی با اشاره به مشکل آب در مزارع خود تصریح کرد: با توجه به اینکه زعفران مصرف آب بسیار کمی دارد، این محصول در ماه های زمستان به آب نیاز دارد که برای ادامه کشت این محصول دارویی ضروری است.

ایرانمنش با بیان اینکه کمبود نیروی کار برای جمع آوری زعفران یکی دیگر از مشکلات است، اضافه کرد: به همین دلیل برداشت بیشتر طول می کشد.

کارگران فصلی برداشت زعفران نیز با ابراز رضایت از اشتغال در این مدت خواستار اشتغال منظم برای تامین هزینه های زندگی خود شدند.

انتهای پیام/





آیا این خبر مفید بود؟

بر اساس نتیجه 0 رای موافق رای و 0 رای مخالف