آغاز طرح نظارت بر مواد غذایی پرمصرف ماه رمضان در ایلام – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

وی در مصاحبه ای با ماهناس همتی آنلاین اظهار داشت: “با شروع ماه مبارک رمضان و حساسیت مصرف کننده به ویژه در صورت شیوع شدید ویروس کرونا ، صنایع غذایی ، آزمایش بازار و تنظیم مقررات به خصوص تکان دهنده خواهد بود.

وی گفت: با اجرای این طرح ، غذا از طریق بازرسی و محدودیت کالاهای مصرفی و نیازهای شهروندان به صورت روزانه و سالم به روزه داران تحویل داده می شود و هیپوکلریت سدیم توسط تیم های نظارتی استاندارد آزمایش می شود.

همتی با اشاره به افزایش مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ، گفت: “با هشدار نسبت به تولید غیر استاندارد این محصول ، ما موظف هستیم این محصول را از روغن های خوراکی با مارک استاندارد و سرخ مخصوص با مقاومت بالا تولید کنیم.” گرم کردن “برای استفاده.

وی همچنین درباره بررسی مستمر ترازوهایی که اصناف در این استان استفاده می کنند ، یادآور شد: با توجه به تولید و توزیع کالاهای مصرفی بیشتر ، کنترل و بازرسی ترازوهای مورد استفاده در مراکز توزیع و فروش این کالاها بیشتر شده و جدی تر در دستور کار این بخش است. این مراکز هر از چند گاهی به طور مداوم کنترل و ارزیابی می شوند.